Jeugd Nieuwsflits

Inschrijven Voorjaarscompetitie / Worldtour 2020

DIT IS EEN HERINNERING 

 

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie Groen en Junioren (voorheen geel) 2020 en Worldtour voorjaar 2020

Beste jeugdleden,

Het lijkt het nog ver weg maar begin januari 2020 moeten wij alweer alle teams die gaan meespelen in de voorjaarscompetitie aanleveren bij Tenniskids/ KNLTB.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Leeftijden en speeldata

De wordltour (Rood en Oranje) voorjaar 2020 wordt gespeeld op 29 maart, 5, 13 en 19 april, 17 en 24 mei, 1 en 7 juni 2020.

De worldtour rood staat open voor alle kinderen op of voor geboren 31 december 2012. De worldtour oranje staat open voor alle kinderen geboren in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013. 

De trainers bepalen in overleg met de jeugdcommissie in welke kleur je wordt ingedeeld. Een rood team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers. Een oranje team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers. De worldtour heeft een flexibele deelname maar is niet vrijblijvend. Van de ingeschreven kinderen wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk zoveel mogelijk speeldagen meedoen.

De groene en junioren (voorheen geel) competitie wordt gespeeld op 5, 13, 19 en 26 april, 10, 17 en 24 mei 2020. (Inhaaldagen 3, 21 mei en 1 juni 2020)

De groene najaarscompetitie staat open voor kinderen geboren in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011. De junioren voorjaarscompetitie (KNLTB landelijk) staat open voor kinderen geboren in 2003 t/m 2009. Er is dus enige overlap in geboortejaren.

De trainers bepalen in overleg met de Jeugdcommissie en de Technische Commissie de teamsamenstelling en in welke kleur gespeeld wordt.

Van de kinderen die door de club selectietraining krijgen aangeboden, wordt verwacht dat zij zich inschrijven voor zowel de voor- als de najaarscompetitie. De kinderen, die in de selectie trainen worden voornamelijk op speelsterkte ingedeeld. De kinderen die geen selectietraining doen, kunnen aangeven met wie ze in een team willen spelen. Sterker nog, mocht je een vrienden- / vriendinnenteam hebben en jullie spelen allemaal geen selectie, kan je je als team opgeven. Mits voldaan wordt aan de leeftijdseisen en het team minimaal uit vijf personen bestaat.

Houd er bij inschrijving rekening mee dat het dan wel de bedoeling is dat je beschikbaar bent op deze dagen, of dat je zelf een invaller regelt. Je hoeft niet goed te kunnen tennissen of al lang lid te zijn van de tennisvereniging om mee te kunnen doen. De competitie is voor ieder jeugdlid! Juist door mee te doen en wedstrijden te spelen leer je beter tennissen. En het is heel gezellig! Dus doe mee en schrijf je in via onderstaand aanmeldingsformulier!
Het is de bedoeling dat jullie ouders het team een keer naar de andere tennisvereniging rijden en dat zij jullie team om de beurt begeleiden. Het inschrijfgeld wordt door de club betaald, wel vragen wij een eigen bijdrage voor wat drinken en iets lekkers.

Invallers

Regelmatig zijn er teams, die een invaller nodig hebben. Mocht je je dan ook niet vast in een team willen opgeven, kun je je ook als invaller aanmelden. Dit kan ook via onderstaand aanmeldingsformulier.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

LET OP!
Als je, na de inschrijving, geen bevestigingsmail ontvangt, is de inschrijving niet gelukt. Probeer het dan nog een keer of neem contact op met de Jeugdcommissie. De inschrijving moet uiterlijk 1 december 2019 bij ons binnen zijn om aan de competitie en de worldtour mee te kunnen doen.

Voordat de competitie start, hoor je van ons op welke dag je speelt en in welk team je bent ingedeeld.

We gaan ervan uit dat je je opgeeft, want je traint natuurlijk niet voor niets!

Belangrijk: als je je opgeeft wordt er ook van je verwacht dat je speelt! Haak na aanmelding dus niet af, want daardoor dupeer je je teamleden.
 

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

« Terug