TCHU Nieuwsbulletin

TCHU nieuws: over finaleweekend en daarna

Clubkampioenschappen: FINALEWEEKEND IS COMING

De clubkampioenschappen verlopen fantastisch en naderen alweer de climax. A.s. zondag het hoogtepunt met finales, prijsuitreiking, trekking loterij, muziek van IT STARTED IN SPACE én als smakelijke uitsmijter een buffet van IL Gusto (wel even aanmelden!). 

Hopelijk houdt het mooie tennisweer nog even aan, maar zeker is dat er nog een aantal prachtige wedstrijden op het programma staat. Wil je weten hoe laat de wedstrijden worden gespeeld, ga dan naar toernooi.nl.

Spanning zondag niet alleen op de banen, maar zeker ook bij de trekking van de loterij. Uiteindelijk zullen er alleen maar winnaars zijn als het feest losbarst met live-muziek van IT STARTED IN SPACE, heerlijke hapjes én drankjes. Alsof het nog niet genoegd is kunnen alle liefhebbers tenslotte om 17:30 uur smullen van een prachtig buffet van IL Gusto. Om hieraan deel te nemen moet je jezelf wel even aanmelden. Dat kan t/m vrijdag aan de bar of met een mailtje naar horecatchu@gmail.com. Kosten: €12,50 per persoon.

Commissie CK2018
Ollie, Robin, Jaco, Ward en Jesper

Drukte op het park

Het gaat goed met TC Heiloo United. De vereniging groeit en bruist. We zien dat niet alleen terug in een toename van het aantal leden, maar ook in de deelname aan lessen, competitie en andere activiteiten. Heel gezellig, maar dit alles heeft ook een keerzijde: het park is zeker tijdens piekuren druk bezet en het komt voor dat je even moet wachten. Het bestuur erkent dit (luxe) probleem en onderneemt actie.

De piekuren bij TC Heiloo United zijn bekend. Het afhangbord geeft ons duidelijke (geanonimiseerde) rapportages over het gebruik van de banen. Hieruit blijkt dat met name de dinsdag- woensdag- en donderdagavond druk zijn. Deze drukte valt samen met veel lesactiviteiten van leden. We zijn druk in overleg om te komen tot een verdere spreiding van de lessen, zodat meer capaciteit voor vrijspelen beschikbaar blijft. Ook met de planning van activiteiten houden we hier rekening mee. Overigens kan ook padel bijdragen aan de capaciteit, zie de beantwoording op veelgestelde vragen m.b.t. padel: Veelgestelde-vragen

Kennismakingsavond voor nieuwe en bestaande leden (18+)

Maandagavond 1 oktober organiseren we een kennismakingsavond voor nieuwe leden én voor leden die al langer lid zijn maar een maatje zoeken. We maken het niet ingewikkeld. Het gaat om de gezelligheid en de kennismaking met de club en met elkaar.

We starten om 19:00 uur en spelen een aantal korte rondes dubbelspel met tussendoor gelegenheid om iets te drinken. Voor aanmelding (of een vraag) stuur je een mail naar info@tcheiloounited.nl. Bij aanmelding graag doorgeven: naam, leeftijd, speelsterkte of aantal jaar tenniservaring en telefoonnummer (we zullen deze gegevens alleen gebruiken voor dit doel).

Extra clinic padel

In samenwerking met TC Daalmeer kunnen we onze leden een gratis padel-clinic aanbieden. De clinic om 15:00 uur is vol, maar vanwege de grote belangstelling hebben we een 2e tijdslot kunnen regelen. 

Er zijn nog enkele plekken vrij voor deze EXTRA clinic die op zondag 30 september om 16:30 uur start. Aanmelden kan per mail aan padelclinic@tcheiloounited.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mail en leeftijd. Aan de clinic zijn geen kosten verbonden, maar vol=vol! Je ontvangt een bevestiging. 

De EXTRA clinic zal plaatsvinden op 30 september en begint om 16.30 uur. Adres: Tennis en PadelCentrum Daalmeer, Klaas Bootpad 4-6, 1827 CX ALKMAAR.

Inschrijven winterlessen t/m 26 september

De inschrijving voor de winterlessen is geopend. Inschrijven kan nog t/m 26 september.

Er zijn zijn al veel aanmeldingen binnen en er zijn grenzen aan de capaciteit van banen én trainers, maar we doen ons best om alle inschrijvingen te honoreren.
Inschrijven t/m woensdag 26 september via inschrijven winterlessen.

Sportieve groet, trainers TC Heiloo United

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug