TCHU Nieuwsbulletin

TCHU gaat weer beginnen (of gewoon door?)

Jeugd

 • Jeugdclubkampioenschappen
 • Gejoma open jeugdtoernooi gaat niet door

Senioren

 • Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbeltoernooi
 • 10e senioren Clubkampioenschappen TCHU

Algemeen

 • Back to the beach voor jong en oud
 • Beachtennis: clinic en toernooi in aantocht
 • Samenwerking 

Vergeet-me-nietjes

27-8 t/m 2-9 TCHU Jeugdclubkampioenschappen 2017

De jeugdclubkampioenschappen mag je niet missen als jeugdlid, zeker niet in het jubileumjaar. Schrijf je snel in, want de inschrijving sluit op zondag 20 augustus. De jaarlijkse Jeugdclubkampioenschappen worden dit jaar gespeeld van 27 augustus t/m 2 september. Inschrijven kan via Toernooi.nl: Inschrijven.

De inschrijving staat open voor alle jeugdleden. Je kunt op leeftijd inschrijven voor enkel, dubbel en/of mixed. Deelnemers die ook aan Timmerdorp meedoen, kunnen dit bij hun inschrijving aangeven. Bij de indeling wordt hier dan rekening mee gehouden. In combinatie met Timmerdorp kun je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Voor vragen stuur je een mail naar aaik.oosters@gmail.com

Gejoma open jeugdtoernooi gaat niet door

Van 20 t/m 25 augustus zou bij TC Heiloo United het Gejoma open jeugdtoernooi plaatsvinden. Helaas blijkt dat in deze week nog veel mensen op vakantie zijn. Het aantal inschrijvingen is zodanig, dat is besloten om het toernooi niet door te laten gaan. Heel spijtig voor de tennissers die zich wel hadden ingeschreven en voor de commissie, die al zoveel geregeld had. 

De commissie heeft het volgende bericht verspreid onder de inschrijvers:
Wij als commissie van het Gejoma OJT hebben tot onze grote spijt de beslissing moeten nemen om het toernooi niet door te laten gaan.
Dit komt helaas door het gebrek aan spelers, er zijn helaas te veel categorien waarbij er niet genoeg inschrijvingen zijn waardoor wij niet de mogelijkheid zien om dit toernooi plaats te laten vinden.Wij gaan opzoek naar een oplossing om volgend jaar weer een groot succes van dit toernooi te maken.

Voor de deelnemers die toch een toernooi willen spelen in de geplande week biedt het Stuiver Toernooi in Heemskerk de oplossing.
De inschrijving van dit toernooi sluit WOENSDAG en je kunt je via de volgende link inschrijven: Stuivertoernooi
Mochten er problemen zijn met het inschrijven voor dit toernooi stuur dan een mail naar aaik.oosters@gmail.com

Wij vinden het net als jullie erg vervelend dat het toernooi niet door kan gaan maar hopelijk kunnen jullie dan toch nog een leuke week hebben in Heemskerk.

Namens het Gejoma Team,

2 t/m 10 sept: 5e Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbeltournooi 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover; van 2 t/m 10 september wordt alweer het 5e Eiland de Wild 40+ en 55+ Dubbel toernooi gehouden. Inschrijving geopend. Lees meer....

12 t/m 24 sept: 10e Senioren Clubkampioenschappen TCHU

De organisatie is er al weer klaar voor: de senioren Clubkampioenschappen 2017 komen er aan. Vanwege het 10-jarig jubileum dit jaar een bijzonder programma. De inschrijving is geopend. Lees hier meer....

Back to the beach voor jong en oud

Houd het strandgevoel nog even vast deze zomer! Dat kan op het origineel Beachtennis-veld bij TCHU.

TCHU heeft, met hulp van GP Groot en 3 vrachtwagens duinzand, een origineel Beach Tennis veld aangelegd op de mini tennisbaan. Beach tennis is een leuke sport die geschikt is voor jong en oud(er). Veel leden hebben het de afgelopen weken al uitgeprobeerd; rackets en ballen zijn verkrijgbaar in het clubhuis. “Op je blote voeten in de zon een half uur dubbelen is superleuk en weer iets nieuws”, zegt een van de spelers. Probeer het ook eens, door de week, in het weekend, of tijdens een van de toernooien. Met Beach tennis leer je goed samenwerken en het is een leuke uitdaging. Je oefent je volley en je voetenwerk. Het is dynamisch en vooral heel veel fun!

Inspiratie nodig? Dit filmpje zegt genoeg: https://www.facebook.com/knltb/videos/vb.221499761254063/1540293739374652/?type=2&theater

Beachtennis: clinic en toernooi in aantocht

Ook van buiten Heiloo trekt ons beachtennis-veld de aandacht. Zo is de organisatie NH-beachtennis op bezoek geweest. Zij zijn heel erg enthousiast over ons initiatief en gaan ons helpen bij de organisatie van activiteiten rond het beachveld.

In de maand september tijdens de Jeugd- en Senioren Clubkampioenschappen zullen er speciale events gehouden worden voor alle leden. Houd de nieuwsbrieven in de gaten en maak ondertussen gebruik van de mogelijkheid om aan  jouw beachtennis-skills te werken!

Enthousiaste leden op zondagmiddag

Samenwerking tennisverenigingen in de buurt

Na het aanhalen van de relaties met onze naaste buren (o.a. HSV, PCC en Reva Centra) zijn er nu ook contacten met de tennisverenigingen uit de regio Alkmaar. 

De eerste concrete resultaten zijn er inmiddels, Op bestuurlijk niveau zijn we samengekomen met andere tennisverenigingen uit de buurt die open staan voor kennisuitwisseling en eventuele samenwerking. Een bijeenkomst met o.a. TC Alkmaar, TC Oudorp, Sint Pancras en Daalmeer heeft veel ideeën opgeleverd. Het Kaasstad-toernooi van TC Alkmaar heeft afgelopen weekend zelfs gebruik gemaakt van onze banen, omdat hun finaledag gedeeltelijk in het water dreigde te vallen. We hopen er ons voordeel mee te doen in jullie belang!

Vergeet-me-nietjes

 • maandagavond = racketavond , ook in de vakantie
 • 27 augustus start Jeugd Clubkampioenschappen
 • 3 september start Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ Dubbel toernooi 2017
 • 12 september start seniren Clubkampioenschappen
 • Altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 

 

« Terug