TPCH Nieuwsbulletin

22 september jubileumfeest en veel meer bij TCHU

Deze week weer teveel aanbod voor de nieuwsbrief. Een goed teken, want dat betekent dat er heel erg veel te doen is op de club. Pik er uit wat voor jou interessant is.
Ook voor nieuwe leden veel aantrekkelijke activiteiten. Wil je meer weten over de activiteiten, kom dan langs op de club. Laura en Chantal helpen je graag verder!
Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, houd dan ook de website in de gaten, of volg ons op Facebook 

Vrijdag 22 sept vieren we 10 jaar TC Heiloo United!

Vrijdagavond 22 september verwachten we ALLE senioren op de club. We gaan dan een feestje bouwen om te vieren dat we 10 jaar bestaan!!
De coverband BAD NAME speelt al jouw favoriete nummers en Chantal en Laura (ook bekend als de KantineKanjers) zullen samen met hun mensen ALLES uit de kast halen. Zorg ervoor dat dit een avond wordt waar we het over 10 jaar nog over hebben.....

13 t/m 24 sept: 10e Senioren Clubkampioenschappen TCHU

Morgen is het dan eindelijk zover: de 10e editie van de senioren clubkampioenschappen gaan van start.
Zo'n 200 leden strijden in verschillende categorieën om de titel 'senioren clubkampioen'.
Anderhalve week lang zal het in de avond en de weekends een gezellige drukte zijn op de banen, rond de banen en in de kantine.

De mogelijkheid tot vrij tennissen zal beperkt zijn, maar er zal veel te genieten zijn: prachtige wedstrijden, veel gezelligheid rond de banen en in de kantine, heerlijke hapjes etc.. Het weekend van 22/23 september gaan we helemaal knallen: op vrijdagavond, wegens succes geprolongeerd, de liveband BAD NAME, op zaterdag een Beachtennis-clinic, begeleid door een professioneel beachtennisser en op zondag finales en live-music. Lees hier het volledige programma van de senioren clubkampioenschappen.

Inschrijving wintertraining

U kunt zich weer inschrijven voor de winterlessen! De winterlessen starten op 30 oktober  en u kunt zich inschrijven t/m woensdag 20 september via de website www.tcheiloounited.nl onder het kopje "Les" of via deze link: inschrijfformulier. Hier is ook alle informatie te vinden.
Het Trainerscollectief staat ook deze winter weer voor u klaar en wij wensen u veel succes tijdens de clubkampioenschappen!!
Sportieve groet,
De Trainers en TC. Heiloo United

Inschrijving wintercompetitie

De zomer is pas net voorbij (?) en de najaarscompetitie nog niet begonnen, maar de deadline voor de inschrijving van de wintercompetitie nadert al.
In de praktijk is het ook in de winter heel vaak mooi tennisweer en er zijn voldoende inhaalmomenten om de minder goede weken te kunnen skippen.
Als jij eens in de 3 weken op de mooie winterse dagen lekker wilt tennissen, schrijf je dan nu in. Voor meer informatie, zie wintercompetitie.

Albert Heijn klanten sparen voor tennis bij TCHU

Dit keer geen restaurantzegels, maar sportzegels bij Albert Heijn. Klanten van Albert Heijn kunnen met een volle spaarkaart een actiecode aanvragen die ze vervolgens bij o.a. TC Heiloo United kunnen verzilveren. We vinden dit een mooie manier om mensen kennis te laten maken met onze club en stellen hiervoor de inlooptraining op vrijdagavond open (waarbij geldt: vol=vol). 

Help de club en jezelf aan nog meer gezellige leden en wijs familie, vrienden en kennissen op deze actie. Leer hier meer over de Albert Heijn Sportactie.

Interne vrijdagavond competitie

Eén van de grootste succesnummers bij TC Heiloo United is de interne vrijdagavondcompetitie. 1 keer in de 2/3 weken speel je samen met je dubbelpartner een wedstrijdje van 5 kwartier. Het is mogelijk om reservespelers in te schrijven, dus geen probleem als je een keer verhinderd bent. Je wordt ingedeeld op jouw eigen niveau. Deze competitie is ook bijzonder geschikt voor leden die voor het eerst een wedstrijd willen spelen. De gezelligheid staat bovenaan en een gezellig gevulde kantine is gegarandeerd. Een ideale manier om meer mensen in de club te ontmoeten.

De inschrijving is geopend, maar wacht niet te lang, want vol is vol!  We sluiten de inschrijving uiterlijk op 13 oktober.
Voor meer informatie in inschrijving: Interne vrijdagavondcompetitie 2017 / 2018

Nieuw: TCHU Laddercompetition

Wil je wel eens tennissen met iemand anders, op een moment dat het jou uitkomt? Wil je andere leden leren kennen?
Dan is de nieuwe laddercompetitie iets voor jou.
 Velen hebben zich al ingeschreven, maar hoe meer, hoe leuker!

Op 1 oktober starten wij de TCHU LADDERCOMPETITION Tijdens deze competitie kan je instromen wanneer je wilt. De competitie werkt dmv een APP, via deze app kan je iemand uitdagen en een datum en tijd kunt afspreken om te spelen. Dit gaat gewoon via het afhang bord. Lees hier hoe het werkt en hoe jij je kunt inschrijven.

Jeugd Clubkampioenschappen

In de laatste week van de schoolvakantie zijn de jeugdclubkampioenschappen weer gespeeld. In de diverse categorieën is hard gestreden om de felbegeerde titel van clubkampioen te bemachtigen. Ondanks een iets lager aantal inschrijvingen dan in voorgaande jaren kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi, mede door het heerlijke weer (op de woensdag na maar die konden we prima inplannen op de donderdag). Wat planning betreft was het soms een lastige puzzel, maar dankzij jullie flexibiliteit was er toch steeds weer uit te komen.

We willen nogmaals Laura en Chantal en natuurlijk Dirk bedanken voor het mede mogelijk maken van dit gezellige toernooi. De kids vonden het erg gezellig en de banen lagen er top bij!
Tevens dank aan Tennisdirect voor de sponsoring en de prijzen.

PS De commissie is nog op zoek naar vrijwilligers voor het begeleiden en organiseren van wedstrijden en activiteiten. Ook als je af en toe kunt bijspringen, zijn we al erg geholpen. Interesse? Spreek ons aan, of stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl

Met Sportieve Groet,
De Jeugdcommissie 

Start KNLTB najaarscompetities

Zowel jeugd als senioren starten alweer met de najaarscompetitie. Onder Competitie een overzicht van de wedstrijden. We zijn ontzettend blij dat het weer is gelukt een flink aantal teams op de been te brengen. De teams van senioren en jeugd staan ook weer op de site. Deelnemers, veel plezier en succes! Organisatoren: Bedankt!

Om alvast in de agenda te noteren

  • 15 oktober: vrijwilligersdag. Een gezellige middag voor de steunpilaren van onze club.
  • 4 november: onderhoudsdag. Leden maken samen het park winterklaar.
  • 15 december: Après (?) ski party.

Voor volgende week bewaren we o.a. terugblik Eiland de Wild en nieuws over inlooptrainingen.

« Terug