TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief nov. nr. 2 - start werkzaamheden padel

Voorbereidende werkzaamheden aanleg Padel starten deze week

Dinsdag 20 november zullen wij starten met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de 3 Padelbanen op baan 13.
Na een extra constructieberekening van de kooien, getoetst door de Padelbanen bouwers en keuringsinstantie KIWA weten we nu zeker dat we straks beschikken over padelkooien die bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ook de subsidie op de LED-verlichting is toegekend.
De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze partner/aannemer Padeltotaal. Vanuit TCHU is Ab van den Berg als projectleider aangewezen die de contacten met Padeltotaal zal onderhouden dus als u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u die stellen aan Ab via ab.hanny@gmail.com of in dringende gevallen telefonisch via 06-15606732.

De planning voor komende week

Dinsdag 20-11

 • Start opening maken hekwerk van de tennisbaan (baan 13 is dan niet meer bespeelbaar). 
 • Tegels verwijderen en spoor maken van elektrahok buiten park naar padel t.b.v. water en elektra.

Woensdag 21-11 

 • Kunstgras verwijderen en afvoeren. 
 • Verleggen kunstgras over bestaande tegels in oefenkooi. (ALS U HIERMEE GRAAG WILT HELPEN, MAIL/BEL DAN SVP AB EVEN)
 • Opnemen tegels rond tennisbaan t.b.v. uitbreiding.

Donderdag 22-11 

 • Verwijderen hekwerk en lichtmasten.
 • Overtollig zand verwijderen.
 • Lava herverdelen.
 • Uitzetten cunet, opsluitbanden stellen.
 • Draingoot stellen en aansluiten op huidig stelsel.
 • Matelbuizen in cunet leggen tbv 3 padelbanen.

Vrijdag 23-11 

 • Herstraten tegels rond cunet.
 • Strippen stellen.

Vanaf 20 november kan baan 13 dus niet meer bespeeld worden. Uiteraard zijn de andere 12 banen wel gewoon bespeelbaar en zal de overlast zoveel mogelijk beperkt worden. De verwachting is dat we de padelbanen medio februari voor u gereed hebben. Dus als u nog aan het nadenken bent over een mooi cadeau voor Sinterklaas of de Kerstman ;-). 

Via de nieuwsbrief en de website houden we u graag regelmatig op de hoogte van de voortgang. Als u een vraag of opmerking heeft is deze uiteraard welkom via padel@tcheiloounited.nl.

Oliebollentoernooi voor jeugd, inschrijving geopend

16 december organiseert de jeugdcommissie een oliebollen gezelligheidstoernooi voor de jeugd. Je speelt dubbels in je eigen categorie, maar wel steeds met een ander maatje. Het gaat om de fun. Wij zorgen tussendoor voor de oliebollen en de warme chocomel. Schrijf je nu snel in via het inschrijfformulier.

Voor wie? Alle jeugdleden van TC Heiloo United
Wanneer? Zondag 16 december van 9:30-12:30 uur
Wat kost het?: Helemaal niets

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 12 december.

De Jeugdcommissie

Nog 1,5 week de tijd voor inschrijving Voorjaarscompetitie senioren 2019

T/m 30 november kun je inschrijven voor de voorjaarscompetitie. De voorjaarscompetitie is ook heel geschikt (en leuk!) voor nieuwe leden en beginnende tennissers.

Wanneer speel je de voorjaarscompetitie?
Er zijn verschillende competities van dinsdag t/m zondag, overdag en in de avond. De Voorjaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen, start begin april en loopt tot begin juni. Klik hier voor alle speeldata van de voorjaarscompetitie 2019.

Welke onderdelen zijn er?
De KNLTB biedt allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor dames, heren of gemengd, alleen dubbels, kiezen voor een leeftijdscategorie etc. Voor elk wat wils. In alle gevallen speel je op jouw eigen niveau!

Nog geen team?
Heb je nog geen team? Ook geen probleem. De competitiecommissie zoekt graag een geschikt team voor je en we stellen ook ieder jaar nieuwe teams samen. Je kunt je ook aanmelden als invaller. Teams kunnen jou dan vragen om in te vallen op het moment dat ze een speler tekort komen. 
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar Jurjen (jurjenvdmeer1212@gmail.com). Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.

Aanmelding uiterlijk 30 november
Jurjen van der Meer en Arthur Heurter hebben alle informatie op een rijtje gezet. De huidige teamcaptains ontvangen een uitgebreide mail met alle informatie. De teamcaptains zullen deze informatie delen met hun teamleden. Klik hier om in te schrijven als team.

Voor meer informatie en inschrijven zie voorjaarscompetitie senioren.

Agenda

Het jaar loopt ten einde, maar er staat nog een aantal bijzondere activiteiten op de agenda;

 • zaterdag 24 november Tapas toernooi. Het toernooi is vol. LET OP: vanwege het grote aantal inschrijvingen zal vrij tennissen op zaterdagMIDDAG niet of nauwelijks mogelijk zijn
 • vrijdag 14 december afsluitingsfeest 2018 voor senioren. Vanaf 21:00 uur is het tijd voor Après-ski.
 • zaterdag 16 december afsluitingsfeest 2018 voor de junioren met oliebollentoernooi.

De speeldata voor de interne vrijdagavondcompetitie in 2019 zijn inmiddels ook bekend: 11 Jan, 25 jan, 8 feb, 1 maart, 22 maart. Er is nog 1 plek in de nieuwe E-poule bij de dames, speelsterkte 8/9. Inschrijven aan de bar. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug