TCHU Nieuwsbulletin

Laatste oproep Open Dag en Boerenkool, competitienieuws en ALV

Voor wie het nog niet gelezen heeft: baan op maandag 5-3 gesloten

Zie website voor meer informatie en achtergrond: Maandag-5-maart-park-HELE-DAG-gesloten

Competitieindeling bekend en 26-3 competitietasjes afhalen

De indeling voor de voorjaarscompetities is bekend. Op de website staat het wedstrijdschema voor de senioren: wedstrijdschema senioren.
De captains worden verzocht om op maandag 26 maart tussen 19.30-21.00 uur de competitietasjes op te halen in het clubhuis.

11 maart Open Dag: Nog 5 dagen om mensen uit te nodigen

Op zondag 11 maart staat ons park open voor iedereen die kennis wil maken met tennis bij TCHU. Deze dag wordt pas echt een groot succes als het lekker druk wordt. JIJ KUNT DAARBIJ HELPEN. Denk eens na en kijk eens om je heen: er is vast iemand die het leuk zou vinden! Nodig hem of haar uit en kom zelf ook gewoon meedoen.

We hebben voor beginnende tennissers een prachtige aanbieding: bij een lidmaatschap kunnen ze 10 lessen volgen voor € 50. Zegt het voort, Aanmelden kan eenvoudig met een mail naar clinic@tcheiloounited.nl

Flyers beschikbaar in de kantine. Zo is het nog makkelijker om mensen uit te nodigen. Voor meer informatie: zie website en woensdag in de Uitkijkpost.

Uiterlijk 9 maart inschrijven Boerenkooltoernooi

Van 15 t/m 17 maart wordt weer het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd. Je hebt nog 1,5 week de tijd om je in te schrijven!

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet wel alle dagen beschikbaar zijn.
Afsluiting op 17 maart met gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.
Je kunt inschrijven voor dames-, heren- of gemengd dubbel; categorieën 4 t/m 8. Inschrijven uiterlijk 9 maart. Voor meer info: Boerenkooltoernooi.

19 maart : Algemene ledenvergadering

Op 19 maart houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. We roepen al onze leden op om deze avond aanwezig te zijn. Op maandag 19 maart kan niet vrij getennist worden, de geplande lessen zullen wel gewoon doorgang vinden.

Datum: maandag 19 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

Onderstaande agenda is ook beschikbaar via de website: Agenda ALV op website. In de agenda op de website wordt verwezen naar stukken die alleen toegankelijk zijn voor leden, via links in de agenda. U moet hiervoor wel inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Als u gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten, dan kunt u deze zelf opvragen.
Als u problemen ondervindt bij het inloggen, of als het achterhalen van uw wachtwoord niet lukt, stuurt u dan een mail naar info@tcheiloounited.nl. De stukken zijn op aanvraag ook in te zien in de kantine.

Agenda Algemene Ledenvergadering van 19 maart 2018

 1. Opening door de voorzitter
 2. Vaststelling notulen van de Algemene Ledenvergadering op 27 maart 2017
 3. Mededelingen     voorstellen nieuwe penningmeester
 4. Jaarverslag bestuur over verenigingsjaar 2017
 5. Financieel jaarverslag 2017
 6. Verslag kascontrolecommissie
 7. Decharge van het bestuur
 8. Begroting 2018
 9. Benoeming kascontrolecommissie
 10. Jaarverslagen commissies over verenigingsjaar 2017
 11. Samenstelling bestuur
  1. Secretariaat: Toetie Plas-Mulders aftredend volgens schema en niet verkiesbaar, het bestuur stelt voor Esther Knook te benoemen als secretaris
 12. Onderzoek commissie baankeuze
  1. Update bestuur
  2. Verslag commissie baankeuze
  3. Voorstel bestuur inzake vervolg
 13. Voorstellen van het bestuur
  1. Vaststelling contributie 2019
  2. Wijziging huishoudelijk reglement i.v.m. sportiviteit en respect
 14. Rondvraag
 15. Sluiting

Tennis op Benedictusschool en Meander

Deze week verzorgen onze trainers tennislessen op de basisscholen Meander en Benedictusschool. Met een auto vol materialen vertrokken Esther en Frouke vanmorgen vroeg naar de Benedictus om er voor te zorgen dat al voor de eerste groep de gymzaal was omgetoverd in een tennishal. Succes natuurlijk gegarandeerd en klasse dat de trainer dit oppakken. Leuk voor de deelnemers en goed promotie van tennis en van onze vereniging!

« Terug