TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: even de agenda erbij pakken

Sjoemelavond 10 november wordt pompoenavond

Op vrijdag 10 november is het weer Sjoemelavond voor de jeugdspelers van TCHU, of kids die een keer mee willen doen!

Hoi Tenniskanjers

Vrijdag 10 november zal de laatste Sjoemelavond van 2017 bij TC Heiloo United om 18.30 starten. Naast het tennissen zullen we ook pompoenen uit gaan hollen.
Wij vragen jullie daarom om die avond niet alleen jullie tennisracket mee te nemen maar ook een pompoen, een zwarte stift, een
aardappelschilmesje en een grote lepel!
Als je zelf een lampion hebt gemaakt mag je die ook meenemen want dan mogen jullie even een rondje langs de jury. Voor de 3 mooiste/leukste/grappigste lampionnen hebben we nog een prijs! Voor de jongste jeugd zal het om 20.00 afgelopen zijn en dan gaan we nog even verder tot 21.30.
Deze avond is niet alleen voor de jeugdleden van TC Heiloo United, maar ook voor vriendjes/vriendinnetjes die wel eens willen tennissen bij TC Heiloo United. Het maakt dus niet uit of je lid bent van TCHU. 
Dus zet het in jouw agenda en haal gauw alvast een pompoen want de pompoentijd is bijna over!! (AH nu in de bonus )
Heeft u nog vragen….bel Esther Oostrom 0651587126

Oproep : Algemene Onderhoudsdag op 11 november

Op zaterdag 11 november maken we ons park winterklaar. Het aantal aanmeldingen valt nog wat tegen. Met 1.000 leden moeten we toch minimaal 15 mensen kunnen vinden die even een paar uur de handen uit de mouwen steken? Ook fijn voor de mensen die al iedere week vrijwillig voor ons klaar staan! Vandaar nogmaals de oproep om even een paar uur mee te komen helpen.

Het gaat om eenvoudige klussen als het opruimen van bladeren, schoonmaken dug-outs, legen dakgoot etc. 
Om 9:30 staan koffie en thee klaar. Voor een lunch en een drankje achteraf wordt ook gezorgd,
Het is altijd gezellig en de commissie faciliteit verdeelt de klussen.

Aanmelden kan via de website (Aanmelding), via een mail aan info@tcheiloounited.nl of door je op te geven bij Laura en Chantal (aan de bar).

Alvast noteren in de agenda

De agenda van TC Heiloo United zit behoorlijk vol de rest van het jaar. Op de website kun je altijd zien wat er staat te gebeuren: kalender. Een aantal activiteiten mogen zeker niet ontbreken in jouw agenda:

  • vrijdag 11 november: Sjoemelavond
  • vrijdag 15 december: Après (avant?) ski-party
  • zondag 17 december: Familie Wintertoernooi vanaf 13:30

 

« Terug