Jeugd Nieuwsflits

Gejoma OJT 2017

Gejoma OJT 2017

TC Heiloo United organiseert dit jaar van 20 t/m 25 augustus het Gejoma OJT 2017!

Het Gejoma OJT is een open jeugdtoernooi voor ongeveer 150 jongens en meisjes in de categorie oranje, groen, geel t/m 14 en geel t/m 17 jaar. Een gezellige week, met naast vele tennispartijen een uitgebreid activiteitenprogramma.

Alle deelnemers van het toernooi kunnen zowel in het enkel- als dubbelspel mee spelen. Kinderen kunnen zich inschrijven met een tennisvriendje/vriendinnetje voor de dubbel, maar kunnen zich ook individueel inschrijven (dan zoekt het Gejoma OJT-team een dubbelmaatje). Bij je eerste wedstrijd ontvang je hét Gejoma OJT shirt!

Verder spelen we bij het Gejoma OJT volgens een poulesysteem. Zo worden er zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld en liggen de kinderen niet meteen uit het toernooi na een verloren wedstrijd.

Maar naast het tennissen vinden wij het natuurlijk ook belangrijk dat onze deelnemers lol maken en leuke dingen doen met leeftijdsgenoten! Tijdens deze week staat o.a. het volgende op het programma:

  • middag kano varen
  • beach tennis toernooitje
  • Gejoma sopmiddag (sponsgooien-dweilwerpen-karretje race etc)
  • iedere ochtend een tennis clinic
  • als afsluiter hebben we een heerlijke en vooral gezellige BBQ voor alle deelnemers en hun supporters op de finale dag
  • mooi weer en nog veel meer!

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud en heb je zin om dit jaar mee te doen aan het Gejoma OJT ? Inschrijven is mogelijk tot 10 augustus op www.toernooi.nl. Schrijf je snel in, want vol = vol. Wil je na het inschrijven meer informatie over het toernooi kun je terecht op onze website www.tcheiloounited.nl of mail naar aaik.oosters@gmail.com

Sportieve tennisgroetjes,

Aaik, Ward, Jens, Daan, Jesper en Marielle

« Terug