TPCH Nieuwsbulletin

TCHU-nieuws met o.a. start vrijdagavondcompetitie

Interne vrijdagavond competitie a.s. vrijdag van start

Komende vrijdag, 20 oktober, start de interne vrijdagavondcompetitie. De indelingen worden a.s. maandag bekend gemaakt via de website!

Algemene Onderhoudsdag

Zaterdag 4 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene OnderhoudsDag. We gaan weer samen aan de slag om er voor te zorgen dat het park de winter weer door kan. De commissie facilitair verdeelt de taken. Er is voor elk wat wils!

Het is de bedoeling dat we samen ons tennispark winterklaar maken. Alle handen zijn welkom.
Om 9:30 staan koffie en thee klaar. Voor een lunch en een drankje achteraf wordt ook gezorgd,
Denk nou niet: dat doet een ander wel weer, maar meld je aan.

Aanmelden kan via Aanmelding , of door je op te geven bij Laura en Chantal (aan de bar).

Tennisbootcamp

Deze winter gaat onze trainer Franky weer conditietrainingen verzorgen in de vorm van tennisbootcamps. Een goede conditie is de basis voor alle sporten, en dus ook voor tennis. TCHU is blij dat i.s.m. met het trainerscollectief leden nu de kans wordt geboden om aan hun conditie te werken.

De trainingen zullen met name worden gegeven op en rond de banen, maar mogelijk ook deels buiten het tennispark. De kosten voor 10 conditietrainingen bedragen € 50 voor 10 conditietrainingen. Bij voldoende animo zullen lessen voor junioren en voor senioren worden georganiseerd. Aanmelden kan per mail aan conditieTCHU@hotmail.com

lees meer...

Winterlessen

Direct na de herfstvakantie gaan de wintertrainingen van start. Eind volgende week hopen we iedereen te kunnen informeren over de definitieve indeling.

De aanmeldingen voor de regulieren winterlessen zijn in grote getalen binnengestroomd. We zijn dan ook weer druk aan het plannen. Omdat we met allerlei eisen en wensen rekening proberen te houden is dat een aardige puzzel met veel telefoontjes en mailverkeer. We doen ons best om zoveel mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen.

« Terug