Jeugd Nieuwsflits

Jeugd Clubkampioenschappen van 25 augustus t/m 1 september.

Hola a todos,

Nog even vlak voor de zomervakantie van start gaat? Schrijf je snel in voro de super gezellige Jeugd Clubkampioenschappen van 25 augustus tm 1 september.

Er zal worden gespeeld in de volgende categorieën: Rood (6-9 jaar), Oranje (8-11 jaar), Groen (10-12 jaar), Geel t/m 14 jaar en t/m 17 jaar 

Nieuw dit jaar is de Funmix! Een categorie puur voor de LOL! Je kan meedoen met een vriendje, je kleine broertje of je grote zus of een ouder etc. etc. als jullie speelsterkte bij elkaar opgeteld maar tussen de 14 en de 16 is en beide lid zijn van TC Heiloo united.

Om het vakantiegevoel nog even vast te houden staat dit jaar alles in het teken van Viva Espana!! 

Zoals altijd hebben we een fantastische week in elkaar gedraaid met leuke activiteiten en lekker eten. We gaan nog niet alles verklappen, maar denk bijvoorbeeld aan sombrero’s, Churros, padeltennis, een stier, spaanse worstjes en Chuppa  Chups maar natuurlijk mogen de Bingo avond met prachtige cadeaus en de super te gekke clinic niet ontbreken!

Traditie getrouw sluiten we de week af met de finales en een heerlijke gezellige BBQ met alle kinderen, ouders en toeschouwers.

 

Inschrijfgeld is bij 1 onderdeel € 7,50 bij bij 2 onderdelen € 12,50 en bij 3 onderdelen € 15,-Doe je mee in 3 onderdelen zorg er dan wel voor dat je verhinderingen minimaal zijn.

De Funmix is kosteloos maar wel met 1 verplichting, het moet in Spaanse stijl!

Het zijn altijd drukke tijden voor iedereen, maar door onze flexibiliteit kunnen wij met vele verhinderingen rekening houden, zodat iedereen mee kan doen aan de JCK. Timmerdorp is voor ons dus geen probleem. 

Tip!! Doe je mee aan Timmerdorp schrijf je dan in voor maximaal 2 onderdelen!

Natuurlijk ontvang je van ons bij inschrijving een leuke gadget!

Dus schrijf je in voor deze fantastische week!! Via https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=883F5AD9-0DC8-47BC-9624-05BE7BCCBFC0

Groetjes, 

Maaike, Jos, Aaik, Ward, Anouk, Antoinet en Marielle

 

Verstuurd vanaf mijn iPhone

« Terug