TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: vakantietijd - terugblik en vooruitblik

Algemeen

 • Vakantie: we blikken terug en vooruit
 • Beachtennis: probeer het nu bij TCHU

Jeugd

 • Jeugdtenniskamp
 • Gejoma open jeugdtoernooi
 • Jeugdclubkampioenschappen

Senioren

 • Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbeltoernooi
 • 10e senioren Clubkampioenschappen TCHU
 • Kuyper&Blom Open was een groot feest
 • Ladiesnight en binkendag

Vergeet-me-nietjes

Vakantietijd: we blikken terug en vooruit

De afgelopen weken bruisten van activiteit op ons park. De maand juli begon met de overdracht van de kantinesleutel aan Laura en Chantal. Zij konden meteen vol aan de bak, want op 1 juli ging het Kuyper&Blom Open van start. Dit toernooi was in alle opzichten een succes: veel deelnemers en publiek, mooie wedstrijden, hele gezellige avonden en goed verzorgde hapjes en drankjes. Zowel de toernooicommissie als de kantine kunnen terugkijken op een prachtig toernooi en de reacties van deelnemers waren bijzonder enthousiast. Vorig weekend volgden Ladiesnight en Binkendag. Weer een mooie samenwerking tussen de organisatoren en de kantine. Het was twee avonden feest. Hetzelfde weekend gingen trainers en jeugdcommissie op pad met de jeugd. Moe, maar heel erg voldaan, keerden zij zondag terug uit Heemskerk. In deze nieuwsbrief een terugblik op deze activiteiten.

We blikken echter ook al weer vooruit. Vanaf de 2e helft van augustus hebben we weer een aantal mooie toernooien op het programma staan: voor elk wat wils. De organiserende commissies halen alles uit de kast om er dit jubileumjaar iets speciaals van te maken. Je kunt je nu al inschrijven. Kun je niet wachten tot eind augustus, dan is er ook tijdens de komende weken genoeg te doen op ons park:

 • de racketavond op de maandag gaat gewoon door
 • beachtennisveld mag gebruikt worden: op vertoon van ledenpas zijn beachrackets en ballen te lenen in de kantine
 • neem eens iemand anders mee:
  • voor 5 Euro mag een introducé een keer meetennissen (max. 5 keer)
  • jeugdleden Het Vennewater mogen als introducé overdag meespelen bij TCHU
  • beachtennisveld vrij te gebruiken door iedereen, zolang er maar 1 lid van TCHU bij is
 • de kantine is de hele week normaal geopend (tijdens het weekend kantine niet geopend, sanitair wel)

Ik hoop velen van jullie de komende weken op de club te zien. Voor iedereen die de komende weken op vakantie gaat: een hele goede en sportieve vakantie gewenst!

De voorzitter

Beachtennis: probeer het nu bij TCHU

De minibaan is deze zomer omgetoverd tot een heus beachtennisveld. De hele zomer kan het veld gebruikt worden door jong en oud. Op vertoon van een ledenpas zijn in de kantine beachtennis-rackets en -ballen te lenen. Afhangen is niet nodig en jeugdleden kunnen vrienden en vriendinnen meenemen! Lees meer....

Jeugdtenniskamp

Het was weer Top !!, wat hebben we weer een super Tenniskamp gehad. Met 44 kinderen in de leeftijd 7 t/m 17 gingen we naar Heemskerk . Zaterdag om 10.00 vertrok de groep richting de Kruisberg voor 3 spellen op het speelveld daar. Daarna een puzzeltocht om het Slot, waar we dan om 15.30 eindelijk het Kasteel in mochten om te kijken bij wie je op de kamer sliep. Verder hebben we zowel zaterdag als zondag getennist bij Marquette, gekeezt, levend stratego in het park gespeeld en gezwommen. Zondagmiddag kwamen we om 16.15 moe maar met heel veel mooie verhalen weer aan bij TC Heiloo United, waar alle ouders ons op stonden te wachten.

Esther, Franky, Robin, Aaik, Jesper en Ward, bedankt namens deelnemers en ouders! De foto's zeggen genoeg...

20-8 t/m 25-8 Gejoma open jeugdtoernooi

Van 20 t/m 25 augustus vindt bij TC Heiloo United het Gejoma open jeugdtoernooi plaats. Het Gejoma OJT is een open jeugdtoernooi voor ongeveer 150 jongens en meisjes in de categorieën oranje, groen, geel t/m 14 en geel t/m 17 jaar. Inschrijven kan nog t/m 10 augustus. Lees meer....

27-8 t/m 2-9 TCHU Jeugdclubkampioenschappen 2017

De jaarlijkse Jeugdclubkampioenschappen worden dit jaar gespeeld van 27 augustus t/m 2 september. Inschrijven kan nu al via Toernooi.nl: Inschrijven.

De inschrijving staat open voor alle jeugdleden. Je kunt op leeftijd inschrijven voor enkel, dubbel en/of mixed. Deelnemers die ook aan Timmerdorp meedoen, kunnen dit bij hun inschrijving aangeven. Bij de indeling wordt hier dan rekening mee gehouden. In combinatie met Timmerdorp kun je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven.

2 t/m 10 sept: 5e Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbeltournooi 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover; van 2 t/m 10 september wordt alweer het 5e Eiland de Wild 40+ en 55+ Dubbel toernooi gehouden. Inschrijving geopend. Lees meer....

12 t/m 24 sept: 10e Senioren Clubkampioenschappen TCHU

De organisatie is er al weer klaar voor: de senioren Clubkampioenschappen 2017 komen er aan. Vanwege het 10-jarig jubileum dit jaar een bijzonder programma. De inschrijving is geopend. Lees hier meer....

Kuyper&Blom Open was een groot feest

De eerste week van juli stond in het teken van het Kuyper&Blom Open. Het was 1 groot feest. Begon het eerste weekend nog rustig, de rest van de week waren zowel de banen als het terras druk bezet. Alle avonden verrassende hapjes en de maaltijden waren niet aan te slepen. Laura en Chantal doorstonden de vuurdoop glansrijk, met Vrijwilligers, deelnemers, maar vooral commissie: nogmaals bedankt en tot volgend jaar!

In het fotoboek beelden van deelnemers. Op social media o.a. deze video van een van de feestavonden.

Ladiesnight & Binkendag

Het weekend van 14/15 juli hadden de dames en heren elk hun eigen feestje. Nieke en Patricia hadden met de ladiesnight een volle bak. 48 dames hadden een hele gezellige avond op de tennisbanen en in de kantine, waar de hapjes en drankjes perfect verzorgd waren. De beelden zeggen genoeg: foto's ladiesnight.

De heren konden zaterdag niet achterblijven. Ook hier een grote groep deelnemers. Bij de heren lag de nadruk op allerlei activiteiten op en rond de tennisbanen, maar met de kantine toch wel als belangrijk centraal punt. Laura en Chantal sloegen zich er 'manmoedig' doorheen. Een anonieme bron heeft uitgebreid verslag gedaan op de website: verslag binkendag. Ook van de binkendag foto's op facebook: foto's binkendag.

Nieke, Patricia, Coen, Ferry, John, Sjoerd, Jeroen en Bram: ontzettend bedankt voor het oppakken van de organisatie. We kijken nu al weer uit naar volgend jaar! 

Vergeet-me-nietjes

 • maandagavond = racketavond , ook in de vakantie
 • 20 augustus start Gejoma Open Jeugd Toernooi
 • 27 augustus start Jeugd Clubkampioenschappen
 • 3 september start Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ Dubbel toernooi 2017
 • 12 september start seniren Clubkampioenschappen
 • Altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 

 

« Terug