TCHU Nieuwsbulletin

Tijd voor de leukste commissie van TCHU en meer leuks

Ga jij een bijdrage leveren aan de leukste commissie van TCHU?

TC Heiloo United bouwt naam op met veel activiteiten, maar we willen nog meer. Ga jij helpen om de activiteitenkalender nog verder te vullen? Wat is er nou leuker dan samen met anderen een racketinstuif, feestavond, minitoernooi, clinic etc. te organiseren?

Voor deze activiteiten gaan we de leukste commissie van TCHU opzetten: de activiteiten commissie. In deze commissie ga je geen verplichting voor een heel jaar aan, maar ga je pieken op het moment dat het jou past en je doet het altijd samen!

Het is geen enkel probleem als je de vereniging of de tenniswereld nog niet zo goed kent. Dat levert juist frisse ideeën op.

Is dit iets voor jou, of voor jouw tennisgroep? Stuur dan een mail naar voorzitter@tcheiloounited.nl 

lees meer...

Herinnering: vrijdag 9 februari klaverjassen

Na het succes van de eerste klaverjasavond komen op vrijdag 9 februari de kaarten weer op tafel

Waar: Kantine TC Heiloo United
Aanvang: vrijdag 9 februari vanaf 19:30 uur
Kosten: € 5,- p.p. dit is inclusief een drankje en een hapje
Aantal speelrondes: 3

Ook niet-leden zijn van harte welkom. Meedoen? Meld je dan nu snel aan door een email te sturen naar horecatchu@gmail.com of in de kantine van TC Heiloo United.
In de mail graag aangeven naam + telefoonnummer van jou en je kaartpartner (indien aanwezig).

Chantal & Laura,
Horeca TCHU

Rabo Clubkas 2018: help ons met jouw stem

Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank Noord-Kennemerland stelt hiervoor maar liefst 65.000 euro beschikbaar, dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit Bergen, Castricum en Heiloo. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we mooie dingen doen.

Stem op ons van 3 t/m 16 april 2018
Leden van Rabobank Noord-Kennemerland ontvangen begin april een stemkaart, daarmee mogen zij online drie stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij  op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor!

Lid worden
Ben je al wel klant van Rabobank Noord-Kennemerland, maar nog geen lid? Word dit dan voor 1 maart 2018 via rabobank.nl/leden en stem mee!

Bij slecht weer kun je in de Dors terecht

Er is al flink gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij slecht weer binnen te tennissen. Hierbij nog een keer de procedure:

Bij slechte weersomstandigheden kunnen leden van TC Heiloo United tegen een gereduceerd tarief van € 15,- per uur een losse baan huren bij De Dors. Met name in de daluren zijn hiervoor nog banen beschikbaar, De beschikbaarheid varieert per dag. Wil je weten welke uren en vrij zijn? Bel dan 072-8881722 , of stuur een mail naar info@tenniscentrumdedors.nlAls je gaat tennissen bij De Dors wel even tennispas meenemen. Aanschaf van een dalurenkaart is niet nodig.

15 t/m 17 maart Boerenkooltoernooi

Van 15 t/m 17 maart wordt weer het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd. Je hebt nog een maand de tijd om je in te schrijven!

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet wel alle dagen beschikbaar zijn. 
Afsluiting op 17 maart met gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

Je kunt inschrijven voor dames-, heren- of gemengd dubbel; categorieën 4 t/m 8. Inschrijven uiterlijk 9 maart. Voor meer info: Boerenkooltoernooi.
 

« Terug