TPCH Nieuwsbulletin

TCHU-nieuws week 20: voor elk wat wils

Vervolg afhangbord

Er bereiken ons helaas nog steeds klachten over het afhangbord. Heel vervelend dat dit niet altijd goed werkt! Voor alle duidelijkheid: terugkeer naar het oude afhangbord is geen optie. Alle verenigingen moesten begin dit jaar de overstap maken naar het nieuwe systeem. Wat we wel kunnen doen is zo gericht mogelijk melding doen van eventuele klachten.

Heb je een klacht over het afhangbord, stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl met de volgende gegevens: datum, tijd, naam eerste afhanger + omschrijving klacht.

Alleen aan de hand van deze informatie kan de leverancier problemen aanpakken.

Het bestuur

Nog een week de tijd om je mening te geven over TCHU

Nogmaals roepen we alle leden en ouders van jeugdleden op om hun mening over TCHU te geven via de ledenenquête. Het invullen kost past maar een paar minuten, maar het helpt ons om het beleid en de activiteiten nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van onze leden. De ledenenquête is in te vullen via ENQUETE TCHU (of ga naar https://www.survio.com/survey/d/tcheiloo-united) 

Het bestuur

Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang. De deelnemers treffen het tot dusver met het weer: het is tot nu toe vrijwel alle wedstrijddagen prachtig tennisweer geweest. De berichten van de deelnemende teams zijn ook positief. Mede door het goede weer zit de stemming er goed in. Over de ontvangst op ons eigen tennispark niets dan lof van de teams die op bezoek komen. Als er een verkiezing zou zijn van de favoriete club om bij te spelen, dan zou TCHU hele hoge ogen gooien! Complimenten dus aan competitiecommissie, facilitair en horeca.

De voorjaarscompetitie wordt in stijl afgesloten met een gezellige barbecue voor competitieteams en aanhang. Natuurlijk zijn ook alle andere leden en vrijwilligers van harte welkom. De barbecue wordt gehouden op zaterdag 2 juni. Voor alle info en inschrijven: barbecue.

Naast de gezelligheid presteert een aantal teams ook nog eens heel goed. Kampioenskansen zijn er volop voor een groot aantal teams nl. Dames dubbel 50+ Dinsdag Ochtend, Dames dubbel 17+ vrijdag avond 1, Dames dubbel 17+ vrijdag avond 2, Gemengd dubbel 17+ vrijdag avond, Zaterdag Heren 17+ team 6, zaterdag Heren 17+ team 7, Dames dubbel 30+ Zaterdag avond en Zondag gemengd 1. Ook Gemengd dubbel 35+ Zaterdag 2 en Heren 17+ zaterdag Heren 2 hebben nog kans.

Voor de leden die geen competitie spelen: tijdens competitie dagen is het park druk bezet, zeker op de zaterdag en op zondagochtend. Op 26/27 mei en op 2/3 juni is dit nog het geval. 

Zorg dat je erbij bent: vergeet niet om in te schrijven!

Het leek allemaal ver weg, maar ondertussen komen de inschrijftermijnen voor Heilooër Open Jeugdtoernooi, najaarscompetitie jeugd, Kuyper&Blom Open en najaarscompetitie senioren toch dichtbij. Voor elk wat wils, zorg dat je erbij bent!

  • Heilooër Open JeugdToernooi: Het weekend van 15 t/m 17 juni staat in het teken van het Heilooër Open Jeugdtoernooi. Van vrijdagmiddag t/m zondag tenniswedstrijden en andere leuke activiteiten. Wat te denken van een WIlson-clinic met ons eigen trainerscollectief en een barbecue op de zaterdagavond. Jeugdleden van TCHU en van andere verenigingen kunnen meedoen. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau. Voor inschrijving en informatie zie Heilooër-Open-Jeugd-Toernooi-HOJT 
  • Najaarscompetitie Jeugd: Voor 1 juli moeten alle jeugdteams al weer worden aangeleverd voor de najaarscompetities, zowel de Jeugd Najaarscompetitie (groen/geel) als de Worldtour (rood/oranje). Alle competitiewedstrijden voor de jeugd worden op zondag gespeeld.
    De competitie moet vooral leuk zijn. Bij de indeling van de teams wordt dan ook niet alleen gekeken naar leeftijd en speelsterkte, maar ook naar vrienden en vriendinnen die gezellig samen willen tennissen. Voor meer info en inschrijven: Najaarscompetitie jeugd
  • Kuyper&Blom Open: Op welk niveau je ook speelt, het Kuyper&Blom Open is een toernooi waar je aan mee moet doen. De enthousiaste organisatie staat ook dit jaar weer garant voor een gezellig toernooi met leuke activiteiten om de wedstrijden heen. Het toernooi vindt plaats van 30 juni t/m 8 juli. Informatie in inschrijven via Kyper&Blom Open op toernooi.nl
  • Najaarscompetitie senioren. Seniorenteams kunnen zich nu al inschrijven voor de najaarscompetitie die in september begint. Alle senioren van TCHU kunnen meedoen aan de najaarscompetitie, dus verzamel een aantal mensen en schrijf je in. De mogelijkheden, wedstrijddagen en alle overige informatie zijn terug te vinden op de website. najaarscompetitie senioren TCHU.

Tenslotte in het kort:

  • De sportklassen van PCC Heiloo komen van 17 mei t/m 28 juni op de donderdagmiddagen van 13:30-15:30 uur naar TCHU. Franky verzorgt de lessen.
  • Voor de zomervakantie nog 2 keer 'sjoemelen' voor de jeugd: Op 26 mei en 29 juni zijn jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom voor tennis en gezelligheid op en rond de tennisbanen.
  • Vrijdagmorgen 22 juni lopen weer duizenden wandelaars hun route van de PLUS Wandel4daagse tussen onze tennisbanen door: bij de kantine het park op en bij de uitgang er weer af. Kantine en terras zullen worden omgebouwd tot stempelpost en rustplaats voor een gastvrij onthaal. Een mooie promotie van park en vereniging!
  • Zondag 24 juni tennissen we voor het goede doel. Een enthousiaste commissie is bezig met de voorbereidingen van tennis4life bij TCHU. Het belooft een fantastisch tennisevent te worden voor de hele familie. De opbrengst is bestemd voor het KWF. Ook via lokale supermarkten kunt u onze actie voor het KWF steunen bij het inleveren van lege flessen. Begin dus alvast met sparen van lege flessen!

« Terug