TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: van samenwerking Tennishal tot nieuwe inloopmatten

Samenwerking met Tenniscentrum De Dors 

Op een steenworp afstand van ons park staat de tennishal van Tenniscentrum De Dors. Voor veel van onze leden een bekende plek vanwege deelname aan het kersttoernooi, of omdat zij het buiten-tennis op ons park afwisselen met binnen=tennis in de hal van de Dors. Het lag dan ook voor de hand om de samenwerking te zoeken. Afgelopen week zijn de eerste afspraken gemaakt. Als lid van TCHU kun je hier meteen je voordeel mee doen!

De volgende afspraken zijn tot dusver gemaakt

  1. Bij slechte weersomstandigheden kunnen leden van TC Heiloo United tegen een gereduceerd tarief van € 15,- per uur een losse baan huren bij De Dors. Met name in de daluren zijn hiervoor nog banen beschikbaar, De beschikbaarheid varieert per dag. Wil je weten welke uren en vrij zijn? Bel dan 072-8881722 , of stuur een mail naar info@tenniscentrumdedors.nl. Als je gaat tennissen bij De Dors wel even tennispas meenemen. Aanschaf van een dalurenkaart is niet nodig.
  2. Voor spelers die in de winter in het Tenniscentrum De Dors spelen en geen lid zijn van TC Heiloo United biedt de TCHU de mogelijkheid tot kennismaking met TCHU in het zomerseizoen. Spelers kunnen zich op de middagen melden in de kantine voor een tijdelijke pas en 2 keer vrij spelen.
  3. Toernooien van TC Heiloo United kunnen bij slecht weer uitwijken naar de tennishal (mits er ruimte is). Wel zo fijn om ook bij slecht weer het programma zoveel mogelijk doorgang te kunnen laten vinden. Toernooicommissies worden nog geïnformeerd over de procedure en de contactpersoon vanuit De Dors. Bij uitwijk vindt het aan- en afmelden voor de wedstrijden wel gewoon bij TCHU plaats. 

We zijn blij met de goede relatie tussen Tenniscentrum De Dors en TCHU en verheugen ons op de verdere samenwerking!


Astrid Bal (Tenniscentrum De Dors) en Ton Verberne (TCHU) bevestigen de samenwerking

Wegen succes opnieuw : Klaverjas-avond - vrijdag 9 februari

Na het succes van de eerste klaverjasavond kom op vrijdag 9 februari de kaarten weer op tafel

Waar: Kantine TC Heiloo United
Aanvang: vrijdag 9 februari vanaf 19:30 uur
Kosten: € 5,- p.p. dit is inclusief een drankje en een hapje
Aantal speelrondes: 3

Inschrijven graag per koppel, maar heb je geen maatje? Geen probleem! Dan koppelen wij je aan een medespeler (misschien wel je nieuwe dubbelpartner!). Ook niet-leden zijn van harte welkom. Meedoen? Meld je dan nu snel aan door een email te sturen naar horecatchu@gmail.com of in de kantine van TC Heiloo United.
In de mail graag aangeven naam + telefoonnummer van jou en je kaartpartner (indien aanwezig).

Chantal & Laura,
Horeca TCHU

15 t/m 17 maart Boerenkooltoernooi

Van 15 t/m 17 maart wordt weer het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd.

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet wel alle dagen beschikbaar zijn. 
Afsluiting op 17 maart met gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

Je kunt inschrijven voor dames-, heren- of gemengd dubbel; categorieën 4 t/m 8. Inschrijven uiterlijk 9 maart. Voor meer info: Boerenkooltoernooi.

VCL- en VTL-cursus

Wil jij een bijdrage leveren aan de organisatie van wedstrijdtennis (competitie en toernooien) bij TCHU, dan is onderstaand bericht voor jou!

Komend voorjaar is het voor de leden van TC Heiloo United weer mogelijk om een basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. De cursussen worden in de maanden maart en mei gehouden. Bij de VCL-cursus komen deelnemers in aanraking met de werkzaamheden die komen kijken bij de organisatie van competitiedagen. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) geeft je richting bij het organiseren van toernooien op jouw vereniging. Voor informatie zie VCL- en VTL-cursus

Inloopmatten vervangen door kunstgras

De inloopmatten voor de banen waren zo ver afgesleten dat menig tennisser met capriolen de baan op of af ging. Deze glijpartijen zijn verleden tijd. De commissie facilitair heeft de matten vervangen door fris kunstgras. Top mannen! Enige tip van de redactie: de tekst van de bordjes kan aangepast: 


NB De storm heeft gelukkig geen schade aan het park aangericht en er was zelfs kort na de storm niets meer van te zien. Dirk, bedankt voor de snelle actie!
 

« Terug