TPCH Nieuwsbulletin

TCHU: veel jeugd en senioren nieuws en HSV komt

Jeugd

 • Barbecue voor deelnemers jeugdcompetities groen en geel
 • Herinnering: Inschrijven Jeugd Najaarscompetitie
 • Gejoma Open jeugd toernooi

Senioren

 • Barbecue ter afsluiting van seniorencompetitie
 • Inschrijven najaarscompetitie senioren
 • Ladiesnight en Binkendag

HSV Zomerlidmaatschap

Vergeet-me-nietjes

Barbecue voor deelnemers competities groen en geel

De voorjaarscompetitie voor groen en geel wordt op zondag 28 mei afgesloten met een barbecue. Na de laatste officiële speelronde zijn niet allen de kinderen die competitie hebben gespeeld welkom, maar ook alle ouders, broertjes, zusjes en andere betrokken familieleden. Eventuele kampioenen zullen deze middag ook in het zonnetje worden gezet.

De barbecue start om 17.00 uur bij TC Heiloo United en wordt verzorgd door Jos, Trees en Vivian. De prijs per kind is 7,50 euro en per volwassene 10 euro. Je kunt je aanmelden met een mailtje naar jos.pirovano@hotmail.nl (DUS GEEN HOTMAIL.COM). Graag je naam, aantal kinderen en aantal volwassenen opgeven. Betaling tijdens de barbecue. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 28 mei!!!

Herinnering: Inschrijven Jeugd Najaarscompetitie

Voor 1 juni moeten alle jeugdteams al weer worden aangeleverd voor de najaarscompetities, zowel de Jeugd Najaarscompetitie (groen/geel) als de Worldtour (rood/oranje). Alle competitiewedstrijden voor de jeugd worden op zondag gespeeld.

De competitie moet vooral leuk zijn. Bij de indeling van de teams wordt dan ook niet alleen gekeken naar leeftijd en speelsterkte, maar ook naar vrienden en vriendinnen die gezellig samen willen tennissen. Lees meer.....

Gejoma open jeugdtoernooi

Van 20 t/m 25 augustus vindt bij TC Heiloo United het Gejoma open jeugdtoernooi plaatsHet Gejoma OJT is een open jeugdtoernooi voor ongeveer 150 jongens en meisjes in de categorieën oranje, groen, geel t/m 14 en geel t/m 17 jaar. Een gezellige week, met naast vele tennispartijen een uitgebreid activiteitenprogramma.

Alle deelnemers van het toernooi kunnen zowel in het enkel- als dubbelspel mee spelen. Kinderen kunnen zich inschrijven met een tennisvriendje/vriendinnetje voor de dubbel, maar kunnen zich ook individueel inschrijven (dan zoekt het Gejoma OJT-team een dubbelmaatje). Bij je eerste wedstrijd ontvang je hét Gejoma OJT shirt! Lees meer....

Barbecue ter afsluiting van seniorencompetitie

Ook de senioren sluiten de voorjaarscompetitie traditiegetrouw af met een barbecue. Zaterdagavond 27 mei is het zo ver. De barbecue is bestemd voor de competitiespelers en hun partners, maar ook anderen zijn van harte welkom om het tennisvoorjaar gezellig af te sluiten. 

De kosten bedragen 10 Euro per persoon. Graag voor 26 mei aanmelden per mail of aan de bar, We rekenen op een grote opkomst!

Tot dan....Jos, Trees en Vivian

Inschrijven Najaarscompetitie senioren

Uiterlijk 28 mei moeten de aanmeldingen voor de najaarscompetitie senioren worden doorgegeven. De KNLTB najaarscompetitie start in week 37. Van 14 september tot en met 29 oktober vinden er 7 competitieronden plaats. Ook in de herfstvakantie staat een ronde gepland. 

Er kan worden ingeschreven voor wedstrijden op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in allerlei combinaties (DD, HD en GD). Formeer een team en geef je op. Let er op dat je team uit meer dan vier personen bestaat i.v.m. verhinderingen. Inschrijven doe je via het Inschrijfformulier.

Ladiesnight en Binkendag

Op veler verzoek worden dit jaar weer een ladiesnight en een binkendag georganiseerd. Enthousiaste dames en heren zijn druk bezig om voor beide evenementen weer een verrassend programma in elkaar te draaien. Gezelligheid gegarandeerd. Noteer alvast de datums: Ladiesnight op 14 juli en Binkendag op 15 juli. Binnenkort meer......

HSV zomerlidmaatschap

Deze zomermaanden bieden we leden van voetbalvereniging HSV een zomerlidmaatschap aan. Leden van HSV kunnen in de periode van 1 juni tot 15 augustus voor 30 Euro komen tennissen op ons park. Met deze actie bieden we de voetballers de kans om kennis te maken met tennis bij TC Heiloo United. Op 15 augustus lopen de zomerlidmaatschappen af.

Als bestuur vinden we het belangrijk om tennis onder de aandacht te blijven brengen bij jong en oud. Tennis is een sociale sport die door veel mensen en van jong tot oud beoefend kan worden. De zomeractie voor leden van HSV sluit aan bij onze doelstellingen en we verwachten dat de samenwerking met HSV zal bijdragen aan een gezellige tenniszomer. Mocht je vragen hebben over de actie, neem dan contact op met de voorzitter.

Het bestuur

Vergeet-me-nietjes

 • Inschrijven Kuyper en Blom Makelaars open nog mogelijk t/m 18 juni via toernooi.nl
 • op 23 juni loopt de route van de Plus Wandel4daagse over het park van TCHU. Op het park een stempelpost en natuurlijk veel koffie en appeltaart
 • woensdagavond 28 juni nemen we afscheid van Jos, Trees en Vivian
 • altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 
 • nog geen (nieuwe) spelerspas? De spelerspassen 2017 zijn nog steeds af te halen in de kantine. Ook voor nieuwe leden!

« Terug