TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: veel vrijwilligersnieuws en er is nog plek....

Algemene Onderhoudsdag verplaatst naar 11 november

De jaarlijkse Algemene OnderhoudsDag zal niet plaatsvinden op 4 november, maar op zaterdag 11 november. Op de oorspronkelijk datum worden op ons park competitiewedstrijden ingehaald.  De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar we kunnen nog handen gebruiken!

Wat houdt het ook al weer in? Het is de bedoeling dat we samen in een paar uur ons tennispark winterklaar maken.
Om 9:30 staan koffie en thee klaar. Voor een lunch en een drankje achteraf wordt ook gezorgd,
Het is altijd gezellig en de commissie faciliteit verdeelt de klussen. Iedereen kan een bijdrage leveren!

Aanmelden via Aanmelding , of door je op te geven bij Laura en Chantal (aan de bar).

Vrijwilligers in het zonnetje

Onze vrijwilligers werden op zondag 15 oktober letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Ron Kösters had namens het bestuur een verrassingsdag georganiseerd. Ron had daarbij de hulp ingeroepen van een andere enthousiaste vereniging uit Heiloo: de vereniging Oud Heiloo. Onder prachtige omstandigheden leerden de vrijwilligers elkaar, maar ook ons eigen dorp beter kennen.

Op de website een kort verslag van de geslaagde dag, in woord en in beeld. Ongetwijfeld is dit weer het begin van een nieuwe traditie binnen onze vereniging.

Het was goed om te zien hoeveel vrijwilligers er voor zorgen dat we het hele jaar kunnen tennissen en dat er allerlei activiteiten worden georganiseerd. Toch kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken om onze ambities waar te maken.  Er zijn grote en kleine klussen te doen, incidentele activiteiten of terugkerende zaken, voor elk wat wils. 

Wil jij ook deel uitmaken van deze gezellige groep vrijwilligers, stuur dan een mail naar ton.verberne@gmail.com. We vinden dan zeker een klus die bij jou past!

Ron Kösters legt vrijwilligerstaken TC Heiloo United neer

Tijdens de vrijwilligersdag was er helaas ook minder goed nieuws te melden. De voorzitter meldde in zijn dankwoord dat Ron Kösters heeft besloten om zijn vrijwilligerstaken bij TC Heiloo United neer te leggen. De organisatie van de vrijwilligersdag was daarmee voor Ron zijn laatste bijdrage als vrijwilliger.

Ron is binnen TC Heiloo United sinds de oprichting op allerlei fronten actief geweest, achter de schermen, maar bijvoorbeeld ook als prominent commissielid van de senioren clubkampioenschappen. We zullen Ron nog heel vaak op de banen tegenkomen, als actief spelend lid. Daarnaast is Ron ook nog op andere fronten actief als vrijwilliger. Zo gaan we hem op 1 april terugzien als op ons park de Stichting Gehandicaptensport Heiloo haar 40-jarig jubileum groots komt vieren.

Ron, nogmaals bedankt voor je enorme inzet en verdiensten voor de club en we houden je graag aan het aanbod om als vraagbaak beschikbaar te blijven voor de vereniging!

Er is nog plek.....

Bootcamp
Deze winter gaan wij weer conditietrainingen verzorgen in de vorm van een bootcamp. 
De conditietraining is voor alle leden van TC Heiloo United. De trainingen zullen worden gegeven door onze trainer Franky van het TTC team. Bij voldoende belangstelling zullen de trainingen worden gegeven op woensdagmiddag (junioren) en woensdagavond (senioren). Wij proberen de trainingen te laten starten na de herfstvakantie. Kosten: 10 conditietrainingen voor 50,- euro.
Inschrijven is nog mogelijk. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar conditieTCHU@hotmail.com

Inlooptraining op vrijdagavond 27-10
Vanwege de herfstvakantie is er nog een aantal plaatsen vrij bij de inlooptraining op vrijdagavond 27-10. Met name senioren (beginnend en gevorderen) kunnen nog aansluiten. Voor meer informatie en aanmelding ga ja naar de website: Aanmelden inlooptrainingen (Acties, Inlooptrainingen).

Belangrijke wijzigingen Competitieregels 

Vanaf 1-1-2018 voert de KNLTB een aantal wijzigingen door op de regels voor wedstrijden in KNLTB-competitie-verband. Het duurt nog even, maar op de website vast een overzicht van de wijzigingen. 

Lees meer....

« Terug