TCHU Nieuwsbulletin

Reminders, voorjaarscompetitie en Paastoernooi bij Dors

11 maart Open Dag: heb jij al iemand uitgenodigd?

Op zondag 11 maart staat ons park open voor iedereen die kennis wil maken met tennis bij TCHU. Deze dag wordt pas echt een groot succes als het lekker druk wordt. JIJ KUNT DAARBIJ HELPEN. Denk eens na en kijk eens om je heen: er ie vast iemand die het leuk zou vinden!

We hebben voor beginnende tennissers een prachtige aanbieding: bij een lidmaatschap kunnen ze 10 lessen volgen voor € 50. Zegt het voort en kom zondag 11 maart ook gewoon meedoen samen met JOUW ASPIRANT LID. Aanmelden kan eenvoudig met een mail naar clinic@tcheiloounited.nl

Flyers beschikbaar in de kantine. Zo is het nog makkelijker om mensen uit te nodigen. Voor meer informatie: zie website en volgende week in de Uitkijkpost.

Uiterlijk 9 maart inschrijven Boerenkooltoernooi

Van 15 t/m 17 maart wordt weer het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd. Je hebt nog 1,5 week de tijd om je in te schrijven!

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet wel alle dagen beschikbaar zijn.
Afsluiting op 17 maart met gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.
Je kunt inschrijven voor dames-, heren- of gemengd dubbel; categorieën 4 t/m 8. Inschrijven uiterlijk 9 maart. Voor meer info: Boerenkooltoernooi.

19 maart : Algemene ledenvergadering

Op 19 maart houden we onze reguliere algemene ledenvergadering. We roepen al onze leden op om deze avond aanwezig te zijn. Naast de reguliere agendapunten zal namelijk o.a. het eindrapport van de commissie baankeuze worden gepresenteerd. 

Datum: maandag 19 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De definitieve agenda en overige vergaderstukken volgen.

Voorjaarscompetitie 2018

Begin april starten tientallen teams weer met de competitie. Een aantal data om alvast in de agenda te noteren:

Maandag 26 maart van 19.30-21.00 uur; AFHALEN COMPETITIE MAP EN TENNISBALLEN DOOR DE CAPTAINS

Zaterdag 2 juni vanaf 17.00 uur; COMPETITIE AFSLUITING, HULDIGING KAMPIOENEN EN UITREIKING FOTO WEDSTRIJD COMPETITIE TEAMS.

LET OP: Nieuwe regel!!!

Bij alle dubbels, zowel bij jeugd als senioren, wordt de derde set vervangen door een Super Tiebreak. Deze “3 set” gaat tot 10 punten, met 2 punten verschil.

Hapjes bestellen

Net als voorgaande jaren, kunnen de teamcaptains bij Chantal en Laura tijdens thuiswedstrijden vooraf een bestelling opgeven voor competitiehappen. Het formulier hiervoor zit in de competitiemap die de aanvoerders krijgen.

Paastoernooi Tenniscentrum de Dors

Tweede paasdag organiseert Tenniscentrum de Dors een indoor-tennistoernooi.
Inschrijven voor 27 maart via www.toernooi.nl (zoekterm de Dors). Categorieën: dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel.

Vermeld bij de inschrijving in welke speelsterkte je wilt spelen. Wij maken dan een indeling op deze sterkte. Als je geen tennismaatje hebt kun je je ook alleen opgeven, wij proberen dan een tennismaatje voor je te zoeken.
Het toernooi begint afhankelijk van aantal inschrijvingen om 10.00 uur of 12:00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Inschrijfgeld is € 15,- p.p. (incl. een drankje en een lekkernij). Wedstrijdreglement: De wedstrijden duren 1 uur, je speelt minimaal 2 wedstrijden. Uiteraard is het mogelijk om na de wedstrijden nog een hapje te blijven eten.

Voor meer informatie: info@tenniscentrumdedors

Tenniscentrum De Dors

« Terug