TPCH Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief oktober

Volgende week zaterdag Binkendag

Volgende week zaterdag is het 'mannen onder elkaar' bij TC Heiloo United. Alle mannen (18+) zijn dan van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij de binkendag. We verzamelen om 15:30 uur in de kantine. De commissie zal vervolgens teams vormen die aan de slag gaan op de tennisbaan en daarbuiten. Het zal veel met tennis te maken hebben, maar dan wel net even anders dan we gewend zijn. Er zal creativiteit en samenwerking worden gevraagd. Fanatiek worden we vanzelf, maar het draait uiteindelijk om de lol en de gezelligheid. Je kunt inschrijven met een groep of alleen, het maakt niet uit, de teams worden toch door elkaar gegooid. Dit is wel hét moment om de mannen van TCHU echt te leren kennen.

De kosten bedragen €40, maar dan heb je ook verder nergens omkijken naar. Inschrijven via toernooi.nl.

Maandagavond racketavond

De racketavond op de maandag is nieuw leven ingeblazen en met succes! Steeds meer mensen weten de weg naar de racketavond te vinden. Het is heel simpel: om 19:00 uur verzamelen in de kantine, Chantal schudt de spelerspassen en spelen maar. Ieder half uur wordt opnieuw ingedeeld. Kom eens langs op maandag en ervaar zelf hoe leuk het is!

Tennis Tapas Torneo, ook voor gemend dubbel en introducés!

Op 24 november organiseren Chantal en Laura het eerste TCHU Tapas Toernooi. Het belooft een topevenement te worden van hoog culinair niveau, met medewerking van een groot aantal specialisten op gebied Food&Drink. Op veler verzoek staat de inschrijving ook open voor gemengd-dubbelparen en het is geen probleem als jouw partner (nog?) geen lid is bij TC Heiloo United. Het gaat om de gezelligheid!

Datum: zaterdag 24 november
Kosten: € 20 pp incl. tapas en bier- of wijn- of frisarrangement
Aanvang: 11:15 uur (groep 1) / 12:15 uur (groep 2)
Programma: 4 speelrondes dubbeltennis, 4 tapas-rondes
Om 18:00 uur laatst tapas ronde met aansluitend prijsuitreiking.
Einde: ??
Inschrijven via inschrijven Tapas.

Het Tapas toernooi wordt mogelijk gemaakt door TEXELS BIEREN, GASTROVINO DE DEEL, IL GUSTO LIMMEN, IJSSALON PINOCCIO, BANKETBAKKER VAN VELZEN, SLAGERIJ SNEL en MISS BEAN.

Padelupdate

Na de ALV van 8 oktober hebben bestuur en padelcommissie overleg gehad over het vervolg. De commissie is bereid gevonden om de realisatie van de padelbanen en de inbedding van padel in de tennisvereniging voor haar rekening te nemen. Als bestuur zijn we erg blij dat de commissie haar kennis en ervaring wil blijven inzetten. Het geeft ons de ruimte om de organisatie van de tennisvereniging verder klaar te maken voor een mooie toekomst.

Inmiddels heeft de commissie niet stilgezeten. De subsidieaanvraag i.v.m. LED-verlichting padelbanen is ingediend, de vergunningsaanvragen zijn inmiddels zo goed als rond en de offerte van de aannemer is uitgebreid doorgesproken. De planning is dat begin november wordt gestart met de realisatie. In theorie kunnen de padelbanen dan begin 2019 worden opgeleverd, maar met name voor het leggen van het kunstgras zijn we daarbij wel afhankelijk van de temperatuur. 

Vragen die regelmatig gesteld worden over padel bij TC Heiloo United:

  1. komt er gelegenheid voor de leden van TC Heiloo United om lessen of clinics te volgen? Antwoord: Ja, die gelegenheid komt er. We bekijken nog in welke vorm we dit gaan aanbieden. Zeker mensen die al wat tenniservaring hebben kunnen na een clinic al 'los' op de padelbanen.
  2. melden zich al nieuwe leden aan vanwege padel? Antwoord: Ja, er melden zich nieuwe leden aan. We hebben inmiddels bijna 1100 leden. Als vereniging zijn we bewust nog wel terughoudend in de promotie naar buiten toe. We willen eerst en vooral onze eigen leden straks de kans bieden om kennis te maken me padel. Verdere groei van de vereniging is ook niet het doel. We vinden het speelcomfort van de leden erg belangrijk. Wat daarbij helpt is een betere spreiding van de tennislessen. Overigens is er ook altijd verloop in het ledenbestand. Er is dus nog wel ruimte als nieuwe leden zich aanmelden.

Hellup!

  • Er  zijn mensen die denken dat TC Heiloo United een bedrijf is. Er zijn mensen die denken: 'ik betaal toch contributie?'. Gelukkig zijn er ook mensen die weten dat TC Heiloo United draait op vrijwilligers en gelukkig zijn er ook veel vrijwilligers die weten hoe leuk het is om je in te zetten voor de club. Jij kunt ook je bijdrage leveren. Bardiensten hoeven we niet te draaien bij TC Heiloo United, maar er zijn genoeg andere leuke activiteiten te doen. Kijk eens bij vacatures om te zien wat jouw bijdrage kan zijn.
  • Via de nieuwsbrief houden we leden op de hoogte van alles wat er speelt binnen de club. Krijg jij geen nieuwsbrief? Dan beschikken we waarschijnlijk niet over het juiste e-mailadres. Stuur een mail met je naam en mailadres naar ledenaministratie@tcheiloounited.nl en voortaan blijf jij ook op de hoogte!

Kort nieuws

  • Lessen van start: maandag 29 oktober beginnen de tennislessen weer met de start van de winterlessen. Als het goed is hebben alle deelnemers inmiddels bericht ontvangen.
  • Week van respect: dinsdag 6 november komt wethouder Rob Opdam naar TC Heiloo United om de Week van Respect te openen voor Heiloo. In de week van 5-11 november besteden scholen en sportverenigingen extra aandacht aan respect: respect voor jezelf, elkaar en de omgeving waarin je leeft. De bedoeling is om jongeren te stimuleren om samen te zorgen voor een inclusieve samenleving waarin iedereen zich thuis voelt en aan deelneemt. Een doel waarvoor TC Heiloo United zich ook graag inzet!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug