TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: maak kennis met TCHU, padel en tapas

Kennismakingsavond voor nieuwe en bestaande leden (18+)

Maandagavond 1 oktober organiseren we een kennismakingsavond voor senioren (18+) die net lid zijn geworden én voor leden die al langer lid zijn maar een maatje zoeken. We maken het niet ingewikkeld. Het gaat om de gezelligheid en de kennismaking met de club en met elkaar.

We starten om 19:00 uur en spelen een aantal korte rondes dubbelspel met tussendoor gelegenheid om iets te drinken. Voor aanmelding (of een vraag) stuur je een mail naar info@tcheiloounited.nl. Bij aanmelding graag doorgeven: naam, leeftijd, speelsterkte of aantal jaar tenniservaring en telefoonnummer (we zullen deze gegevens alleen gebruiken voor dit doel).

Padel-info

WAT IS DE STATUS? Op maandag 8 oktober vindt een extra algemene ledenvergadering plaats waarvoor ALLE leden zijn uitgenodigd. Het bestuur legt een positief advies voor m.b.t. de aanleg van padel. Als een meerderheid van de leden (18+) voor stemt, dan wordt tot aanleg overgegaan. DE STEMMEN VAN DE AANWEZIGE LEDEN ZIJN DUS BEPALEND.

PADEL PROBEREN? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de EXTRA Padel-clinic. Voor een echt oordeel over padel zou je eigenlijk padel een keer gespeeld moeten hebben. Ervaring bij andere verenigingen is dat VRIJWEL ALLE leden meteen verkocht zijn! Datum extra clinic: 30-9, Tijd: vanaf 16:30 uur, Locatie: Tennis en PadelCentrum Daalmeer, Klaas Bootpad 4-6, 1827 CX ALKMAAR. Aanmelden per mail aan padelclinic@tcheiloounited.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mail en leeftijd. Aan de clinic zijn geen kosten verbonden, maar vol=vol! Je ontvangt een bevestiging. 

BRIEF MET INFORMATIE VERSPREID. Bestuur en commissie hebben alle informatie nog een keer op een rijtje gezet in een brief aan alle leden. De in Heiloo woonachtige leden hebben de brief thuis ontvangen. Leden die buiten Heiloo wonen hebben de brief per mail ontvangen. Heb je geen brief ontvangen, dan beschikken wij waarschijnlijk niet over de juiste gegevens. We verzoeken je in dat geval de actuele gegevens door te geven aan info@tcheiloounited.nl. We sturen je dan alsnog de brief en zorgen dat de gegevens worden aangepast. 

VRAGEN OVER PADEL? Informatie over padel én antwoorden op de meest gestelde vragen vind je op de website: meest gestelde vragenNieuwe vragen en antwoorden worden toegevoegd.

Inschrijven winterlessen: LAATSTE KANS

Vandaag, 26 september, de laatste kans om in te schrijven voor de winterlessen. Daarna gaan we aan de slag om de puzzel te leggen. 
Inschrijven via inschrijven winterlessen.

Sportieve groet, trainers TC Heiloo United

Tennis Tapas Torneo

Padel of niet, op 24 november gaan we op de Spaanse toer! Chantal en Laura organiseren die dag het eerste TCHU Tapas Toernooi. Het belooft weer een topevenement te worden van hoog culinair niveau.

Datum: zaterdag 24 november
Kosten: € 20 pp incl. tapas en bier- of wijnarrangement
Aanvang: 11:15 uur (groep 1) / 12:15 uur (groep 2)
Programma: 4 speelrondes herendubbel of damesdubbel, 4 tapas-rondes
Om 18:00 uur laatst tapas ronde met aansluitend prijsuitreiking.
Einde: ??
Inschrijven via inschrijven Tapas.

Het Tapas toernooi wordt mogelijk gemaakt door TEXELS BIEREN, GASTROVINO DE DEEL, IL GUSTO LIMMEN, IJSSALON PINOCCIO, BANKETBAKKER VAN VELZEN, SLAGERIJ SNEL en MISS BEAN.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug