TPCH Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief december

Vrijdagavond feestavond voor ALLE leden (18+)

Op vrijdag 14 december sluiten we een fantastisch tennisjaar 2018 bij TC Heiloo United af. 
Aansluitend aan de laatste ronde van de vrijdagavondcompetitie start vanaf 21.00 uur de fameuze APRÈS SKI PARTY 2018!!
KOM OOK en neem je competitie team, tennismaatjes, vrienden en vriendinnen mee. Helemaal leuk als je ook je ski-outfit van zolder haalt, maar niks moet!

Tot vrijdag de 14e, de schnapps staan koud!

Auf wiedersehen,
Chantal und Laura

Wie is er tegen mijn Fiat500 aan gereden?

Onderstaande oproep ontvingen wij van ons lid Sanne van 't Veer. Mocht je meer weten van deze aanrijding dan is het wel zo sportief even te reageren!

Heb jij op dinsdagavond 4 december per ongeluk mijn witte Fiat 500 geraakt bij het uitparkeren op het parkeerterrein bij TCHU? 
Ik kan me best voorstellen dat je hem over het hoofd hebt gezien, gezien z’n formaat. Er zat een afdruk van een trekhaak met een flinke deuk in de zijdeur toen ik terugkwam van tennisles. Ik hoop alsnog van je te horen, zodat we het kunnen regelen met de verzekering. Mocht je iets hebben gezien van de aanrijding dan hoor ik het ook graag. 

Stuur een mailtje naar sanne.vantveer@hotmail.com 

Groet, Sanne

Update padel

Zoals de frequente bezoekers van ons park goed kunnen zien, gaat de opbouw van Padel erg snel. Het geeft een beetje troep, dat wel. Maar er is erg veel gedaan de afgelopen tijd. En er staat nog veel op de planning. Hieronder vinden jullie een korte update. 
 
Afgelopen weken
Mantelbuizen zijn aangelegd.

 • 30 m/3 zand weggehaald.
 • lava is zeer nauwkeurig herverdeeld zodat we aan de strenge eisen van de Kiwa keuring voldoen.
 • Tracé voor waterleiding en stroomvoorziening is aangelegd.
 • Fundatie is gemaakt.
 • 30m/3 beton gestort voor poeren die de wanden moeten houden bestand tegen zeer zware storm.
 • Er is waterdoorlatend beton gestort (dit kan niet bij erg nat weer) en moet binnenkort klaar zijn. 

De planning voor de komende tijd
De komende weken gaat het werk gewoon door. Hoewel het weer wel wat slechter wordt, wordt er veel in het werk gesteld zodat onze leden snel Padel kunnen spelen. Wat staat er op het programma?

 • We gaan de bestrating aanhelen zodat het park weer volledig rolstoel vriendelijk wordt. 
 • Bij redelijk weer is hopelijk aan het eind van deze week al het grondwerk klaar (incl. zand van minibaan verwijderd).
 • Het beton (prokor) moet ongeveer 3 weken uitharden voordat dit zwaar belast mag worden en dus wanden geplaatst kunnen worden.

Het uitgangspunt is nu dat in januari de wanden opgebouwd worden en het kunstgras gelegd gaat worden. Hiervoor moet het wel minimaal 10 graden zijn.
 
Kortom, het werk vordert snel. De inschatting is nu dat als alles voorspoedig loopt de banen medio februari klaar zijn zodat we ook mee kunnen doen met de voorjaarscompetitie padel. Deze competitie start naar alle waarschijnlijkheid eerste week van maart en zal tijdens de tenniscompetitie even stil liggen. Na de tenniscompetitie gaat de padelcompetitie weer 3-4 weken door. Dus voor de echte fanatiekelingen. Ja je kunt Padel en tenniscompetitie spelen!
 
We zijn trouwens nog op zoek naar organisatietalent die samen met het Bestuur en de Padelcommissie wil werken aan het verder vormgeven van een Padelcommissie. We willen bijvoorbeeld graag competitie organiseren, een aanvulling van padel op onze interne toernooien, clinics voor onze leden en bedrijfsuitjes en natuurlijk een open (weekend)toernooi. Als je zin in hebt om daar aan mee te werken, laat het dan s.v.p. even weten met een mailtje naar padel@tcheiloounited.nl. 
 
De Padelcommissie

Oliebollentoernooi voor jeugd

16 december organiseert de jeugdcommissie een oliebollen gezelligheidstoernooi voor de jeugd. Je speelt dubbels in je eigen categorie, maar wel steeds met een ander maatje. Het gaat om de fun. Wij zorgen tussendoor voor de oliebollen en de warme chocomel. Schrijf je nu snel in via het inschrijfformulier.

Voor wie? Alle jeugdleden van TC Heiloo United
Wanneer? Zondag 16 december van 9:30-12:30 uur
Wat kost het?: Helemaal niets

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 12 december.

De Jeugdcommissie

In de agenda noteren

Komende activiteiten

 • vrijdag 14 december afsluitingsfeest 2018 voor senioren. Vanaf 21:00 uur is het tijd voor Après-ski.
 • zaterdag 16 december afsluitingsfeest 2018 voor de junioren met oliebollentoernooi.
 • donderdag 3 januari nieuwjaarsreceptie
 • Speeldata interne vrijdagavondcompetitie voorjaar 2019: 11 Jan, 25 jan, 8 feb, 1 maart, 22 maart.

Bericht jeugdcommissie: Voorjaarscompetitie jeugd 2019

Beste jeugdleden, het lijkt het nog ver weg maar begin januari 2019 moeten wij alweer alle teams die gaan meespelen in de voorjaarscompetitie aanleveren bij Tenniskids/ KNLTB.

Klik hier voor inschrijven

Leeftijden en speeldata
De wordltour (Rood en Oranje) voorjaar 2019 wordt gespeeld op 31 maart, 7, 14 en 22 april, 19 en 26 mei, 02 en 10 juni 2019.
De worldtour rood staat open voor alle kinderen geboren in 2009, 2010, 2011,2012 en 2013. De worldtour oranje staat open voor alle kinderen geboren in 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012.

Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken bepalen de trainers in overleg met de jeugdcommissie in welke kleur je wordt ingedeeld. Een rood team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers. Een oranje team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers. De worldtour heeft een flexibele deelname maar is niet vrijblijvend. Van de ingeschreven kinderen wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk zoveel mogelijk speeldagen meedoen.

De groene en junioren competitie wordt gespeeld op 7, 14, en 22 april, 12, 19, en 26 mei en 02 juni 2019. (Inhaaldagen 28 april, 05 en 30 mei, 10 jun 2019)
De groene najaarscompetitie staat open voor kinderen geboren in 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010. De junioren voorjaarscompetitie (KNLTB landelijk) staat open voor kinderen geboren in 2002 t/m 2008. Er is dus enige overlap in geboortejaren.
Ook hier bepalen de trainers in overleg met de Jeugdcommissie en de Technische Commissie de teamsamenstelling en in welke kleur gespeeld wordt.

Selectietraining
Van de kinderen die door de club selectietraining krijgen aangeboden, wordt verwacht dat zij zich inschrijven voor zowel de voor- als de najaarscompetitie. De kinderen, die in de selectie trainen worden voornamelijk op speelsterkte ingedeeld. De kinderen die geen selectietraining doen, kunnen aangeven met wie ze in een team willen spelen. Sterker nog, mocht je een vrienden- / vriendinnenteam hebben en jullie spelen allemaal geen selectie, kan je je als team opgeven. Mits voldaan wordt aan de leeftijdseisen en het team minimaal uit vijf personen bestaat.

Beschikbaarheid
Houd er bij inschrijving rekening mee dat het dan wel de bedoeling is dat je beschikbaar bent op deze dagen, of dat je zelf een invaller regelt. Je hoeft niet goed te kunnen tennissen of al lang lid te zijn van de tennisvereniging om mee te kunnen doen. De competitie is voor ieder jeugdlid! Juist door mee te doen en wedstrijden te spelen leer je beter tennissen. En het is heel gezellig! Dus doe mee en schrijf je in via onderstaand aanmeldingsformulier!
Het is de bedoeling dat jullie ouders het team een keer naar de andere tennisvereniging rijden en dat zij jullie team om de beurt begeleiden. Het inschrijfgeld wordt door de club betaald, wel vragen wij een eigen bijdrage voor wat drinken en iets lekkers.

Invallers
Regelmatig zijn er teams, die een invaller nodig hebben. Mocht je je dan ook niet vast in een team willen opgeven, kun je je ook als invaller aanmelden. Dit kan ook via onderstaand aanmeldingsformulier.

Klik hier voor inschrijven

Voordat de competitie start, hoor je van ons op welke dag je speelt en in welk team je bent ingedeeld.

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug