TCHU Nieuwsbulletin

Kuyper&Blom Open 2017, inschrijven nog mogelijk t/m 22-6!

Inschrijven Kuyper&Blom Open nog t/m donderdag 22 juni

De organisatie van het Kuyper&Blom Open heeft de inschrijftermijn een aantal dagen verlengd! Inschrijven kan nog t/m donderdag 22 juni

Velen hebben zich al ingeschreven, maar het blijkt ook dat er mensen zijn die te laat waren, of die nog niet eerder een toernooi hebben gespeeld, maar het wel een keer willen proberen. Die kans is er dus nog. Iedereen die lid is van TCHU (of een andere tennisvereniging) kan meedoen. 

Alle ingrediënten voor een beregezellig toernooi zijn aanwezig: gezellige deelnemers (jij toch ook?), een prachtig park met een gezellige kantine, heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes en entertainment met o.a. singer songwriter Mike Daane en coverband Bad Name.

Nog niet eerder een toernooi gespeeld? Probeer het eens een keer! Je speelt zeker een aantal wedstrijden op jouw eigen niveau (van niveau 3 t/m niveau 9 - beginners). Er kan worden ingeschreven in dubbel- (dames, heren of gemengd) of enkelspel (dames, heren). De 35+-ers kunnen er voor kiezen om in te schrijven in een categorie voor 35+. Kortom: voor elk wat wils. Kun je een avond of dag niet, dan geef je vooraf een verhindering door. 

INSCHRIJVEN gaat via de website www.toernooi.nl . De eerste keer moet je daar een account voor aaanmaken. Het toernooi Kuyper&Blom Open is te vinden onder de naam Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open 2017, of via de volgende link: Kuyper&Blom Open 

NOG VRAGEN? Stuur dan een mail naar opentoernooicommissie@tcheiloounited.nl

Op de website meer informatie en op facebook K&B Open iedere dag het laatste nieuws.

 

 

« Terug