TCHU Nieuwsbulletin

TCHU Op Volle Toeren met K&B en Ladiesnight

Kuyper&Blom gaat op volle toeren: vrijdag Bernard Karsten en zaterdag Karaoke

Het Kuyper&Blom toernooi draait op volle toeren. Door het prachtige weer en de gezellige deelnemers hebben we al een aantal TOP-avonden gehad. Komend weekend gaan we helemaal los met op vrijdagavond live-muziek van rasentertainer Bernard Karsten, op zaterdagavond de K&B-super karaoke en op zondag natuurlijk de finales. 

Vrijdagavond 6 juli gaan we een ouderwets feestje bouwen met zanger BERNARD KARSTEN. Bernard is van alle markten thuis en goed voor een avondvullend programma, van Hazes tot Borsato en van Disco tot Rock & Roll.
Tijdens de feestavond worden loten verkocht met prachtige en ook een aantal hele verrassende prijzen. Hoofdprijs is een Philips FHD LED smart tv van 43 inch! De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede van het KWF.

Zaterdagavond 7-7 mag iedereen zijn/haar eigen zangkunsten laten horen tijdens de KARAOKE-avond. Trommel je vrienden of vriendinnen op, of ga voor een solo-optreden. We zijn heel erg benieuwd welke verborgen talenten we op de club hebben! 

13 juli Ladiesnight bij TCHU

Op vrijdag 13 juli nemen de ladies van TC Heiloo United bezit van het park. Er zal worden getennist, maar de avond staat toch vooral in het teken van de gezelligheid. Het programma is zo opgezet dat alle damesleden mee kunnen doen, ongeacht niveau. Je kunt alleen inschrijven of met een groepje, de organisatie zorgt dat er gerouleerd gaat worden. Zo leer je de club kennen!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18:30-19:00 inloop
  • 3 x 20 minuten tennissen, telkens andere partner
  • Pauze met hapje en drankje
  • 2 x 20 minuten tennissen
  • Gezellig nazitten met een drankje en borrelplateau 

De kosten bedragen €12,50 pp. (inclusief aantal consumpties). Aanmelden: aan de bar,of per mail aan horecatchu@gmail.com

Organisatie ladiesnight

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug