TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: de agenda staat weer bol van de tennisactiviteiten

Heilooër Open Jeugd Toernooi - inschrijven t/m 8 juni

Je kunt alleen deze week nog inschrijven voor ons eigen Open Jeugd Toernooi dat in het weekend van 15 t/m 17 juni wordt gespeeld.

Het is een ideale kans voor leden van 10 t/m 18 jaar - op elk niveau - om in eigen huis een weekendtoernooi te spelen. Het wordt een gezellig jeugdtennisweekend waar ook tennissers van andere verenigingen aan kunnen deelnemen. De organisatie zorgt voor een spetterend programma met o.a. een clinic van Wilson i.s.m. Rob Buntsma en met leuke verrassingen voor de deelnemers.

lees meer.....

TC Heiloo United in actie voor KWF met familiedag en statiegeld

In de maand juni steunt TC Heiloo United het KWF. Samen met tennis4life en 20 andere tennisverenigingen komt TCHU in actie. Het doel is om geld in te zamelen dat rechtstreeks ten goede komt aan onderzoek naar kanker. Naast een statiegeldactie waar heel Heiloo aan mee kan doen, organiseert TC Heiloo United op zondag 24 juni een tennismiddag voor jong en oud(er). 

De tennismiddag staat in het teken van de uitdagingen op en rond de tennisbanen. Op deze dag kunnen leden en niet-leden aan tennis-gerelateerde challenges meedoen. We hebben bijvoorbeeld een snelheidsmeter (wie heeft de hardste service?), ballenkanon en beachtennis (heerlijk zomers!). Daarnaast is er een springkussen en kun je bijvoorbeeld lootjes kopen in de loterij, wie weet win je wat leuks!  

Je schrijft in als team, waarbij ieder team uit kinderen en volwassenen bestaat. De middag is voor iedereen, lid of geen lid, met en zonder tenniservaring. Neem vooral je opa en oma, vader en moeder, broer of zus en vriend of vriendin mee! Inschrijven kan nu al via Inschrijfformulier tennis4life. De kosten bedragen €5,- per deelnemer. Alle opbrengsten gaan direct naar het KWF!

De statiegeldactie werkt heel eenvoudig. De hele maand juni lever je jouw statiegeldflessen in bij Albert Heijn in 't Loo en je statiegeldbonnetje doe in de bus bij het inzamelpunt. LET OP: Albert Heijn het Hoekstuk doet ook mee aan de actie, maar pas in juli !! Je kunt je flessen ook inleveren bij TC Heiloo United.

Heb je geen lege statiegeldflessen, maar wil je wel bijdragen aan de actie dan kan dat via de site van het KWF: acties.kwf.nl/tcheiloounitedtennis4life2018.

NB Zin om te helpen op 24 juni? Stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl We kunnne nog wel wat hulp gebruiken bij de verschillende onderdelen!

Kuyper&Blom Open in Hollandse sferen en open voor ALLE leden

Van 30 juni t/m 8 juli wordt het Kuyper&Blom Open toernooi gespeeld. Het toernooi wordt dit jaar in Hollandse sferen gespeeld. Mensen die al langer lid zijn van TCHU weten al dat je dit toernooi niet mag missen, maar voor de nieuwere leden is het goed te weten dat het Kuyper&Blom Open in alle opzichten open staat voor ALLE leden van TCHU.

Het maakt niet uit hoe lang je al tennist, op welk niveau je tennist en of je wilt enkelen of dubbelen. Deelnemen met een tennisser/-ster van een andere vereniging kan ook. Het enige dat geldt is dat je 17+ moet zijn en dat je zin hebt in een gezellig toernooi. En mocht je dan nog denken: 'ik heb het te druk'? Bij je aanmelding kun je verhinderingen opgeven zodat de wedstrijden zelfs in jouw agenda passen. Geen enkele reden om niet mee te doen!

Zie hier alle informatie en jouw garantie voor een gezellige tennisweek: Info Kuyper&Blom Open

Ledenenquête

Veel leden hebben de gelegenheid benut om hun stem te laten horen door het invullen van de ledenenquête. De resultaten zijn pas net binnen. Op het eerste gezicht zien we veel bevestiging voor het huidige beleid, maar er zijn zeker ook goede verbeterpunten aangedragen. De komende periode gaan we als bestuur aan de slag met de resultaten. Waar nodig zullen we daarbij ook een beroep doen op de verschillende commissies. Via de nieuwsbrief zullen we de leden nog nader informeren over de resultaten en de vervolgstappen. 

Voor nu willen we alle deelnemers aan de enquête vast bedanken voor de reactie en het meedenken. De resultaten van de enquête zijn geanonimiseerd maar deelnemers konden wel hun mailadres achterlaten om mee te dingen naar een prijsje. Uit de lijst met mailadressen zijn twee deelnemers getrokken die hun prijs kunnen ophalen bij Laura en Chantal. De gelukkigen zijn Femma Hofman en Kees Schilder. Gefeliciteerd en veel plezier met de prijs.

Het bestuur

Afsluiting voorjaarscompetitie

Dit weekend is de voorjaarscompetitie afgesloten. Het weer heeft meegezeten dus we hoeven geen gebruik te maken van de inhaaldagen. Maar niet alleen het weer zat mee. De competitiecommissies voor jeugd en senioren hebben weer fantastisch werk verricht. Dat begon al in het najaar bij de inschrijvingen en t/m dit weekend zijn de dames en heren druk in de weer geweest. Arthur en Jurjen bedankt voor jullie inzet voor de senioren en Maaike, Anouk en Frouke bedankt voor alles wat jullie voor de jeugd hebben gedaan. Dat we van de eigen teams én van de bezoekende clubs veel complimenten ontvingen had ook te maken met het feit dat de parkcommissie en Chantal en Laura de zaken perfect voor elkaar hadden. De voorjaarscompetitie was een feestje (en dat is af en toe erg letterlijk genomen!). 

Najaarscompetitie
Deze voorjaarscompetitie smaakt naar meer. We verheugen ons alweer op de najaarscompetitie. De inschrijving daarvoor is geopend. Ook nieuwe of beginnende spelers of team kunnen competitie spelen. Ga naar het inschrijfformulier voor meer informatie. Het inschrijfformulier voor de jeugd (jeugdcompetitie en worldtour) is te vinden onder inschrijven najaarscompetitie jeugd en voor de senioren onder inschrijven najaarscompetitie senioren. Inschrijven kan t/m 20 juni. 

We hebben deze voorjaarscompetitie ook weer een aantal kampioenen kunnen bijschrijven. Op zaterdag zijn Heren 2 en Heren 6 gehuldigd. Heren, nogmaals gefeliciteerd! Op zondag is ons jeugdige mixed-team dat landelijk speelde kampioen geworden. Klasse, we zijn trots op jullie!

    

Tenslotte in het kort:

  • Voor de zomervakantie nog 1 keer 'sjoemelen' voor de jeugd: Op 29 juni zijn jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom voor tennis en gezelligheid op en rond de tennisbanen.
  • Vrijdagmorgen 22 juni lopen weer duizenden wandelaars hun route van de PLUS Wandel4daagse tussen onze tennisbanen door: bij de kantine het park op en bij de uitgang er weer af. Kantine en terras zullen worden omgebouwd tot stempelpost en rustplaats voor een gastvrij onthaal. Een mooie promotie van park en vereniging!

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug