Jeugd Nieuwsflits

Informatieavond najaarscompetitie 2017 - 11 septem

 

REMINDER!!! 

Beste ouders,

Denkt u vanavond nog aan de informatieavond betreffende de najaarscompetitie (groen/geel). We beginnen om 19.30 uur. Het zal niet langer dan een half uurtje duren. We vragen u de teambijdrage (30 euro per team) mee te nemen en deze graag per team te voldoen.

vriendelijke groeten,

De Jeugdcommissie

 

 

Aan alle jeugdspelers die spelen in de groene en gele competitie,

Maandag 11 september staat er een informatieavond gepland i.v.m. de najaarscompetitie. Het is de bedoeling dat iedereen die competitie speelt daarbij aanwezig is!

Tijdens deze avond zal de jeugdcommissie informatie verstrekken over de najaarscompetitie.
De groene en gele competitie starten zondag 17 september (overige speeldata zijn 24/9 - 01/10 - 08/10 - 15/10 - 22/10 - 29/10). De teams staan inmiddels op de site (onder het kopje jeugd). Bij het kopje competitie en vervolgens bij KNLTB overzicht en uitslagen vind je de poule-indeling en het wedstrijdschema.

Op deze avond wordt ook de competitiebijdrage betaald door de aanvoerder van het team. Voor de groene en gele competitieteams is dit 30 euro per team. Dit voor de ballen, een drankje en iets lekkers voor tijdens de wedstrijden. Op deze avond kunnen er ook afspraken gemaakt worden over de begeleiding en het rijden.

De avond start om 19.30 uur.

Groeten van de jeugdcommissie

« Terug