TCHU Nieuwsbulletin

TC Heiloo United werkt aan de toekomst

Laura & Chantal en TC Heiloo United gaan samen verder

Vanavond hebben Laura & Chantal en TC Heiloo United het contract ondertekend waarmee de samenwerking wordt verlengd. Dat is fantastisch nieuws want hiermee zijn we bij TCHU ook de komende jaren verzekerd van een goede ontvangst, een gezellige kantine en veel activiteiten.

Laura en Chantal zijn anderhalf jaar geleden voortvarend aan de slag gegaan. Al snel voelde iedereen zich thuis bij hen in de kantine en er zijn veel nieuwe initiatieven ontplooid. Niet alleen tennissers van onze eigen vereniging, maar ook bezoekers van andere verenigingen komen graag naar TC Heiloo United omdat het zo gezellig is. Laura en Chantal bruisen nog van ideeën en met de komst van padel nemen de mogelijkheden alleen maar toe. Dit voorjaar zal Chantal tijdelijk uit de running zijn, maar met de hulp van o.a. Bianca zullen de zaken dan ook prima voor elkaar komen. We toasten op een mooie voorzetting van de goede samenwerking!


Op de foto ontbreekt penningmeester Luc Sterkman.

Leden kiezen massaal voor padel

Tijdens een drukbezochte extra ledenvergadering hebben de leden van TCHU massaal voor padel gekozen. Zo'n 120 leden kwam naar de vergadering om de presentaties van de tennisbond en de commissie aan te horen en om hun stem uit te brengen.

Na een korte terugblik door de voorzitter hield Pieter de Leijer van de KNLTB een gloedvol betoog voor padel en de ervaringen die men inmiddels bij ruim 60 tennisverenigingen heeft. Vervolgens was het de beurt aan de commissie die onderzoek heeft gedaan naar padel en de mogelijkheden voor TCHU. Achtereenvolgend werden de sport, de voorgestelde organisatie, de bouwtechnische aspecten, de aanbesteding en de financiële kant toegelicht. Veel aanwezigen hadden eerder kennisgemaakt met padel en kwamen al enthousiast naar de vergadering. Anderen lieten zich overtuigen door de overtuigende presentaties. Het resultaat was dat de handen massaal omhoog gingen voor padel.

De commissie heeft dinsdagmorgen meteen vervolgafspraken gemaakt met de aannemer en is druk met de afwikkeling van vergunning- en subsidieaanvragen. Binnenkort wordt meer duidelijk over het vervolg en de planning. We houden je op de hoogte!

Binkendag, voor alle echte mannen

De echte mannen weten het vast al: op zaterdag 3 november is het BINKENDAG. De mannen verzamelen om 15:30 om zich vervolgens te vermaken met min of meer tennisgerelateerd activiteiten. Teamwork en gezelligheid zijn de sleutelwoorden. 

De kosten bedragen €40, maar voor dat bedrag heb je dan ook een mannelijk leuke dag en word je volledig voorzien van hapjes én drankjes. Inschrijven via toernooi.nl.

Tennis Tapas Torneo, ook voor gemend dubbel!

Op 24 november organiseren Chantal en Laura het eerste TCHU Tapas Toernooi. Het belooft weer een topevenement te worden van hoog culinair niveau, met medewerking van een groot aantal specialisten op gebied Food&Drink. Op veler verzoek staat de inschrijving ook open voor gemengd-dubbelparen. Het gaat om de gezelligheid!

Datum: zaterdag 24 november
Kosten: € 20 pp incl. tapas en bier- of wijnarrangement
Aanvang: 11:15 uur (groep 1) / 12:15 uur (groep 2)
Programma: 4 speelrondes dubbeltennis, 4 tapas-rondes
Om 18:00 uur laatst tapas ronde met aansluitend prijsuitreiking.
Einde: ??
Inschrijven via inschrijven Tapas.

Het Tapas toernooi wordt mogelijk gemaakt door TEXELS BIEREN, GASTROVINO DE DEEL, IL GUSTO LIMMEN, IJSSALON PINOCCIO, BANKETBAKKER VAN VELZEN, SLAGERIJ SNEL en MISS BEAN.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug