TCHU Nieuwsbulletin

TCHU nodigt uit voor padel, les en clubkampioenschappen

Alvast in de agenda

  • woensdagmiddag 26 september proeflessen jeugd. Aanmelden per mail aan trainers@tcheiloounited.nl. Graag vermelden: naam, leeftijd, telefoonnummer en eventuele tenniservaring.
  • maandagavond 1 oktober kennismaking/racketinstuif voor nieuwe leden + bestaande leden (18+). Dé manier om jouw tennismaatje te ontmoeten. Meer info volgt!

Unieke kans om kennis te maken met padel

Beste leden van TC Heiloo United,

In aanloop naar de besluitvorming tot de aanleg van Padel banen op TC Heiloo United, nodigt het bestuur alle senioren leden uit voor een GRATIS Padel Clinic bij Tennis en Padelcentrum Daalmeer.

De clinic zal plaatsvinden op 30 september en begint om 15.00 uur.

Tennis en PadelCentrum Daalmeer
Klaas Bootpad 4-6
1827 CX ALKMAAR

Indien je wenst mee te doen, verzoeken wij je de volgende gegevens aan ons per mail te versturen aan: padelclinic@tcheiloounited.nl
In de mail graag vermelden: Naam, geslacht, leeftijd, telefoon en e-mail.

Wij ontvangen je inschrijving graag voor: 23 september. Let op: VOL=VOL.
Alle aanmelders ontvangen bericht.

Deze aanbieding is mede mogelijk gemaakt door Tennis en Padelcentrum Daalmeer.

Bestuur TC Heiloo United

Inschrijving tennislessen winter geopend

De inschrijving voor de winterlessen is geopend. Inschrijven kan t/m 26 september. Er zijn grenzen aan de capaciteit van banen én trainers, maar we doen ons best om alle inschrijvingen te honoreren.

Bericht van de trainers
Terwijl we nog druk zijn met de zomerlessen zijn we ook al gestart met de voorbereidingen van de winterlessen die op 29 oktober beginnen.
De inschrijving is inmiddels geopend! Je kunt je nog t/m woensdag 26 september inschrijven via inschrijven winterlessen.
Voor nu eerst veel succes en gezelligheid tijdens de clubkampioenschappen!

Sportieve groet, trainers TC Heiloo United

Clubkampioenschappen: vrijdag 14 sept DJ LUUK

Donderdag 13 september gaan de Senioren Clubkampioenschappen van start. Vanaf 19:00 uur worden de eerste wedstrijden gespeeld. De laatste wedstrijden worden gespeeld op de finaledag op zondag 23 september. De mogelijkheden tot vrij spelen zijn tijdens dit laatste toernooi van het jaar beperkt. Wil je weten hoe laat de wedstrijden worden gespeeld, ga dan naar toernooi.nl.

Naast de wedstrijden draait het tijdens de clubkampioenschappen om gezelligheid. Vrijdag 14 september ZIJN ALLE LEDEN WELKOM om mee te feesten op de 'Gouwe ouwe' hits met moderne beat van DJ LUUK. Met DJ LUUK hebben we een topper in huis!

Tijdens het toernooi komen ook de lekkerbekken aan hun trekken. Sponsors Van Velzen en Slagerij Snel zorgen voor snacks op het verwarmde terras en ook de bekende 'visavond' ontbreekt niet. 

Het duurt nog even, maar de finaledag belooft een knaller te worden met live muziek van IT STARTED IN SPACE! Cateraar Il Buongustiao zorgt voor de hapjes en onder de deelnemers worden weer schitterende prijzen verloot.
We zien je graag tijdens CK2018; want geen reden is goed genoeg om NIET langs te komen!

Commissie CK2018
Ollie, Robin, Jaco, Ward en Jesper

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug