TCHU Nieuwsbulletin

Open Dag - ALV - vacature - Boerenkool - Clubkas

11 maart Open Dag: introduceer een lid!

Op zondag 11 maart staat ons park open voor iedereen die kennis wil maken met tennis bij TCHU. 

Nodig FAMILIE, VRIENDEN, BUREN, KLASGENOTEN uit en KOM ZELF OOK MEEDOEN.

Na een gastvrije ontvangst verzorgen onze trainers aparte clinics voor jeugd en volwassenen. Iedereen kan meedoen en materialen zijn aanwezig. 

Met nog meer leden wordt tennissen bij TCHU nog leuker. We hebben voor beginnende tennissers een prachtige aanbieding: bij een lidmaatschap kunnen ze 10 lessen volgen voor € 50.

Binnenkort zijn flyers beschikbaar in de kantine. Zo is het nog makkelijker om mensen uit te nodigen.

Algemene ledenvergadering

Op 19 maart houden we onze reguliere algemene ledenvergadering. We roepen al onze leden op om deze avond aanwezig te zijn. Naast de reguliere agendapunten zal namelijk o.a. het eindrapport van de commissie baankeuze worden gepresenteerd. 

Datum: maandag 19 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De definitieve agenda en overige vergaderstukken volgen.

Oproep Horeca

Laura en Chantal zijn druk. Dat is een goed teken, want dat betekent dat de vereniging leeft! Met het oog op alle voorjaarsactiviteiten zijn ze op zoek naar versterking; Wie helpt zoeken?

Niet vergeten: 15 t/m 17 maart Boerenkooltoernooi

Van 15 t/m 17 maart wordt weer het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd. Je hebt nog een maand de tijd om je in te schrijven!

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet wel alle dagen beschikbaar zijn.
Afsluiting op 17 maart met gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

Je kunt inschrijven voor dames-, heren- of gemengd dubbel; categorieën 4 t/m 8. Inschrijven uiterlijk 9 maart. Voor meer info: Boerenkooltoernooi.

Nu lid worden van de Rabobank, dan kun je straks de club steunen

Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank Noord-Kennemerland stelt hiervoor maar liefst 65.000 euro beschikbaar, dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit Bergen, Castricum en Heiloo. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we mooie dingen doen.

Stem op ons van 3 t/m 16 april 2018
Leden van Rabobank Noord-Kennemerland ontvangen begin april een stemkaart, daarmee mogen zij online drie stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij  op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor!

Lid worden
Ben je al wel klant van Rabobank Noord-Kennemerland, maar nog geen lid? Word dit dan voor 1 maart 2018 via rabobank.nl/leden en stem mee!

 

« Terug