TPCH Nieuwsbulletin

TC Heiloo United: Wat vind jij er van?

Beste leden en/of ouders van jeugdleden van TC Heiloo United,

We willen graag weten wat onze leden vinden van TC Heiloo United.

Samen met vrijwilligers, trainers en horeca zetten wij ons keihard in voor de club, maar is TC Heiloo United daarmee ook de club waar jij bij wilt horen? Ben je tevreden, of zie je kansen voor verbetering? Tijdens de ALV hebben we al aangekondigd dat we de meningen van de leden willen peilen. Hierbij de beloofde ledenenquete.

Aan alle leden, maar ook ouders van jeugdleden, het dringende verzoek om de enquete in te vullen via ENQUETE TCHU (of ga naar https://www.survio.com/survey/d/tcheiloo-united) 

Met de uitkomsten kunnen we beleid en activiteiten nog beter afstemmen op de wensen en behoeften van onze leden. Het invullen kost maximaal 10 minuten van uw tijd, maar draagt hopelijk bij aan nog meer tennisplezier. De enquete wijst zichzelf en kan anoniem ingevuld worden. Voor vragen of opmerkingen over de enquete kun je een mail sturen naar info@tcheiloounited.nl

Bestuur TC Heiloo United

NB  Wil je kans maken op een (tennis)prijs, dan kun je voor dat doel je mailadres achterlaten. Dit mailadres is voor ons niet te herleiden naar de gegeven antwoorden!

« Terug