TPCH Nieuwsbulletin

TCHU: inschrijven jeugdkamp - Dirk houdt ons uit de wind en meer

  • Inschrijven jeugdkamp
  • Dirk houdt ons uit de wind
  • Warm welkom nieuwe leden
  • Vergeet-me-nietjes

Inschrijven jeugdkamp

Dit jubileumjaar is er weer een tenniskamp voor de jeugd. Op 15 en 16 juli is het zo ver! Er zijn 2 momenten om je in te schrijven: op zondag 30 april of op woensdag 10 mei. Het kamp wordt georganiseerd door de trainers, in samenwerking met de jeugdcommissie.

De organisatie heeft er zin in: 

Daar zijn we weer! Het gaat namelijk weer gebeuren!! Alle jeugdleden tussen de 8 en 18 jaar let goed op ……….Jullie hebben er een jaar op moeten wachten, maar wij hebben ondertussen niet stil gezeten. Zet alvast maar een kruis op 15 en 16 juli in jullie agenda, want dan zijn jullie dus niet thuis …. Tenten, Trias, Heiloo, Dopersduin, Schoorl .. het was allemaal fantastisch, maar nee hoor, dit jaar gaan we op de fiets naar Heemskerk!! 
Zaterdagochtend 9.30 gaat het feest beginnen en zondag tussen 16.00 en 17.00 zijn jullie weer binnen. De kosten voor het kamp bedragen € 30,00 p.p., gelijk te betalen bij de inschrijving.  
 
De inschrijvingsdagen zijn zondag 30 april tussen 9.30 en 11.30 (Esther loopt dan rond in het park) en woensdag 10 mei tussen 14.00 en 16.00 in de bestuurskamer van T.C. Heiloo United.

Organisatie jeugdkamp

Dirk houdt ons uit de wind

Na de omheining aan de Maalwaterkant en de muur bij de minibaan is nu de omheining aan de westkant (tegen TRIAS) aangepakt. Over de hele lengte is gesnoeid en is winddoek geplaatst.

Dirk Moot en Gerrit Jonker hebben een flinke klus geklaard door in 2 weken tijd over de hele lengte te snoeien en vervolgens winddoek te plaatsen. Het komt het tenniscomfort ten goede en ziet er bovendien veel fraaier uit. Op naar het volgende project............... 

Warm welkom nieuwe leden

Een oude traditie wordt hersteld: we gaan onze nieuwe leden welkom heten binnen de club en ze wegwijs maken binnen TC Heiloo United. Het doel is dat ook de nieuwe leden zich snel thuis voelen bij TCHU. Alle nieuwe leden ontvangen een uitnodiging voor een welkomstavond op vrijdagavond 9 juni.

Ook dit seizoen hebben we al weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Veel nieuwe leden melden zich aan via de website, halen hun spelerspas op in de kantine en zoeken hun weg binnen de vereniging. Dit kan beter. Er wordt gewerkt aan een informatieboekje en de activiteitencommissie is bezig met de organisatie van een welkomstavond. Op deze welkomstavond wordt verteld welke mogelijkheden er zijn om als lid van TCHU het optimale te halen uit jouw lidmaatschap. Voor de een is dit competitiespelen, of tennisles nemen, de ander wil alleen af en toe vrij tennissen of meedoen aan de instuif tijdens racketavond of racketochtend. Alle leden die dit jaar zijn ingeschreven ontvangen nog een uitnodiging,

NB ben je nieuw lid en heb je nu al vragen? Spreek bestuursleden aan, stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl of vraag in de kantine

Vergeet-me-nietjes

  • vergeet de sjoemelavond niet: op vrijdag 12 mei zijn alle jeugdleden en hun vrienden en vriendinnen welkom op de sjoemelavond. De jongste jeugd start om 18:45 uur!
  • de inschrijving voor het Kuyper&Blom Heiloo Open is geopend! Het toernooi wordt gespeeld van 01-07 t/m 09-07
  • altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 
  • nog geen (nieuwe) spelerspas? De spelerspassen 2017 zijn af te halen in de kantine. Ook voor nieuwe leden!

« Terug