TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: zorg dat je er bij bent

Algemeen

  • Afscheid Jos, Trees en Vivian

Jeugd

  • Gejoma Open jeugd toernooi
  • Lisanne Rohde vertegenwoordigt Nederland op World Transplant Games

Senioren

  • Inschrijven Kuyper@Blom Open nog t/m ZONDAG 18 JUNI
  • Ladiesnight en binkendag

Vergeet-me-nietjes

Afscheid Jos, Trees en Vivian

Woensdag 28 juni nemen we feestelijk afscheid van Jos, Trees en Vivian. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om het drietal te komen bedanken voor hun enorme inzet voor TC Heiloo United. De kantine is vanaf 20:00 uur geopend.

Het leek lang ondenkbaar, maar toch nadert het moment waarop Jos, Trees en Vivian de sleutels van de kantine gaan overdragen aan Laura en Chantal. Voor Jos en Trees komt hiermee een einde aan 10 jaar horeca (en meer) bij TCHU. Viviian is ondertussen ook al weer 7 jaar actief achter de bar, in de keuken, maar vooral voor de club. Een onvoorstelbaar aantal koppen koffie en andere drankjes en versnaperingen is in al die jaren over de bar gegaan, maar vergeet ook niet de talloze maaltijden tijdens toernooien en competitie, het schoonmaken, de inkoop etc.  Voor de vereniging heeft het supertrio o.a. de vrijdagavondcompetitie opgezet, de afgelopen jaren de competitie georganiseerd en nog veel meer werk verricht voor en achter de schermen. We rekenen er op dat heel veel leden de kans grijpen om Jos, Trees en Vivian te komen bedanken! 

Het bestuur

Gejoma open jeugdtoernooi

Van 20 t/m 25 augustus vindt bij TC Heiloo United het Gejoma open jeugdtoernooi plaats. Het Gejoma OJT is een open jeugdtoernooi voor ongeveer 150 jongens en meisjes in de categorieën oranje, groen, geel t/m 14 en geel t/m 17 jaar. Een gezellige week, met naast vele tennispartijen een uitgebreid activiteitenprogramma.

Alle deelnemers van het toernooi kunnen zowel in het enkel- als dubbelspel mee spelen. Kinderen kunnen zich inschrijven met een tennisvriendje/vriendinnetje voor de dubbel, maar kunnen zich ook individueel inschrijven (dan zoekt het Gejoma OJT-team een dubbelmaatje). Bij je eerste wedstrijd ontvang je hét Gejoma OJT shirt! Lees meer....

Lisanne Rohde vertegenwoordigt Nederland op World Transplant Games

Lisanne Rohde zal Nederland vertegenwoordigen op de World Transplant Games die vanaf 25 juni plaatsvinden in Malaga. Lisanne, lid van TC Heiloo United zal Nederland vertegenwoordigen op, hoe kan het ook anders, het onderdeel tennis. Samen met haar dubbelpartner zal ze eind deze maand naar Malaga afreizen.

De World Transplant Games worden georganiseerd om onder de aandacht te brengen dat mensen die een transplantatie krijgen, daarna nog heel goed in staat zijn om te sporten. Drie jaar geleden heeft Lisanne een niertransplantatie ontvangen van haar vader. Met haar deelname aan de WTG hoopt Lisanne ook anderen die een transplantatie hebben ondergaan te inspireren om te gaan sporten. Lisanne: 'Mensen denken vaak dat, wanneer je een nieuw orgaan hebt gekregen, het moeilijker is om te sporten…. Daarom is er een landelijke organisatie opgericht, stichting Sport En Transplantatie. Vanwege mijn transplantatie ben ik met hen in contact gekomen.'

Lisanne wordt bij TCHU getraind door Franky en Nils, maar traint ook bij SET. Sporters uit 55 landen doen mee aan de games. In totaal vaardigt Nederland 71 sporters af. We wensen Lisanne heel veel plezier en succes!

Inschrijven Kuyper&Blom Open nog t/m donderdag 22 juni

De organisatie van het Kuyper&Blom Open pakt GROOTS uit. Nog niet alle verrassingen zijn bekend gemaakt, maar het programma verraadt al een groot tennisspektakel met veel amusement en lekkers rond de tenniswedstrijden. Op de website meer informatie en op facebook K&B Open iedere dag het laatste nieuws.

Nog niet ingeschreven? Doe het DEZE WEEK!  Inschrijven t/m 22 juni via toernooi.nl 

Kuyper&Blom Open is tennis - muffins - zanger Mike Daane - Tapas - coveband BAD NAME - Donna Italia Pizza - smoothies - Green Egg hamburgers Loocatie and much more....

Ladiesnight en Binkendag

De ladies schijnen inmiddels per mail een uitnodiging te hebben ontvangen voor de TCHU Ladiesnight. Uw redacteur behoort tot de doelgroep van de binkendag en kan dan in deze nieuwsbrief ook alleen nog maar melden dat de Ladiesnight plaatsvindt op VRIJDAG 14-7. Meer informatie volgt! 

Informatie over de BINKendag is er al wel, als blijft het programma nog in nevelen gehuld. Zaterdag 15-7 zal de mist optrekken, maar ervaringen uit het verleden zijn een garantie voor een gezellige dag. Trommel je medebinken op en zorg dat je er bij bent! 

Vergeet-me-nietjes

  • op 23 juni loopt de route van de Plus Wandel4daagse over het park van TCHU. Op het park een stempelpost en natuurlijk veel koffie en appeltaart
  • altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 

« Terug