TCHU Nieuwsbulletin

Nu aanmelden voor inlooptraining en meer activiteiten

De toernooien zitten er op, maar er is nog genoeg te beleven bij de club.
Voor zowel de ervaren als de minder ervaren tennissers zijn er leuke activiteiten om te leren tennissen, maar vooral om ook eens met anderen te tennissen. Schroom niet en meld je aan. Je krijgt er geen spijt van!

NB Binnenkort ook meer over de sjoemelavond (gezellige tennisavond voor de jeugd) en weer een nieuwe activiteit: tennis-bootcamp voor leden van TCHU!

Inlooptraining: nu aanmelden

Vrijdag starten de inloptrainingen op de vrijdagavond. Je kunt je nu aanmelden. De trainingen zijn bedoeld voor nieuwe leden die kennis willen maken met tennis en met TCHU (bijvoorbeeld via de AH SportActie), maar ook voor bestaande leden! 

Voor nieuwe en bestaande leden is dit een ideale manier om andere leden te leren kennen en om de tennisvaardigheden bij te spijkeren. De avonden zijn ook heel geschikt om eens een introducé mee te nemen.

Op de vrijdagavonden zal Stan Donker de trainingen gaan verzorgen:

  • van 18:00 - 19:00 voor jeugd
  • van 19:00 - 20:00 voor junioren/senioren beginners
  • van 20:00 - 21:00 voor senioren gevorderden

Het aantal deelnemers is gemaximeerd, dus vol=vol. Aanmelden doe je via onderstaande knop. Je moet per avond aanmelden, zodat we weten wie er komen. Bij teveel belangstelling zullen er het aantal keren dat een lid mag meedoen moeten beperken, zodat iedereen aan de beurt kan komen. Voorlopig is er echter nog plek genoeg!

AANMELDEN.

Interne vrijdagavond competitie

Eén van de grootste succesnummers bij TC Heiloo United is de interne vrijdagavondcompetitie. 1 keer in de 2/3 weken speel je samen met je dubbelpartner een wedstrijdje van 5 kwartier. Het is mogelijk om reservespelers in te schrijven, dus geen probleem als je een keer verhinderd bent. Je wordt ingedeeld op jouw eigen niveau. Deze competitie is ook bijzonder geschikt voor leden die voor het eerst een wedstrijd willen spelen. De gezelligheid staat bovenaan en een gezellig gevulde kantine is gegarandeerd. Een ideale manier om meer mensen in de club te ontmoeten.

De inschrijving is geopend, maar wacht niet te lang, want vol is vol!  We sluiten de inschrijving uiterlijk op 13 oktober.
Voor meer informatie in inschrijving: Interne vrijdagavondcompetitie 2017 / 2018

Nieuw: TCHU Laddercompetition

Wil je wel eens tennissen met iemand anders, op een moment dat het jou uitkomt? Wil je andere leden leren kennen?
Dan is de nieuwe laddercompetitie iets voor jou.
 Velen hebben zich al ingeschreven, maar hoe meer, hoe leuker!

Op 1 oktober starten wij de TCHU LADDERCOMPETITION Tijdens deze competitie kan je instromen wanneer je wilt. De competitie werkt dmv een APP, via deze app kan je iemand uitdagen en een datum en tijd kunt afspreken om te spelen. Dit gaat gewoon via het afhang bord. Lees hier hoe het werkt en hoe jij je kunt inschrijven.

Albert Heijn klanten sparen voor tennis bij TCHU

Dit keer geen restaurantzegels, maar sportzegels bij Albert Heijn. Klanten van Albert Heijn kunnen met een volle spaarkaart een actiecode aanvragen die ze vervolgens bij o.a. TC Heiloo United kunnen verzilveren. We vinden dit een mooie manier om mensen kennis te laten maken met onze club en stellen hiervoor de inlooptraining op vrijdagavond open (waarbij geldt: vol=vol).

Help de club en jezelf aan nog meer gezellige leden en wijs familie, vrienden en kennissen op deze actie. Leer hier meer over de Albert Heijn Sportactie

« Terug