TPCH Nieuwsbulletin

Met TCHU het nieuwe jaar in

Een bijzonder jaar

Het tennisjaar 2017 loopt ten einde. Op het eerste gezicht lijkt het een jaar als alle jaren: de banen lager er goed bij, de kantine was geopend en er kon weer volop getennist worden. Veel leden hebben lessen gevolgd om aan hun tennisvaardigheden te werken en om goed voor de dag te komen tijdens competities en toernooien. Andere leden kwamen alleen om vrij te tennissen: de een incidenteel, de ander meerdere keren per week. Tot zover niets bijzonders voor een levendige tennisvereniging als TC Heiloo United.

Toch zijn er dit jaar voor en achter de schermen bijzondere dingen gebeurd bij TCHU. De nieuwsbrieven bieden daar een mooi overzicht van.

Een grote verandering dit jaar was het vertrek van Jos, Trees en Vivian. Vele jaren vormden zij in de kantine het gezicht van de vereniging en de aankondiging van hun vertrek kwam dan ook als een schok. Gelukkig weten we inmiddels dat de kantine van TCHU ook bij Laura en Chantal in meer dan goed handen is! Dit jaar is ook het contract met het trainerscollectief NH van Rob Bunstsma verlengd, zodat de lessers de komende jaren weer verzekerd zijn van hun vertrouwde tennisleraren. Naast de zeer geslaagde toernooien, de racketinstuif en het jeugdkamp, zijn er in 2017 ook heel wat  nieuwe activiteiten ontplooid. Zo hadden we in de zomer een beachtennisveld, een prachtige vrijwilligersdag, binkendag, ladiesnight en heel kort geleden nog het eerste apres-ski feest. Allemaal nieuwe tradities in de dop (en de volgende traditie kondigt zich alweer aan in de vorm van een klaverjasavond!).

Achter de schermen gebeurde er ook veel. Zo heeft een commissie veel tijd en energie gestoken in onderzoek naar de staat van de banen en de alternatieven voor vervanging. Een belangrijk onderwerp voor de toekomst van TCHU, al was het maar vanwege de financiële impact.

Als je dit overziet, dan was het jaar 2017 toch heel bijzonder! Bijzonder omdat we dit allemaal doen met vrijwilligers en zonder een cent subsidie, maar ook bijzonder omdat uit alles blijkt dat we in de lift zitten: meer leden, meer activiteiten en steeds meer betrokkenheid vanuit de leden. Hiermee zijn alle ingrediënten aanwezig om ook van 2018 een bijzonder mooi jaar te maken bij TCHU. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari zullen we daar het glas op heffen.

Voor nu wens ik alle vrijwilligers en leden van TC Heiloo United hele gezellige feestdagen en een gezond en sportief 2018!

De voorzitter

Kantine gesloten en geen baanverlichting tussen Kerst en Nieuwjaar

In de week van 25 december t/m 1 januari is de kantine gesloten en zal in de avond ook de baanverlichting niet aan gaan.
Overdag kan wel alle dagen getennist worden. De hal bij het afhangbord en de toiletten is overdag open.
Vanaf 2 januari staan Chantal en Laura weer voor je klaar en zal doordeweeks ook de baanverlichting weer aan gaan.

Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur wenst u alvast een fijn kerstfeest en een gezond en sportief 2018 toe.

Het is een goede traditie om elkaar aan het begin van het nieuwe jaar weer te zien en samen te toasten op het nieuwe jaar en tennisseizoen.
Daarom nodigen wij u hierbij uit voor de
  
N i e u w j a a r s r e c e p t i e
op
vrijdag 5 januari 2018
De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden in ons clubgebouw vanaf 20.00 uur met een drankje en een hapje.

Wij zien u graag op 5 januari!
Het bestuur van
TC Heiloo United

Klaverjas-avond

Waar: Kantine TC Heiloo United
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: € 5,- p.p. dit is inclusief een drankje en een hapje
Aantal speelrondes: 3

Inschrijven graag per koppel, maar heb je geen maatje? Geen probleem! Dan koppelen wij je aan een medespeler (misschien wel je nieuwe dubbelpartner!). Ook niet-leden zijn van harte welkom. Meedoen? Meld je dan nu snel aan door een email te sturen naar horecatchu@gmail.com of in de kantine van TC Heiloo United.
In de mail graag aangeven naam + telefoonnummer van jou en je kaartpartner (indien aanwezig).

Chantal & Laura,
Horeca TCHU

TCHU schrijft massaal in voor voorjaarscompetities

Het lijkt nu nog heel ver weg, maar over 4 maanden gaan de voorjaarscompetities van start. Ook het voorjaar van 2018 is TCHU weer ruim vertegenwoordigd. Maar liefst 40 teams hebben zich ingeschreven voor de verschillende klassen.

Begin december moesten de teams zich inschrijven. De competitiecommissies voor jeugd en senioren hebben de inschrijvingen inmiddels verwerkt en doorgegeven aan de KNLTB.

« Terug