TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief met o.a. tennisbootcamp bij TCHU

Tennisbootcamp

Deze winter gaat onze trainer Franky weer conditietrainingen verzorgen in de vorm van tennisbootcamps. Een goede conditie is de basis voor alle sporten, en dus ook voor tennis. TCHU is blij dat i.s.m. met het trainerscollectief leden nu de kans wordt geboden om aan hun conditie te werken.

De trainingen zullen met name worden gegeven op en rond de banen, maar mogelijk ook deels buiten het tennispark. De kosten voor 10 conditietrainignen bedragen € 50 voor 10 conditietrainingen. Bij voldoende animo zullen lessen voor junioren en voor senioren worden georganiseerd. Aanmelden kan per mail aan conditieTCHU@hotmail.com

lees meer...

Interne vrijdagavond competitie, nog maar enkele plekken!

De inschrijvingen voor de interne vrijdagavondcompetitie stromen binnen. We hebben op moment van schrijven nog maar plaats voor 4 damesteams en 5 herenteams! Wil je nog meedoen, zorg dan dat je er snel bij bent, want vol=vol! 

Wat houdt de vrijdagavondcompetitie ook alweer in? 1 keer in de 2/3 weken speel je samen met een dubbelpartner (herendubbel of damesdubbel) een wedstrijdje van 5 kwartier. Het is mogelijk om reservespelers in te schrijven, dus geen probleem als je een keer verhinderd bent. Je wordt ingedeeld op jullie eigen niveau. Deze competitie is ook bijzonder geschikt voor leden die voor het eerst een wedstrijd willen spelen. De gezelligheid staat bovenaan en een gezellig gevulde kantine is gegarandeerd. Een ideale manier om meer mensen in de club te ontmoeten. Voor de laatste inschrijvers: We sluiten de inschrijving uiterlijk op 13 oktober.
Voor meer informatie in inschrijving: Interne vrijdagavondcompetitie 2017 / 2018

Toernooiseizoen afgesloten

Ruim een week geleden is met het finaleweekend van de clubkampioenschappen voor senioren een einde gekomen aan het toernooiseizoen bij TC Heiloo United. We kijken weer terug op mooi weken waar veel tennisliefhebbers van binnen en buiten de club veel plezier aan hebben beleefd. 

Begin september startte het Eiland de Wild Open Dubbeltoernooi. Een groot aantal trouwe deelnemers uit Heiloo en ver daarbuiten had zich ingeschreven voor de jubileumeditie. Vooral de laatste vrijdagavond dreigde de regen roet in het eten te gooien. Dat zou jammer zijn geweest, want ook op deze vrijdagavond was een gerenommeerde kok aanwezig om de deelnemers culinaire hoogstandjes voor te toveren. Mede dankzij het goede eten werd het zelfs op deze verregende vrijdagavond erg gezellig en zat de kantine stampvol. Uiteindelijk konden alle wedstrijden tijdig afgerond worden en brak op de finalezondag de zon door.  Mooie finales en prachtige prijzen bij de loterij maakten het feest compleet. Klap op de vuurpijl was de mededeling dat sponsor Eiland de Wild keukens ook volgend jaar weer hoofdsponsor is.

Vrijwel direct na Eiland de Wild begonnen de clubkampioenschappen voor de senioren. Ondanks het drukke programma namen uiteindelijk 200 leden deel. Het toernooi werd vrijwel de gehele week geteisterd door slecht weer. Extreme buien zetten een paar keer het park blank. De commissie heeft alles uit de kast gehaald om de wedstrijden toch gespeeld te krijgen. Hierbij werd ook uitgeweken naar de hal. Door alle vertragingen kwam er veel druk op het finaleweekend te liggen. Met medewerking van de spelers konden uiteindelijk alle wedstrijden gespeeld worden. Op zondag brak ook hier de zon door, zodat de finales en de prijsuitreiking onder mooie omstandigheden konden plaatsvinden. Dat de jeugd de toekomst heeft bleek wel uit de clubkampioenen die uiteindelijk gehuldigd konden worden: Ward Dzialiner en Sjoukje Pel.

Toernooicommissies van alle toernooien: bedankt voor jullie enorme inzet. Dankzij jullie hebben heel veel leden en tennissers van buitenaf een prachtige tenniszomer beleefd!

MVT: Maatschappelijk Verantwoord Tennissen

TC Heiloo United wil meer zijn dan alleen maar een tennisvereniging voor de eigen leden. We proberen ook oog te hebben voor de wereld om ons heen. We zijn er dan ook best trots op dat we als vereniging in staat zijn om wekelijks een groep cliënten van GGZ de gelegenheid te bieden om te komen tennissen op ons park. Sinds afgelopen dinsdag brengt niemand minder dan clubicoon-in-wording Ward Dzialiner hen de nodige tennisvaardigheden bij. 

Ook de toernooicommissie van het Eiland de Wild-toernooi laat zich dit jaar weer van haar beste kant zien. Tijdens het afgelopen toernooi is geld ingezameld voor sporters met een beperking. Hiernaast heeft de commissie afgelopen week een grote hoeveelheid tennisballen geschonken aan de actie schoenmaatjes. De ballen gaan mee in de gevulde schoenendozen bestemd voor kinderen in bijvoorbeeld oorlogsgebieden.

« Terug