TCHU Nieuwsbulletin

Houd het vakantiegeval vast en schrijf NU in voor JOUW toernooi

Hou vast dat zomergevoel en schrijf je in voor jouw toernooi

De vakantietijd loopt op zijn eind. Over 2 weken starten we al weer met het eerste toernooi uit een mooie reeks. Er staan toernooien op de planning voor IEDEREEN: voor elke leeftijd en voor elk niveau. Houd het zomergevoel nog even vast en schrijf je nu in! Hieronder de toernooien nog even op een rijtje:

  Periode Voor wie?
Jeugdclubkampioenschappen 25-08 t/m 01-09 Alle jeugdleden van TCHU t/m 17 jaar, alle niveaus
Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ Dubbeltoernooi 01-09 t/m 09-09 40+ en 55+ dubbelteams; heren, dames en mixed, alle niveaus. Zowel TCHU-leden als spelers van buiten TCHU
Senioren Clubkampioenschappen 13-09 t/m 23-09 Alle senioren (18 jaar en ouder) van TC Heiloo United. Alle niveaus.

Jeugdclubkampioenschappen in laatste vakantieweek

De Jeugd Clubkampioenschappen mag je als jeugdlid niet missen. De laatste week van de schoolvakantie staat voor ALLE jeugdleden in het teken van tennis, maar vooral plezier en gezelligheid. Ook als je niet de hele week beschikbaar bent kun je meedoen. Zo wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de timmerdorp-deelnemers. Hieronder nog een keer bericht van de organisatie. 

Zoals altijd hebben we een fantastische week in elkaar gedraaid met leuke activiteiten en lekker eten. We gaan nog niet alles verklappen, maar denk bijvoorbeeld aan sombrero’s, Churros, padeltennis, een stier, spaanse worstjes en Chuppa Chups. Natuurlijk mogen de Bingo avond met prachtige prijzen en een super te gekke clinic niet ontbreken!
Traditiegetrouw sluiten we de week af met de finales en een heerlijke gezellige BBQ met alle kinderen, ouders en toeschouwers.
Inschrijfgeld is bij 1 onderdeel € 7,50, bij 2 onderdelen € 12,50 en bij 3 onderdelen € 15,- Doe je mee in 3 onderdelen zorg er dan wel voor dat je verhinderingen minimaal zijn. De Funmix is kosteloos maar wel met 1 verplichting: het moet in Spaanse stijl!
De laatste vakantieweek is wel eens druk, o.a. vanwege Timmerdorp, maar door onze flexibiliteit kunnen wij met vele verhinderingen rekening houden. Dit is voor ons dus geen probleem! Tip!! Doe je mee aan Timmerdorp schrijf je dan in voor maximaal 2 onderdelen.

Natuurlijk ontvang je van ons bij inschrijving een leuke gadget! Dus schrijf je in voor deze fantastische week via toernooi.nl Nog vragen? Stuur dan een mail naar jck@aaikoosters.nl

Groetjes Maaike, Jos, Aaik, Ward, Anouk, Antoinet en Marielle

Van 1-9 t/m 9-9 Eiland de Wild 40+ Open dubbeltoernooi.

Begin september kunnen de 40+ senioren traditiegetrouw meedoen aan het EIland de Wild Open dubbeltoernooi. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid, fantastische loterij en niet te vergeten de culinaire hoogstandjes. In alle opzichten een toernooi op niveau!

Onderdelen: HD5 40+, DD5 40+, GD5 40+, HD6 40+, DD6 40+, GD6 40+, HD7 40+, DD7 40+, GD7 40+, HD7 55+, DD7 55+, GD7 55+, HD8 40+, DD8 40+, GD8 40+, HD8 55+, DD8 55+, GD8 55+, Voor de 40-plussers onder ons een toernooi dat je niet mag missen. 

Inschrijven is mogelijk t/m 24 augustus via toernooi.nl

Commissie Eiland de Wild Open

Senioren Clubkampioenschappen

Vanaf donderdag 13 tot en met zondag 23 september worden de Senioren Clubkampioenschappen georganiseerd. Schrijf je nu in via Toernooi.nl! We spelen in alle speelcategorieën in de enkel, dubbel en mix voor de leeftijdsgroepen 18+ en 55+.

De ervaren leden weten het natuurlijk al lang, maar ook als beginnende tennisser of als nieuw lid mag je dit toernooi niet missen. De Clubkampioenschappen zijn uitermate geschikt om mee te doen en kennis te maken met andere leden. Naast de wedstrijden vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk. Sponsors Van Velzen en Slagerij Snel zorgen voor snacks voor op het (indien nodig verwarmde) terras. Maar ook het 'visavondje', de bekende nootjes en luxe hapjes van cateraar Il Buongustiao op de finale zondag zijn weer van de partij.
Daarnaast verloten wij uitsluitend onder de deelnemers weer schitterende prijzen, komt It started in Space optreden en hebben we een DJ met 'Gouwe ouwe' hits met een moderne beat.
En heb je het eigenlijk heel druk? Geen probleem, je kan bij je inschrijving al je verhinderingen doorgeven. En als je voorafgaand nog een ander toernooi speelt dan houden wij daar natuurlijk rekening mee met het plannen van je eerste wedstrijd.
We zien je graag tijdens CK2018; want geen reden is goed genoeg om NIET mee te doen.
Tot dan!
Commissie CK2018
Ollie, Robin, Jaco, Ward en Jesper

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug