TCHU Nieuwsbulletin

Rabo Clubkas - Sjoemelavond - 'Afscheid'

Rabo Clubkas: Steun TCHU met jouw stem!

Er kan bijna weer gestemd worden! Rabobank Noord-Kennemerland stelt dit voorjaar weer 65.000 euro beschikbaar voor verenigingen en stichtingen uit Bergen, Castricum en Heiloo. Leden van de Rabobank kunnen van 3 t/m 16 april hun stem uit brengen op hun favoriete club. Natuurlijk stem jij voor TC Heiloo United!

Net als vorig jaar doet TC Heiloo United mee aan de Rabo Clubkas-actie. Met de actie kunnen wij geld verdienen dat we willen besteden aan mensen voor wie tennis niet zo vanzelfsprekend is. Zo maken we jouw favoriete sport voor iedereen bereikbaar. Leden van Rabobank Noord-Kennemerland van 18 jaar en ouder ontvangen begin april hun stemkaart waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen.
Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen.

Bedankt alvast!

Vrijdag 6 april sjoemelavond

Op vrijdagavond 6 april zijn alle jeugdleden én broers, zussen, vrienden, vriendinnen etc welkom bij TCHU!  Jongere en oudere jeugd komen die avond weer tennissen en chillen bij TCHU. Want dat is wat sjoemelavond is bij TCHU: tennissen en chillen op de tennisbaan met vrienden en vriendinnen. 

Iedereen is welkom. Het is geen probleem als je geen bent van TCHU. Wij zorgen dat iedereen fun heeft op en rond de tennisbaan. Opgeven is niet nodig, zet het in je agenda en kom gezellig meedoen.

We starten de avond om 18:45 uur voor de jongere jeugd met een aantal spelletjes en 'drills'. Daarna spelen we wat wedstrijdjes, iedereen op zijn eigen niveau. De oudere jeugd kan aansluiten bij de drills, maar mag ook zelf wedstrijden, rondje om de baan, storen etc. gaan doen.

Hulp bij de spelletjes voor de jongere jeugd is altijd welkom. Wil je/wilt u helpen de jeugd een fantastische tennisavond te geven, laat het dan aan Esther weten.

Esther Oostrom (oostromtennis@gmail.com)

'Afscheid' bestuursleden

Vorige week is het al even kort gemeld, maar tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van 2 bestuursleden. Toetie Plas en Onno Franken hebben na jaren van grote inzet voor de club hun opvolgers ingewerkt. Gelukkig blijven zowel Toetie als Onno actief betrokken bij de club.

Toetie heeft 3 jaar lang het secretariaat gerund. Talloze vergaderingen heeft ze genotuleerd, mails verzonden, attenties verzorgd etc. Vakantie of niet, Toetie was altijd bereikbaar. We zijn heel erg blij dat Toetie actief blijft voor de club, niet alleen als spelend lid, maar ook als vertrouwenspersoon. Deze rol is nieuw binnen de club. We gaan er nog nader invulling aan geven, maar de vertrouwenspersoon moet het laagdrempelig aanspreekpunt worden voor leden die geconfronteerd worden met ongewenst gedrag. De nieuwe rol is Toetie zeer toevertrouwd.  

Onno was na zijn reguliere termijn als penningmeester al sinds 2013 waarnemend penningmeester van TCHU. Sinds jaar en dag vertegenwoordigt Onno ook de vereniging in het bestuur van de stichting beheer tennisbanen Heiloo. Jarenlang heeft de vereniging gezocht naar een passende opvolger en we zijn ook voor Onno blij dat dit uiteindelijk is gelukt. De betrokkenheid van Onno bij het hele reilen en zeilen van de club is onovertroffen. Door zijn lange historie binnen de vereniging is Onno als geen ander op de hoogte van ooit gemaakte afspraken en de achtergronden. De betrokkenheid van Onno bij TCHU blijkt wel uit zijn aanwezigheid bij alle evenementen, maar zeker ook uit het feit dat Onno bereid is gevonden om de administratie van TCHU te blijven doen.

Toetie en Onno, nogmaals bedankt voor jullie enorme inzet en dat we elkaar nog maar heel vaak mogen treffen op de club!

TCHU-nieuws in het kort

  • Zaterdag 28 april open padeldag Noord-Holland o.a. bij Tenniscentrum Daalmeer (open padeldag NH
  • Nieuw mailadres wedstrijdtennis@tcheiloounited.nl : voor alle commissievragen over toernooien en bestellingen tennisballen.
  • ALVAST IN DE AGENDA: 15-16-17 juni Open Jeugd Toernooi

« Terug