TCHU Nieuwsbulletin

TCHU op de kaart met 3500 gasten maar vooral veel tennis

Activiteiten (en drukte) op het park

De komende weken staat een aantal activiteiten voor de jeugd op het programma. Fantastisch dat jeugdcommissie en trainers dit doen voor de toekomst van onze club! Voor de organisatie heeft men op een aantal momenten wel alle banen nodig. Hieronder een overzicht van de piekmomenten, zodat je er rekening mee kunt houden bij het maken van je tennisplannen. Overigens wordt het op vrijdag 22 juni ook heel erg druk met 3.500 (!) bezoekers op het park, maar deze bezoekers zullen geen gebruik maken van de banen.

  • Komend weekend, van vrijdag 15-6 t/m zondag 17-6 worden de Heilooër Open Jeugd Kampioenschappen gespeeld bij TCHU.Topdrukte met name op vrijdag 15-6 aan het begin van de avond en op zondagochtend 17-6.
  • Vrijdagavond 29 juni wordt er een WK-sjoemelavond voor de jeugd georganiseerd. Vrijdag 29-6 zijn aan het begin van de avond waarschijnlijk alle banen bezet.
  • Op vrijdag 22 juni is het park van TC Heiloo United weer stempelpost en rustpunt voor de Plus Wandel4daagse. Het parcours voor de langere afstanden loopt dwars over ons park. Er kan gewoon getennist worden, maar met name de banen 1, 2, 3, 4, 11, en 13 zullen meer publiek hebben dan anders en ook rond de kantine zal het gezellig druk zijn.

We wensen de jeugdcommissie, de trainers en vooral ook de deelnemers alvast veel plezier bij hun activiteiten. Laura, Chantal en crew veel succes met de drukte op 22 juni. Dat het de vereniging goed gaat komt zeker ook door dit soort activiteiten waarmee onze club (letterlijk) op de kaart wordt gezet!

WK Sjoemelavond vrijdag 29 juni voor alle jeugdleden en aanhang

Op vrijdag 29 juni zal de laatste sjoemelavond in het teken staan van het WK. Voor de voetballers is het dan een rustdag maar wij gaan er nog even een gezellige tennisavond van maken. We starten deze keer om18.00 met patat en kroket/frikandel/kaassoufflé verzorgd door Chantal en Laura. Na het eten gaan we met z’n allen de baan op en om 20.00 is het voor de jongste jeugd klaar. De oudere jeugd kan zich dan nog tot 21.30 op de baan vermaken onder ons toezicht .

Vanwege de voorbereidingen voor het eten willen wij jullie voor deze keer vragen om in te schrijven. Dit geldt niet alleen voor jezelf, maar
mocht je nog vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen dan uiteraard ook die even aanmelden. Aanmelden kan via de app bij Esther (0651587126)
of door de namen door te geven aan Esther of Franky af te geven. Aanmelden vóór 27 juni! (en geef even aan of je gaat voor kroket, frikandel of kaassoufflé).

Wij hebben er zin in, tot 29 juni!!

De Sjoemelcommissie

Lever nog steeds je statiegeldflessen in voor het KWF

In de maand juni steunt TC Heiloo United het KWF. Samen met tennis4life en 20 andere tennisverenigingen komt TCHU in actie. Het doel is om geld in te zamelen dat rechtstreeks ten goede komt aan onderzoek.

De statiegeldactie werkt heel eenvoudig. De hele maand juni lever je jouw statiegeldflessen in bij Albert Heijn in 't Loo en inmiddels ook bij Albert Heijn in Bergen. Het statiegeldbonnetje dat je krijgt doe meteen  in de bus bij het inzamelpunt bij Albert Heijn. LET OP: Albert Heijn het Hoekstuk doet ook mee aan de actie, maar pas in juli !! Je kunt je flessen ook inleveren bij TC Heiloo United.

Heb je geen lege statiegeldflessen, maar wil je wel bijdragen aan de actie dan kan dat via de site van het KWF: acties.kwf.nl/tcheiloounitedtennis4life2018.

NB  Door omstandigheden heeft de organisatie moeten besluiten het event op 24 juni niet door te laten gaan. We zoeken naar een ander geschikt moment.

Reminder: 265 tennissers gingen je al voor maar je kunt nog inschrijven voor Kuyper&Blom Open

Van 30 juni t/m 8 juli wordt het Kuyper&Blom Open toernooi gespeeld. Het toernooi wordt dit jaar in Hollandse sferen gespeeld. Mensen die al langer lid zijn van TCHU weten al dat je dit toernooi niet mag missen, maar voor de nieuwere leden is het goed te weten dat het Kuyper&Blom Open in alle opzichten open staat voor ALLE leden van TCHU.

Het maakt niet uit hoe lang je al tennist, op welk niveau je tennist en of je wilt enkelen of dubbelen. Deelnemen met een tennisser/-ster van een andere vereniging kan ook. Het enige dat geldt is dat je 17+ moet zijn en dat je zin hebt in een gezellig toernooi. En mocht je dan nog denken: 'ik heb het te druk'? Bij je aanmelding kun je verhinderingen opgeven zodat de wedstrijden zelfs in jouw agenda passen. Geen enkele reden om niet mee te doen!

Zie hier alle informatie en jouw garantie voor een gezellige tennisweek: Info Kuyper&Blom Open

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug