TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: inschrijven voor wintertoernooi en voorjaarscompetitie

Inschrijven voorjaarscompetitie senioren

De wintertijd is ingegaan en de najaarscompetitie 2017 zit erop. Het is tijd om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018.

De Competitie Commissie hoopt dat we weer een groot aantal teams kunnen inschrijven en vooral ook dat we nieuwe teams met nieuwe spelers kunnen gaan formeren. Hoe je je kunt aanmelden, de speeldata, verschillende competitievormen en meer vind je op Voorjaarscompetitie-senioren-2018.

De inschrijftermijn loopt t/m 30 november 2017. Dus inschrijven voor 1 december!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Arthur Heurter via competitietchu@gmail.com, of loop langs bij Laura en Chantal. 

De competitiecommissie

Winter-familie-toernooi op 17 december

Op zondag 17 december a.s. organiseren wij weer het jaarlijkse wintertoernooi. Het wordt weer een gezellig ouder-kind-toernooi in wintersfeer. Teams bestaan uit 2-8 personen waarvan minimaal 1 persoon lid is van de club. Een team bestaat dus wel uit kind(eren) en volwassene(n). 

Kinderen vraag snel je vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante of de buren of zij dit toernooi met jou willen spelen. Ouders en senioren opgelet!!! Jullie kunnen natuurlijk ook mee doen, vraag dus snel je (klein)kinderen of ze het leuk vinden om met jullie een team te vormen en er een gezellige dag van te maken.

Het gaat om de gezelligheid, maar er zijn verschillende mogelijkheden om deze dag als winnaar af te sluiten. We hebben naast tenniswedstrijden ook andere activiteiten zoals spelletjes op en rond de baan om punten te verzamelen. We sluiten het toernooi af met een heerlijke winterse maaltijd!!

De kosten voor het toernooi bedragen € 3,- per persoon, op de dag zelf te voldoen aan de wedstrijdtafel. De deelnemers moeten op 17 december tussen 13:30 en 13:45 uur aanwezig zijn. We verwachten rond 19:00 uur klaar te zijn (maar de eindtijd is ook een beetje afhankelijk van het aantal inschrijvingen).

INSCHRIJVEN (UITERLIJK 8 DECEMBER!) DOE JE VIA HET VOLGENDE FORMULIER: inschrijfformulier.

Tot ziens op zondag 17 december!!

Jeugdcommissie TC Heiloo United

Algemene Onderhoudsdag op 11 november

Afgelopen zaterdag heeft een aantal betrokken leden flink zijn/haar best gedaan om ons park winterklaar te maken. Het weer werkte gelukkig mee, zodat vrijwel alle geplande klussen geklaard konden worden. Hulde voor de aanwezigen! (en het moet gezegd: dit waren helaas toch vooral weer mensen die al heel veel doen voor de club)

Na een kop koffie werden de taken verdeeld door de commissie facilitair. Met groot en klein materiaal ging de groep vervolgens aan de slag. Putten werden geleegd, houtwerk schoongemaakt, de inslagbunker onderhanden genomen, bordje opgehangen, dug-outs gereinigd, bladeren geruimd etc. etc. Niet allemaal leuke klussen, maar wel dankbaar werk. Chantal en Laura zorgden voor een royale lunch tijdens 'schafttijd'. Het park ziet er in ieder geval weer perfect uit en kan er weer even tegen.

Al genoteerd?

Op de website kun je altijd zien wat er staat te gebeuren: kalender. Een aantal activiteiten mogen zeker niet ontbreken in jouw agenda:

  • vrijdag 15 december: Après (avant?) ski-party
  • zondag 17 december: Familie Wintertoernooi vanaf 13:30

 

« Terug