TCHU Nieuwsbulletin

TCHU krijgt 5.000 gasten - 1e PCC clinic succes en meer

  • TCHU krijgt 5.000 gasten
  • PCC clinic groot succes
  • Inschrijven Jeugd Najaarscompetities 
  • Vergeet-me-nietjes

TCHU krijgt 5.000 gasten

De gastvrijheid van tennisvereniging TC Heiloo United is ook de organisatie van de Plus Wandel4daags niet ontgaan. Dit jaar is de kantine van TC Heiloo United de eerste pleisterplaats op de 3e dag van deze wandeltocht. Rond de 5.000 wandelaars komen bij de kantine van TCHU hun stempel halen. Natuurlijk staan daar ook koffie en appelgebak klaar. De wandelaars vervolgen hun route tussen de tennisbanen door richting Egmond.

Op vrijdag 23 juni zal het aan de Dors niet alleen druk zijn met tennissers, maar dus ook met wandelaars. De routes voor de 20, 25 en 40 kilometer leiden over het tennispark. Daar zullen Jos, Trees en Vivian er samen met de nodige ondersteuning voor zorgen dat het de lopers aan niets zal ontbreken. In de kleedkamers wordt een EHBO-post ingericht en het terras zal voor de gelegenheid flink worden uitgebreid. Voor Jos, Trees en Vivian is de komst van de Wandel4daagse nog een mooie uitdaging die ze ongetwijfeld tot een goed einde gaan brengen. Overigens is inmiddels ook de datum bekend waarop we het afscheid van Jos, Trees en Vivian officieel vieren: dat zal gebeuren op woensdagavond 28 juni. Noteer die datum alvast in je agenda! 

PCC clinic groot succes

Afgelopen donderdag vond de eerste tennisclinic voor de PCC-sportklassen plaats. Mede door het enthousiasme van Franky was het een groot succes. De eerste clinic gaf al direct aanleiding om na te denken over uitbreiding van de samenwerking. Onder de deelnemers was interesse om het tennissen (weer) op te pakken. 

Inschrijven Jeugd Najaarscompetitie (groen/geel) en Worldtour (rood/oranje)

Voor 1 juni moeten alle jeugdteams al weer worden aangeleverd voor de najaarscompetities. Alle competitiewedstrijden voor de jeugd worden op zondag gespeeld.

De competitie moet vooral leuk zijn. Bij de indeling van de teams wordt dan ook niet alleen gekeken naar leeftijd en speelsterkte, maar ook naar vrienden en vriendinnen die gezellig samen willen tennissen. Lees meer.....

Vergeet-me-nietjes

  • Het duurt nog even, maar zet het vast in de agenda: woensdagavond 28 juni nemen we afscheid van Jos, Trees en Vivian
  • altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 
  • nog geen (nieuwe) spelerspas? De spelerspassen 2017 zijn nog steeds af te halen in de kantine. Ook voor nieuwe leden!

« Terug