TCHU Nieuwsbulletin

TCHU-nieuws: o.a. kennismaking met Bianca en Tennisvoordeel

Kantine gesloten a.s. donderdag (10 mei).

Vanwege Hemelvaart is de kantine op donderdag 10 mei gesloten. Er kan de hele dag getennist worden, maar de verlichting gaat 's avonds niet aan. 

Het bestuur

Herinnering ledenenquete

Graag herinneren we alle leden en ouders van jeugdleden aan de ledenenquete. Het invullen kost past maar een paar minuten, maar het helpt ons om het beleid en de activiteiten nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van onze leden. De ledenenquête is in te vullen via ENQUETE TCHU (of ga naar https://www.survio.com/survey/d/tcheiloo-united) 

Het bestuur

Inschrijving najaarsompetitie

De echte zomer moet nog beginnen, maar heel binnenkort moet je alweer inschrijven voor de najaarscompetitie. Verzamel vast een team en houdt website en nieuwsbrief in de gaten!

Leden TCHU profiteren van samenwerking Tennisvoordeel, Trainerscollectief en TCHU

Zoals eerder aangekondigd is TC Heiloo United de samenwerking aangegaan met Tennisvoordeel, de tennisspeciaalzaak uit de regio. Het bestuur heeft om een aantal redenen besloten de samenwerking met Tennisvoordeel te zoeken:

  1. Tennisvoordeel heeft naast de webshop een fysieke winkel dichtbij TCHU (in Castricum)
  2. Tennisvoordeel heeft met Yvo van der Horst een schat aan tenniservaring in huis (Yvo speelt al jaren in 3/3 voor TC Bakkum)
  3. Tennisvoordeel doet zaken met ruim 60 tennisverenigingen en kan mede hierdoor de leden, de vereniging en het trainerscollectief van TCHU aantrekkelijke voordelen bieden
  4. Het trainerscollectief en Tennisvoordeel werken nauw samen en kunnen de leden hierdoor optimaal adviseren en service verlenen

Het staat vanzelfsprekend iedereen vrij om tennismaterialen en kleding aan te schaffen waar hij/zij wil.
Als bestuur zijn we echter blij met het financiële voordeel voor de club, maar vooral met de service en voordelen voor de leden.

Voordelen voor de leden van TC Heiloo United:

  • Korting: op vertoon van de TC Heiloo United ledenpas 7,5 % korting op alle artikelen.
  • Testrackets: Groot aanbod aan testrackets, gratis te lenen in de winkel, maar ook via de trainers op de club.
  • Bespanning: Lage prijs voor een nieuwe bespanning. Via de winkel, of via de trainers op de club.
  • Advies: Deskundig advies via Tennisvoordeel (winkel, telefonisch, mail) en via trainerscollectief.
  • Ballen en kleine materialen: Ballen en kleine materialen zijn ook in kantine TCHU verkrijgbaar.

Het bestuur

Tennisvoordeel stelt zichzelf voor

Tennisvoordeel is een tennisspeciaalzaak met een winkelvestiging in Castricum (op 9,5 km afstand vanaf TC Heiloo United, ongeveer een kwartier rijden met de auto) en met een uitgebreide webshop https://www.tennis-voordeel.nl/ Om het de leden van TC Heiloo United nog makkelijker te maken kunnen rackets en bespanningen geregeld worden via de trainers en zijn blikken tennisballen en (over)grips ook verkrijgbaar in de kantine.

Tennisvoordeel levert alles wat je als tennisser nodig hebt: tennisballen, tennisrackets, tenniskleding, tennissnaren, tennisschoenen, tennistassen en grips voor de scherpste prijzen. Verder heeft een nieuwe bespanning in vrijwel alle gevallen de lage prijs van €15,00. Tennisvoordeel beschikt over een professioneel bespanapparaat van Tecnifibre. 

We leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan steeds meer verenigingen. Zo leveren we ballen aan ruim 60 tennisverenigingen, waaronder nu ook TC Heiloo United.

Vanwege de steeds groter wordende klandizie kunnen we alle tennisartikelen zeer voordelig en vaak voor de scherpste prijs in Nederland aanbieden. De prijzen in de winkel zijn gelijk aan de prijzen in de webshop. Een extra voordeel voor de leden van TC Heiloo United is dat op vertoon van de TC Heiloo United ledenpas er altijd een korting van 7,50 % wordt gerekend in de winkel. 

In de winkel is een groot aantal testrackets aanwezig. Deze rackets kunnen op vertoon van uw ledenpas gratis worden geleend om ze te proberen. Ook is het mogelijk om rackets te testen via de trainers. Bij aanschaf van een racket kunt u altijd kiezen voor een gratis nieuwe bespanning. 

Voor advies kunt u altijd langs komen, maar bellen of mailen mag ook. We helpen u graag!

Yvo van der Horst
Tennisvoordeel
Dorpsstraat 31
1901 EH Castricum
https://www.tennis-voordeel.nl/

Samenwerking met trainerscollectief TCHU en Tennisvoordeel

Als trainerscollectief zijn we erg blij met de samenwerking met Tennisvoordeel: Ons Tennis Trainers Collectief heeft een aantal zeer positieve gesprekken gehad met Yvo van der Horst van Tennisvoordeel. We gaan graag de samenwerking aan om zo de leden van TCHU optimaal te kunnen bedienen.

De trainers bij TCHU beschikken over veel kennis van rackets en tennis-gerelateerde materialen.We kunnen leden dan ook helpen bij het kiezen en testen van het racket dat voor u het meest geschikt is. Voor het testen beschikken we over testrackets van Tennisvoordeel. U weet dus wat u krijgt. Is de keuze eenmaal gemaakt, dan kunnen wij zorgen dat het racket op de club komt. U hoeft dus niet eens naar de winkel, maar krijgt het racket evengoed voor een zeer aantrekkelijke prijs en met de ledenkorting!

Ook voor bespanning van uw racket kunt u via de trainers terecht bij Tennisvoordeel. U geeft gewoon uw racket af aan de trainer, Tennisvoordeel bespant het racket en uw racket komt weer bespannen retour op de club. Gaat u naar de winkel van Tennisvoordeel, dan kunnen de trainers u op papier altijd advies meegeven waardoor het voor Yvo makkelijker wordt uw favoriete racket, schoenen of grips etc. op te zoeken.

Rob Buntsma

Versterking van het horecateam

Chantal en Laura zijn nu alweer een klein jaartje met veel plezier en succes aan de slag in de kantine van TC Heiloo United. In verband met de seizoensdrukte en zomerperiode waren  zij al even op zoek naar versterking van het team. Het duurde even, maar inmiddels is de versterking gevonden. We zijn heel erg blij dat Bianca het team is komen versterken!
Velen van jullie zullen wellicht al kennis hebben gemaakt met Bianca, maar hierbij stelt zij zichzelf graag ook via deze weg aan u voor.

Hallo, Ik ben Bianca, 39 jaar oud en woon met mijn gezin in Alkmaar.
Na veel horecaervaringen bij verschillende bedrijven in Nederland maar ook in het buitenland heb ik een paar jaar geleden de keuze gemaakt om na de geboorte van onze zoon te stoppen met werken. Aangezien Laura mijn schoonzusje is en ik hoorde dat ze iemand zochten dacht ik: waarom zou ik het niet proberen? Toen ik een aantal keren had meegedraaid wist ik het zeker: ik wil heel graag weer beginnen en Chantal en Laura bij Heiloo United komen helpen. Zelf ben ik geen tennisster. Wel heb ik altijd gevoetbald bij verschillende verenigingen in Alkmaar.  Ik heb er heel veel zin in en hoop op een mooi en goed tennisseizoen! Tot snel!

« Terug