TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief nov. nr. 3

In memoriam: Nico Mantel

Afgelopen week ontvingen wij het trieste bericht dat ons lid Nico Mantel is overleden. Ondanks zijn 92 jaar was Nico tot voor kort nog volop actief op de tennisbaan. Nico bezocht als het even kon de racketinstuif op de dinsdag- en op de donderdagochtend. Daarnaast was Nico niet alleen lid van TC Heiloo United, maar ook jarenlang lid van TV WImmenum. Nico was zo'n man die je graag in je tennisgroep hebt: enthousiast, gezellig en heel sociaal. We wensen zijn partner, familie, kennissen en natuurlijk zijn tennisvrienden veel sterkte.

Het bestuur

Update padel

De werkzaamheden voor de aanleg van de padelbanen zijn in volle gang. Baan 13 is inmiddels verdwenen. De planning is dat half december het beton is gestort voor de fundering en de banen. Begin volgend jaar kan dan het voor padel zo belangrijke hekwerk worden geplaatst. Deze planning is wel afhankelijk van de weersomstandigheden de komende weken. Al met al zitten we prima op schema om in het voorjaar padel te kunnen spelen.
Voor vragen of opmerkingen over de bouw kunt u nog steeds terecht bij projectleider Ab van den Berg, te bereiken per mail (ab.hanny@gmail.com) of in dringende gevallen telefonisch via 06-15606732.

Ondertussen zit de commissie ook verder niet stil. Er worden plannen gemaakt over competities, toernooien, lessen, afhangbord etc.. De commissie wordt ook benaderd door bestaande en nieuwe leden. Vragen die regelmatig terugkeren:

  1. Wat betekent padel voor de contributie? Antwoord: niets, voor het zelfde contributiebedrag kun je straks tennis én padel spelen.
  2. Kunnen er strak padellessen worden gevolgd? Antwoord: ja, er zullen padellessen worden verzorgd, vergelijkbaar met de tennislessen.
  3. Kunnen de leden straks onder begeleiding kennis maken met padel? Antwoord: ja, we proberen leden gelegenheid te bieden om kennis te maken met padel.
  4. Moet ik als lid meteen een padelracket aanschaffen? Nee, we zullen er voor zorgen dat je padelrackets kunt lenen om het te proberen.

Heeft u ook een vraag of een opmerking dan is deze uiteraard welkom via padel@tcheiloounited.nl.

Oliebollentoernooi voor jeugd

16 december organiseert de jeugdcommissie een oliebollen gezelligheidstoernooi voor de jeugd. Je speelt dubbels in je eigen categorie, maar wel steeds met een ander maatje. Het gaat om de fun. Wij zorgen tussendoor voor de oliebollen en de warme chocomel. Schrijf je nu snel in via het inschrijfformulier.

Voor wie? Alle jeugdleden van TC Heiloo United
Wanneer? Zondag 16 december van 9:30-12:30 uur
Wat kost het?: Helemaal niets

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 12 december.

De Jeugdcommissie

Voorjaarscompetitie senioren 2019

De aanmeldingen voor de Voorjaarscompetitie 2019 stromen binnen, maar we hebben nog niet van alle teams een inschrijving ontvangen. Dit kan betekenen dat je als team een jaartje overslaat, of dat je er nog niet aan toegekomen bent om je in te schrijven. Wil je nog inschrijven, doe dat dan zo snel mogelijk en het liefst voor 30 november a.s..

Ook nodigen we nieuwe leden en leden die nog nooit eerder competitie hebben gespeeld uit zich aan te melden. We zijn met name voor de vrijdagavond en de zaterdag nog op zoek naar dames. Of misschien wil je wel als invaller spelen. Dat is een mooie methode om te kijken welke competitiesoort bij jou past.

Vragen of interesse, stuur dan een mail naar Jurjenvdmeer1212@gmail.com. Voor meer informatie en inschrijven zie voorjaarscompetitie senioren.

De Competitie Commissie

Goed idee!

Heb jij een idee om TC Heiloo United NOG LEUKER te maken? Je kunt de bestuursleden altijd benaderen, maar je kunt nu ook je idee indienen via de ideeënbus. Je vindt de ideeënbus in de hal bij het afhangbord. Maak er gebruik van!

In de agenda noteren

Komende activiteiten

  • vrijdag 14 december afsluitingsfeest 2018 voor senioren. Vanaf 21:00 uur is het tijd voor Après-ski.
  • zaterdag 16 december afsluitingsfeest 2018 voor de junioren met oliebollentoernooi.
  • donderdag 3 januari nieuwjaarsreceptie
  • Speeldata interne vrijdagavondcompetitie voorjaar 2019: 11 Jan, 25 jan, 8 feb, 1 maart, 22 maart.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug