TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: Welkom - Open dag - herinnering ALV - TCHU kort

Welkom aan nieuwe leden

Deze week hebben we 70 nieuwe leden mogen inschrijven die dus ook voor het eerst onze nieuwsbrief ontvangen. Via deze weg HARTELIJK WELKOM bij de club. We hopen dat jullie een hele leuke tijd zullen hebben bij TC Heiloo United en dat jullie actief zullen deelnemen aan alles wat er binnen de vereniging wordt georganiseerd. Dat maakt tennis nog leuker en bij de activiteiten ontmoet je andere leden.

De inschrijvingen van nieuwe leden zijn verwerkt door de ledenadministratie. De trainers beginnen dit weekend met de enorme puzzel om de groepen in te delen. Dat geldt voor de welkomstlessen en voor de reguliere lessen.
Nog een aantal opmerkingen:

  • voor de ledenpas hebben we een pasfoto nodig. Nog niet opgestuurd? Mail dan alsnog een foto naar ledenadministratie@tcheiloounited.nl onder vermelding van naam en geboortedatum
  • ca. 2 weken na aanmelding is de spelerspas beschikbaar op de club. Eventueel kan in de kantine een tijdelijke pas geleend worden (na gebruik terugbrengen!)
  • Informatie over de lessen volgt z.s.m.

Tenslotte: Veel informatie is op de website beschikbaar. Gemiddeld eens per week (zeker in het 'hoogseizoen') verspreiden we onder de leden ook een digitale nieuwsbrief. Mochten je verder vragen hebben, schroom dan niet om bestuur, vrijwilligers, trainers of Laura en Chantal (in de kantine) aan te spreken. Contactgegevens staan ook op de website.

Open dag zeer geslaagd

De Open dag op zondag 11 maart is een groot succes geworden. De deelnemers werden hartelijk ontvangen met koffie, thee, limonade en versgebakken muffins. Na een kort woordje werd de eerste droge periode aangegrepen voor een warming-up. Tijdens een fikse bui vertelden de voorzitter en hoofdtrainer Rob Buntsma meer over tennis bij TCHU. Laura en Chantal zorgden voor soep. Na de bui was het tijd voor het echte tenniswerk. Onder leiding van de trainers gingen de deelnemers een uur lang enthousiast aan de slag. Na afloop vonden de aanmeldingsformulieren gretig aftrek. Voor beeldverslag zie fotoboek.

Deelnemers en toeschouwers waren vol lof over de ontvangst en de organisatie. De opzet was om TCHU te laten zien zoals het is: een hele gezellige vereniging met goede voorzieningen en waar ruimte is voor iedereen. Het aantal aanmeldingen wijst uit dat we in de opzet zijn geslaagd. Trainers, hulptrainers, parkcommissie, Laura&Chantal en vrijwilligers: nogmaals bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! 

Uitnodiging Algemene ledenvergadering

Op 19 maart houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. We roepen al onze leden op om deze avond aanwezig te zijn. Op maandag 19 maart kan niet vrij getennist worden, de geplande lessen zullen wel gewoon doorgang vinden.

Datum: maandag 19 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De agenda is beschikbaar op de website: Agenda ALV op website. In de agenda op de website wordt verwezen naar stukken die alleen toegankelijk zijn voor leden, via links in de agenda. U moet hiervoor wel inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Als u gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten, dan kunt u deze zelf opvragen.
Als u problemen ondervindt bij het inloggen, of als het achterhalen van uw wachtwoord niet lukt, stuurt u dan een mail naar info@tcheiloounited.nl. De stukken zijn op aanvraag ook in te zien in de kantine. De financiele stukken zullen op de avond zelf ook nog in gedrukte vorm beschikbaar zijn.

TCHU-nieuws in het kort

  • Vrijdag 23 maart afsluiting interne vrijdagavondcompetitie. Vanaf 21:00 uur Tropical party voor iedereen!
  • Vrijdag 9 april sjoemelavond: gezellig tennissen voor alle jeugdleden.
  • Nieuw mailadres wedstrijdtennis@tcheiloounited.nl : voor alle commissievragen over toernooien en bestellingen tennisballen.

« Terug