Jeugd Nieuwsflits

Vakantie en JCK 2018

Hola a todos,

De zomervakantie is nu echt van start gegaan! Nu lekker vakantie vieren en goed voorbereiden op de Jeugd Clubkampioenschappen van 25 augustus tm 1 september.

Schrijf je in voor 1 van de volgende onderdelen: Rood (6-9 jaar), Oranje (8-11 jaar), Groen (10-12 jaar), Geel t/m 14 jaar en t/m 17 jaar 

Nieuw dit jaar is de Funmix! Een categorie puur voor de FUN! Je kan meedoen met een vriendje, je kleine broertje of je grote zus of een ouder etc. etc. als jullie speelsterkte bij elkaar opgeteld maar tussen de 14 en de 16 is en beide lid zijn van TC Heiloo united. Inschrijfgeld is bij 1 onderdeel € 7,50 bij bij 2 onderdelen € 12,50 en bij 3 onderdelen € 15,-Doe je mee in 3 onderdelen zorg er dan wel voor dat je verhinderingen minimaal zijn. De Funmix is kosteloos maar wel met 1 verplichting, het moet in Spaanse stijl!

De Jeugd Clubkampioenschappen van 25 augustus tm 1 september. zullen plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie net als het Timmerdorp dit is voor ons geen probleem. Tip!! Doe je mee aan Timmerdorp schrijf je dan in voor maximaal 2 onderdelen!

Natuurlijk ontvang je van ons bij inschrijving een leuke gadget!

Dus schrijf je in voor deze fantastische week!! Via SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK

Groetjes, 

Maaike, Jos, Aaik, Ward, Anouk, Antoinet en Marielle

« Terug