TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: activiteiten in winter en voorjaar (let op inschrijving)

Inschrijven voorjaarscompetitie senioren, voor 1 december!

Je hebt nog een paar dagen de tijd om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie. De inschrijvingen moeten voor 1 december binnen zijn. 

De Competitie Commissie hoopt dat we weer een groot aantal teams kunnen inschrijven en vooral ook dat we nieuwe teams met nieuwe spelers kunnen gaan formeren. Hoe je je kunt aanmelden, de speeldata, verschillende competitievormen en meer vind je op Voorjaarscompetitie-senioren-2018.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Arthur Heurter via competitietchu@gmail.com, of loop langs bij Laura en Chantal. 

De competitiecommissie

Inschrijven voorjaarscompetitie jeugd

Geef je nu op voor de World Tour en Groene competitie!

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat zijn de World Tour en Groene competitie! Staat jouw kind met veel plezier op de tennisbaan? Geef hem/haar dan nu op voor de competitie in het voorjaar van 2018! 

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Let op: de inschrijven uiterlijk3 december! Lees hier alle informatie.

De Jeugdcommissie

Herinnering: Wintertoernooi (ouder-kind toernooi)

Kom gezellig samen meedoen aan het familie-wintertoernooi op zondag 17 december. Met een team van 2-8 personen kun je meedoen aan dit toernooi. De dag staat in het teken van tennis en gezellige activiteiten op en rond de tennisbanen. Een ideale manier om weer eens gezellig met kinderen, kleinkinderen, opa, oma etc. op de baan te staan. De dag wordt afgesloten met een winterse maaltijd.

De kosten voor het toernooi bedragen € 3,- per persoon, op de dag zelf te voldoen aan de wedstrijdtafel. Wij verzoeken iedereen die dag tussen 13:30 en 13:45 uur aanwezig te zijn. We verwachten rond 19:00 uur klaar te zijn maar dat is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
INSCHRIJVEN DOE JE HIER!

Jeugdcommissie TC Heiloo United

Afsluitfeest 2017

Op vrijdag 15 december vanaf 21:00 uur willen wij samen met jou het mooie seizoen van 2017 afsluiten!! 

Iedereen is welkom op:

HET FOUTE APRÈS SKI FEEST!!!

| dresscode: Foute Après Ski | 
( niet verplicht maar diegene die het foutst verkleed is krijgt 4 drankjes van de Shotski kado ) 

Wij hebben er zin in, leuk als je komt! Ons outfit hangt al klaar. 

Groetjes Chantal en Laura

Versterking bestuur

We hebben een nieuwe penningmeester! Na een lange zoektocht heeft de oplossing zich aangediend in de persoon van Luc Sterkman. Hiermee kan eindelijk ook invulling worden gegeven aan de wens van Onno Franken (inmiddels bijna 10 jaar penningmeester!) om 'alleen nog' de de boekhouding te doen.

Luc is als voormalig jeugdlid vorig jaar weer teruggekomen naar Heiloo en meteen weer lid geworden van TC Heiloo United. In de tussentijd heeft Luc o.a. als voorzitter en penningmeester veel ervaring opgedaan in de tenniswereld en het verenigingsleven. We zijn erg blij dat Luc tot het bestuur wil toetreden en dat Onno beschikbaar blijft voor de financiële administratie. Na een korte overdrachtsperiode zal Onno per 1-1-2018 het stokje overdragen aan Luc.

Het Bestuur

Nieuw afhangbord stap naar de toekomst

Afgelopen week is een nieuw afhangbord geïnstalleerd. Met het nieuwe afhangbord gaat afhangen sneller en zijn we klaar voor de toekomst.

Het afhangbord werkt wat makkelijker dan het oude bord. Mocht je desondanks problemen hebben, vraag dan Laura en Chantal even om hulp. 'Achter de schermen' biedt het nieuwe afhangbord de vereniging meer mogelijkheden. Zo kunnen andere abonnementsvormen worden ondersteund en kan afhangen via de App mogelijk worden gemaakt. De komende tijd zullen we bekijken of en hoe we deze nieuwe mogelijkheden gaan benutten. 

Al genoteerd?

Op de website kun je altijd zien wat er staat te gebeuren: kalender. Een aantal activiteiten mogen zeker niet ontbreken in jouw agenda:

  • vrijdag 15 december: Après ski-party v.a. 21:00 uur
  • zondag 17 december: Familie Wintertoernooi vanaf 13:30 uur
  • vrijdag 5 januari: Nieuwjaarsreceptie TC Heiloo United vanaf 20:00 uur
  • vrijdag 12 januari: Klaverjasdrive

         

« Terug