Jeugd Nieuwsflits

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie Groen/ Geel 2018 en Worldtour voorjaar 2018

 

 

REMINDER!!! Inschrijven voor de de voorjaarscompetitie kan t/m zondag 03 december 2017. Ben je nog niet ingeschreven, geef je dan nu op via onderstaande link

SCHRIJF JE HIER IN!

 

 

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie Groen/ Geel 2018 en Worldtour voorjaar 2018

Beste jeugdleden,

Op een enkele inhaalwedstrijd na zijn alle wedstrijden van de najaarscompetitie gespeeld. En al lijkt het nog ver weg maar voor  half december moeten wij alweer alle teams die gaan meespelen in de voorjaarscompetite aanleveren bij Tenniskids/ KNLTB.

Een aantal wijzigingen die zijn doorgevoerd door Tenniskids/KNLTB:

*Worldtour (oranje): Er is voor gekozen om de telling in oranje beter te laten aansluiten bij groen. In 2018 gaan de kinderen spelen om 4 gewonnen games en wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij een 40-40 stand. Bij een 3-3 stand wordt een beslissende game gespeeld (geen tiebreak)

*Geel (alleen de dubbelpartijen): Er is gekozen voor uniformiteit bij alle dubbelpartijen in de vorm van verkort spelen: alleen een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set.

SCHRIJF JE HIER IN!

Leeftijden en speeldata

 De wordltour (Rood en Oranje) voorjaar 2018 wordt gespeeld op 18 en 25 maart, 2 april, 10, 17 en 24 juni en de laatste 01 juli 2018

De worldtour rood staat open voor alle kinderen geboren in 2008, 2009, 2010,2011 en 2012. De worldtour oranje staat open voor alle kinderen geboren in 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011.

De trainers bepalen in overleg met de jeugdcommissie en de tenniskidscoördinatoren in welke kleur je wordt ingedeeld. Een rood team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers. Een oranje team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 spelers. De worldtour heeft een flexibele deelname maar is niet vrijblijvend. Van de ingeschreven kinderen wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk zoveel mogelijk speeldagen meedoen.

De groene en gele competitie wordt gespeeld op 8, 15, en 22 april, 6, 13, en 27 mei en 03 juni 2018.

De groene najaarscompetitie staat open voor kinderen geboren in 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009. De gele voorjaarscompetitie (KNLTB landelijk) staat open voor kinderen geboren in 2001 t/m 2007. Er is dus enige overlap in geboortejaren.

De trainers bepalen in overleg met de technische commissie en de jeugdcommissie in welke kleur een kind speelt. Van de kinderen die door de club selectietraining krijgen aangeboden, wordt verwacht dat zij zich inschrijven voor zowel de voor- als de najaarscompetitie. De kinderen, die in de selectie trainen worden voornamelijk op speelsterkte ingedeeld. De trainers bepalen in overleg met de Jeugdcommissie en de Technische Commissie de teamsamenstelling. De kinderen die geen selectietraining doen, kunnen aangeven met wie ze in een team willen spelen. Sterker nog, mocht je een vrienden- / vriendinnenteam hebben en jullie spelen allemaal geen selectie, kan je je als team opgeven. Mits voldaan wordt aan de leeftijdseisen en het team minimaal uit vijf personen bestaat.

Houd er bij inschrijving rekening mee dat het dan wel de bedoeling is dat je beschikbaar bent op deze dagen, of dat je zelf een invaller regelt. Je hoeft niet goed te kunnen tennissen of al lang lid te zijn van de tennisvereniging om mee te kunnen doen. De competitie is voor ieder jeugdlid! Juist door mee te doen en wedstrijden te spelen leer je beter tennissen. En het is heel gezellig! Dus doe mee en schrijf je in via onderstaand aanmeldingsformulier!
Het is de bedoeling dat jullie ouders het team een keer naar de andere tennisvereniging rijden en dat zij jullie team om de beurt begeleiden. Het inschrijfgeld wordt door de club betaald, wel vragen wij een eigen bijdrage voor wat drinken en iets lekkers.

Invallers
Regelmatig zijn er teams, die een invaller nodig hebben. Mocht je je dan ook niet vast in een team willen opgeven, kun je je ook als invaller aanmelden. Dit kan ook via onderstaand aanmeldingsformulier.

SCHRIJF JE HIER IN!

LET OP!
Als je, na de inschrijving, geen bevestigingsmail ontvangt, is de inschrijving niet gelukt. Probeer het dan nog een keer of neem contact op met de Jeugdcommissie. De inschrijving moet uiterlijk 03 december 2017 bij ons binnen zijn om aan de competitie en de worldtour mee te kunnen doen.

Voordat de competitie start, hoor je van ons op welke dag je speelt en in welk team je bent ingedeeld.

We gaan ervan uit dat je je opgeeft, want je traint natuurlijk niet voor niets!

Belangrijk: als je je opgeeft wordt er ook van je verwacht dat je speelt! Haak na aanmelding dus niet af, want daardoor dupeer je je teamleden.
SCHRIJF JE HIER IN!
Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie

 

« Terug