TPCH Nieuwsbulletin

TCHU nieuws Sjoemelavond (morgen!), zoek je tennismaatje en meer

Morgenavond, vrijdag 6 april = sjoemelavond

Op vrijdagavond 6 april zijn alle jeugdleden én broers, zussen, vrienden, vriendinnen etc welkom bij TCHU!  Jongere en oudere jeugd komen die avond weer tennissen en chillen bij TCHU. Want dat is wat sjoemelavond is bij TCHU: tennissen en chillen op de tennisbaan met vrienden en vriendinnen. 

Iedereen is welkom. Het is geen probleem als je geen bent van TCHU. Wij zorgen dat iedereen fun heeft op en rond de tennisbaan. Opgeven is niet nodig, zet het in je agenda en kom gezellig meedoen.

We starten de avond om 18:45 uur voor de jongere jeugd met een aantal spelletjes en 'drills'. Daarna spelen we wat wedstrijdjes, iedereen op zijn eigen niveau. De oudere jeugd kan aansluiten bij de drills, maar mag ook zelf wedstrijden, rondje om de baan, storen etc. gaan doen.

Hulp bij de spelletjes voor de jongere jeugd is altijd welkom. Wil je/wilt u helpen de jeugd een fantastische tennisavond te geven, laat het dan aan Esther weten.

Esther Oostrom (oostromtennis@gmail.com)

Rabo Clubkas: Steun TCHU met jouw stem!

Het is eindelijk zo ver. Leden van de Rabobank hebben hun stempas ontvangen en kunnen t/m 16 april hun stem uitbrengen op TC Heiloo United.

Net als vorig jaar doet TC Heiloo United mee aan de Rabo Clubkas-actie. Met de actie kunnen wij geld verdienen dat we willen besteden aan mensen voor wie tennis niet zo vanzelfsprekend is. Zo maken we jouw favoriete sport voor iedereen bereikbaar. Leden van Rabobank Noord-Kennemerland van 18 jaar en ouder ontvangen begin april hun stemkaart waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen.
Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen.

Bedankt alvast!

Competitie van start

De voorjaarscompetitie gaat deze week van start 40 teams spelen hun competitiewedstrijden door de week en in de weekends. Wil je een keer kijken en sfeer proeven, kom dan gewoon een keer langs. Het programma is altijd terug te vinden op website: competitieprogramma.

Zonder iemand tekort te willen doen vragen we deze week speciale aandacht voor het team heren 1 dat a.s. zaterdag de eerste wedstrijd thuis speelt. Vanaf 11:00 uur speelt het team in de hoofdklasse de wedstrijd tegen All-Out. Meteen een kraker voor Robin Houtenbos en zijn mannen. Kom kijken en genieten van het mooie weer!

De redactie wenst alle teams EEN FANTASTISCHE COMPETITIE!

Tennismaatje gezocht?!

Bij TC Heiloo United proberen we het al onze leden naar de zin te maken. Daarom organiseren wij regelmatig activiteiten, waardoor iedereen in de gelegenheid komt om andere leden te leren kennen. Ook kun je natuurlijk altijd meedoen met de racketinstuif op maandagavond, dinsdagochtend of donderdagochtend. Mocht het je toch niet lukken om een vast groepje of tennismaatje te vinden, dan kan dit vanaf nu met het formulier “TENNISMAATJE GEZOCHT”

Formulieren kun je invullen via de website: tennismaatje gezocht. Je kunt ook een formulier bij de bar ophalen en daar weer ingevuld inleveren.

Introducee

Het is bij TCHU mogelijk een introducé mee te nemen. Hierbij nog even de regels uit het baanreglement:

  • Vraag bij de de kantine een introducépasje á € 5,- (senioren) of € 2,50 (jeugd) per persoon en reserveer een baan. Het introducépasje werkt net als een reguliere spelerspas.
  • Vennewater-jeugd mag gratis met onze jeugd spelen tot 18.00 uur.
  • Tennissen met een introducé mag alleen buiten de drukke tijden en wanneer er meerdere banen beschikbaar zijn.
  • Na het spelen dient het introducépasje weer worden afgegeven bij de kantine.

Het is niet de bedoeling dat een introducé wekelijks mee komt tennissen. We hanteren als stelregel dat een speler in 1 jaar 3 keer als introducé mee kan tennissen.

TCHU-nieuws in het kort

  • Zaterdag 28 april open padeldag Noord-Holland o.a. bij Tenniscentrum Daalmeer (open padeldag NH
  • ALVAST IN DE AGENDA: 15-16-17 juni Open Jeugd Toernooi
  • ALVAST IN DE AGENDA: 30 juni t/m 8 juli Kuyper & Blom Open

« Terug