TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief september

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat actief lid Wim Heijne is overleden. Wim heeft een lang verleden bij TC Heiloo en heeft zich in die tijd ook voor de club ingezet. Wim heeft dit jaar zijn 81e verjaardag gevierd, maar was nog regelmatig actief op ons park. We wensen familie, vrienden en tennisvrienden veel sterkte met dit verlies.

Bestuur TC Heiloo United

Extra algemene ledenvergadering op maandag 8 oktober

Zoals besloten op de algemene ledenvergadering op 19 maart 2018, heeft de Commissie Baankeuze nader onderzoek gedaan naar de mogelijkheden tot en de wenselijkheid van de introductie van padel binnen TC Heiloo United. Padel is een racketsport die sterk in opkomst is.

Het bestuur van TC Heiloo United roept een extra algemene ledenvergadering bijeen. Deze extra ledenvergadering zal plaatsvinden op maandag 8 oktober in het clubgebouw van TC Heiloo United. Aanvangstijd 20:00 uur. Onderwerp van de vergadering is het voorstel om Padel binnen TCHU te introduceren. Nadere informatie volgt maar noteer de datum alvast!

Beperkte beschikbaarheid banen

Vanwege het Eiland de WIld Open toernooi én omdat de lessen deze week weer starten is het in de avonduren niet of nauwelijks mogelijk om vrij te spelen. In het weekend van 8/9 september zullen de wedstrijden van het toernooi rond 10:00 uur beginnen. Tot die tijd zijn de banen gewoon beschikbaar. Voor het exacte programma zie toernooi.nl.

Lessen van start en inschrijving winterlessen deze week geopend

Deze week gaan de tennislessen weer van start! (met uitzondering van de lessen door Franky op dinsdag t/m vrijdag).
De inschrijving voor de winterlessen wordt deze week geopend. Houd daarvoor de website in de gaten.

Dinsdag 4 september gezelligheids - mixtoernooi

Op dinsdag 4 september staat de racketochtend traditiegetrouw in het teken van het mixed-gezelligheidstoernooi. Een groot aantal deelnemers aan de wekelijkse racketochtenden heeft zich ingeschreven voor dit toernooi. De deelnemers starten om 10:00 uur en sluiten om 15:00 uur af. Tussendoor is er tijd voor pauzes en een lunch. Bij voorbaat wensen we alle deelnemers een mooie tennisdag en Frits bedankt voor de organisatie!

Van 2-9 t/m 9-9 Eiland de Wild 40+/55+ Open dubbeltoernooi

Vanaf zondag 2 september tot en met zondag 9 september wordt het zesde Eiland de Wild keukens-veteranen tennistoernooi gespeeld bij TC Heiloo United. Dit toernooi wordt gespeeld in dubbelonderdelen 5 en 6 (40+) en in de onderdelen 7 en 8 in de leeftijdscategorieën 40+ en 55 +.

Het toernooi staat bekend om de gezelligheid en toch ook wel om de prachtige prijzen die sponsor Eiland de Wild keukens jaarlijks beschikbaar stelt voor de verloting. Dit jaar is de opbrengst van de verloting bestemd voor het Beestenboetje in Heiloo. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze week te komen genieten van de wedstrijden en de gezelligheid. De trekking van de loterij vindt plaats tijdens de prijsuitreiking op zondagmiddag 9 september om 17:15 uur.

Commissie Eiland de Wild Open

Senioren Clubkampioenschappen: DEZE WEEK INSCHRIJVEN

Vanaf donderdag 13 tot en met zondag 23 september worden de Senioren Clubkampioenschappen georganiseerd. Schrijf je nu in via Toernooi.nl! We spelen in alle speelcategorieën in de enkel, dubbel en mix voor de leeftijdsgroepen 18+ en 55+.

De ervaren leden weten het natuurlijk al lang, maar ook als beginnende tennisser of als nieuw lid mag je dit toernooi niet missen. De Clubkampioenschappen zijn uitermate geschikt om mee te doen en kennis te maken met andere leden. Naast de wedstrijden vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk. Sponsors Van Velzen en Slagerij Snel zorgen voor snacks voor op het (indien nodig verwarmde) terras. Maar ook het 'visavondje', de bekende nootjes en luxe hapjes van cateraar Il Buongustiao op de finale zondag zijn weer van de partij.
Daarnaast verloten wij uitsluitend onder de deelnemers weer schitterende prijzen, komt It started in Space optreden en hebben we een DJ met 'Gouwe ouwe' hits met een moderne beat.
En heb je het eigenlijk heel druk? Geen probleem, je kan bij je inschrijving al je verhinderingen doorgeven. En als je voorafgaand nog een ander toernooi speelt dan houden wij daar natuurlijk rekening mee met het plannen van je eerste wedstrijd.
We zien je graag tijdens CK2018; want geen reden is goed genoeg om NIET mee te doen.
Tot dan!
Commissie CK2018
Ollie, Robin, Jaco, Ward en Jesper

Reminder captains teams najaarscompetitie

Het is zover! De indeling van de Najaarscompetitie 2018 is bekend. Dit jaar komen er maar liefst 23 teams uit voor TC Heiloo United, vrijdag avond 5, zaterdag 7, zondag 9 teams en Najaar Groen 2 teams.

Je kan de indeling van KNLTB najaar Landelijk 2018 en KNLTB najaar 8&9 Landelijk bekijken op MijnKNLTB.nl. De indeling van de Groene competitie is hier ook aan toegevoegd. Klik hier voor meer informatie over de indeling van de Groene competitie.
Alle captains kunnen tennisballen en wedstrijdformulieren afhalen in het clubhuis op: Maandag 10 september tussen 19.45-20.25 uur

Competitie commissie

Inschrijving interne vrijdagavondcompetitie geopend

De inschrijving voor de interne vrijdagavondcompetitie is geopend. 

Wat houdt de vrijdagavondcompetitie ook alweer in? Op de vrijdagavonden in oktober en november speel je samen met een dubbelpartner (herendubbel of damesdubbel) een wedstrijdje van 5 kwartier. Niet het belangrijkst, maar wie aan het einde de meeste punten heeft is de winnaar. Aansluitend drink je drankje met je tegenstander en de andere teams. Het is mogelijk om per team met meer dan 2 spelers in te schrijven. Per keer kun je dan bepalen wie er spelen. Ook handig als je een keer niet kunt! Je wordt ingedeeld op jullie eigen niveau. Deze competitie is ook bijzonder geschikt voor leden die voor het eerst een wedstrijd willen spelen. De gezelligheid staat bovenaan en een gezellig gevulde kantine is gegarandeerd. Een ideale manier om meer mensen in de club te ontmoeten. Inschrijven kan nu al via de website: Inschrijfformulier.

Hoewel we meerdere ronden op een avond spelen is er altijd meer animo dan we plekken hebben. Wacht dus niet te lang met aanmelden want vol=vol! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug