TPCH Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief november

Welkom bij TC Heiloo United

Als tennisvereniging vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij onze club. Voor nieuwe leden is dat soms even zoeken. We helpen daar graag bij. Er zijn allerlei manieren om mee te doen:

 1. Racketinstuif: sluit aan bij de racketavond op maandag, of bij de racketochtend op dinsdag of donderdag. Je kunt jezelf gewoon even aanmelden in de kantine. Op maandag vanaf 19:00 uur, op dinsdag en donderdag vanaf 9:30 uur. Iedereen kan meedoen.
 2. Competitie: meld je aan bij de competitiecommissie voor deelname in een team in jouw categorie. Zie het bericht over de voorjaarscompetitie in deze nieuwsbrief. 
 3. Zoek maatje(s): meld je bij Laura en Chantal in de kantine (kan ook via de website: formulier). Chantal en Laura kennen alle mogelijkheden en weten welke teams of tennisgroepjes mensen zoeken. Ook handig als jouw groepje versterking zoekt!
 4. Doe mee met activiteiten: Gewoon inschrijven! Zo nodig koppelen wij de groepjes aan elkaar. 
 5. Doe vrijwilligerswerk. Er liggen voldoende leuke klussen om samen op te pakken. Zie vacatures
 6. Padel: ga straks padellen. Padel wordt als nieuwe sport binnen TC Heiloo United geïntroduceerd en zal binnen de vereniging leiden tot de vorming van nieuwe groepjes.
 7. Lessen: veel groepjes zijn ooit ontstaan uit lesgroepen. Bij de introductie van padel zullen padel lessen worden georganiseerd en in het voorjaar starten natuurlijk weer de nieuwe tennislessen.

Heb je andere ideeën, dan horen we het ook graag. Misschien wil je wel een racketmiddag op de vrijdag, of een keer een kennismakingstoernooitje. We denken graag mee! Stuur een mail met jouw idee naar info@tcheiloounited.nl

Oliebollentoernooi voor jeugd

Half december organiseert de jeugdcommissie een oliebollen gezelligheidstoernooi voor de jeugd. Je speelt dubbels in je eigen categorie, maar wel steeds met een ander maatje. Het gaat om de fun. Wij zorgen tussendoor voor de oliebollen en de warme chocomel. Schrijf je nu snel in via het inschrijfformulier.

Voor wie? Alle jeugdleden van TC Heiloo United
Wanneer? Zondag 16 december van 9:30-12:30 uur
Wat kost het?: Helemaal niets

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 12 december.

De Jeugdcommissie

Voorjaarscompetitie senioren 2019

De najaarscompetitie is nog meer net afgelopen en de winter moet nog beginnen, maar de Competitiecommissie is al weer druk met de voorjaarscompetitie. Voor veel leden is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennisseizoen. De voorjaarscompetitie is ook heel geschikt (en leuk!) voor nieuwe leden en beginnende tennissers.

Wanneer speel je de voorjaarscompetitie?
Er zijn verschillende competities van dinsdag t/m zondag, overdag en in de avond. De Voorjaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen, start begin april en loopt tot begin juni. Klik hier voor alle speeldata van de voorjaarscompetitie 2019.

Welke onderdelen zijn er?
De KNLTB biedt allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor dames, heren of gemengd, alleen dubbels, kiezen voor een leeftijdscategorie etc. Voor elk wat wils. In alle gevallen speel je op jouw eigen niveau!

Nog geen team?
Heb je nog geen team? Ook geen probleem. De competitiecommissie zoekt graag een geschikt team voor je en we stellen ook ieder jaar nieuwe teams samen. Je kunt je ook aanmelden als invaller. Teams kunnen jou dan vragen om in te vallen op het moment dat ze een speler tekort komen. 
Interesse of vragen? Stuur dan een mail naar Jurjen (jurjenvdmeer1212@gmail.com). Wil je meedoen, vermeld dan in je mail ook geboortedatum, bondsnummer en speelsterkte.

Aanmelding uiterlijk 30 november
Jurjen van der Meer en Arthur Heurter hebben alle informatie op een rijtje gezet. De huidige teamcaptains ontvangen een uitgebreide mail met alle informatie. De teamcaptains zullen deze informatie delen met hun teamleden. Klik hier om in te schrijven als team.

Voor meer informatie en inschrijven zie voorjaarscompetitie senioren.

Tennis Tapas Toernooi: nog enkele plekken

Het tapas toernooi op 24 november is bij voorbaat al een succes: veel inschrijvingen, gezellige deelnemers en organisatoren en sponsoren hebben er veel zin in!
Nog niet ingeschreven? Wees er dan snel bij, want vol=echt vol. De inschrijving sluit op 16 november. Je schrijft in als dubbel (heren, dames of gemengd) en introducés 
zijn van harte welkom.

Datum: zaterdag 24 november
Kosten: € 20 pp incl. tapas en bier- of wijn- of frisarrangement
Aanvang: 11:15 uur (groep 1) / 12:15 uur (groep 2)
Programma: 4 speelrondes dubbeltennis, 4 tapas-rondes
Om 18:00 uur laatst tapas ronde met aansluitend prijsuitreiking.
Einde: ??
Inschrijven via inschrijven Tapas.

Het Tapas toernooi wordt mogelijk gemaakt door TEXELS BIEREN, GASTROVINO DE DEEL, IL GUSTO LIMMEN, IJSSALON PINOCCIO, BANKETBAKKER VAN VELZEN, SLAGERIJ SNEL en MISS BEAN.

ODFT feestdagentoernooi bij de buren van tenniscentrum De Dors

Vanaf zaterdag 15 december starten we weer met het allerleukste tennistoernooi bij tenniscentrum de Dors, het “ODFT feestdagentoernooi” rond de feestdagen. Dit jaar voor de 33e keer.
Schrijf je nu in via www.toernooi.nl (zoekterm De Dors). Iedereen kan zich hiervoor inschrijven.
Zaterdag 29 december sluiten we af met de finales en een spetterende feestavond. Inschrijven kan t/m maandag 10 december a.s.

Tenniscentrum De Dors

Tennisvoordelen als lid van TC Heiloo United

Als lid van TC Heiloo United geniet je een aantal voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je kunt tennissen op ons prachtige park waar je altijd gastvrij wordt ontvangen in de kantine. Straks komt daar de mogelijkheid tot het spelen van padel bij. Maar er zijn meer voordelen. Voor nieuwe en bestaande leden noemen we het nog maar een keer op:

 • op vertoon van je ledenpas ontvang je 7,5% korting op alle tennisartikelen bij Tennisvoordeel in Castricum (zie ook www.tennis-voordeel.nl 
 • via de trainers of via de kantine kun je jouw racket zeer voordelig opnieuw laten bespannen. Je racket wordt bespannen door Tennisvoordeel.
 • via trainers en via Tennisvoordeel in Castricum kun je nieuwe rackets testen
 • als lid van TC Heiloo United kun je bij slecht weer tegen gereduceerd tarief tennissen in de tennishallen van De Dors (mits er ruimte is). Zie ook info Dors.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug