TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: belangrijk nieuws voor komende 2 weken

Nieuws voor deze en volgende week

1. Statiegeld t.b.v. het KWF. In de maand juni steunt TC Heiloo United het KWF. Samen met tennis4life en 20 andere tennisverenigingen komt TCHU in actie. Het doel is om geld in te zamelen dat rechtstreeks ten goede komt aan onderzoek.
De statiegeldactie werkt heel eenvoudig. De hele maand juni lever je jouw statiegeldflessen in bij Albert Heijn in 't Loo of bij Albert Heijn in Bergen. Het statiegeldbonnetje dat je krijgt doe meteen  in de bus bij het inzamelpunt bij Albert Heijn. LET OP: Albert Heijn het Hoekstuk doet ook mee aan de actie, maar pas in juli !! Je kunt je flessen ook inleveren bij TC Heiloo United.

2. Dinsdag 26 juni organiseert de werkgroep padel een info-avond. Vanaf 20:00 uur in de kantine. Voor meer info lees hier.

3. Inschrijving najaarscompetitie senioren verlengd tot 28 juni 18:00 uur. Voor informatie en inschrijfformulier zie inschrijven najaarscompetitie senioren

4. Vrijdag 29 juni WK Sjoemelavond voor jeugdleden en aanhang. Aanmelden voor 27 juni. Voor meer info lees hier.

5. Van 30 juni t/m 8 juli wordt het Kuyper&Blom Open toernooi gespeeld. In de toernooiweek worden alleen tennislessen tot 19:00 uur gegeven. Vrij tennissen is tijdens het toernooi niet mogelijk op weekdagen vanaf 19:00 uur en op 30 juni, 1, 7 en 8 juli.
Meer dan 400 spelers hebben zich ingeschreven voor dit toernooi. Zelf als jij je niet hebt ingeschreven, is er alle reden om een keer gezellig langs te komen. Naast heel veel tennis is er vrijdagavond 6 juli een feestavond met zanger BERNARD KARSTEN en DE loterij met FANTASTISCHE prijzen. De opbrengst voor de loterij is bestemd voor het KWF. Zaterdag 7-7 kun je jezelf laten zien maar vooral horen tijdens de KARAOKE-avond.
De Horeca heeft natuurlijk ook weer allerlei verrassingen in petto, waarvan we vast kunnen verklappen dat het  Texels “Seumer Feugel” is uitgeroepen tot toernooibiertje en dat het Hollandse tintje wordt versterkt met een speciale oranje prosecco met fruitige perzik smaak.

4 september mix-gezelligheidstoernooi racketochtend di. en do.

Frits Hogerheyde, sinds jaar en dag de animator van de racketochtend op de dinsdag en de donderdag organiseert al weer voor de 6e keer het gezelligheidstoernooi voor de deelnemers aan deze racketochtenden. Het wordt ongetwijfeld weer een een gezellige tennisdag, dus tijdig aanmelden is het advies!

Aan alle (met enige regelmaat) deelnemers aan de racket-ochtenden: op dinsdag en donderdag: op dinsdag 4 september 2018 is er het 6e gezelligheids - Mixtoernooi bij TCHU.
We beginnen om 10:00 uur met koffie en gebak. Voor de lunch spelen we 2 rondes van elk 3 kwartier met tussendoor pauze. Na de gezamenlijke lunch wordt een derde ronde gespeeld en om 15:00 is het tijd om nog even bij te komen en gezellig na te beschouwen. 
De kosten zijn €10,00 p.p. (te voldoen op 4 september). Het is een gezelligheidstoernooi, dus er zijn geen prijzen te winnen. Het toernooi kan alleen doorgaan bij een minimumdeelname van 20 personen. Boven de 20 deelnemers moet er steeds een viervoudige aanmelding zijn (aanmelding 21, 22 en 23 worden pas definitief als nr. 24 zich aanmeldt enz.). Maximum aantal deelnemers = 40 personen
AANMELDEN: per mail aan fritshogerheyde@gmail.com.

Frits Hogerheyde

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug