TPCH Nieuwsbulletin

TCHU krijgt kleur - nabestellen jubileumshirts - racketavond en meer

  • TC Heiloo United krijgt kleur
  • Nabestelling jubileumshirts
  • Maandagavond - Racketavond
  • Sjoemelavonden voor de jeugd
  • Vergeet-me-nietjes

TC Heiloo United krijgt kleur

De mensen die de afgelopen dagen ons park hebben betreden kunnen het niet hebben gemist: de muur bij de minibaan heeft een metamorfose ondergaan

Tijdens de jeugdclubkampioenschappen 2016 was een wedstrijd uitgeschreven: wie maakt het mooiste ontwerp voor de muur? Uit de inzendingen is het ontwerp van Joep en Guus Wolterbeek gekozen. We hebben even moeten wachten op goed weer, maar nu is het ontwerp dan toch op de muur vastgelegd. De mannen van graffitinetwerk hadden een dag nodig, maar het resultaat mag er zijn!

Op de foto de trotse ontwerpers voor 'hun' muur.

Heb jij nu ook nog ideeën om ons park te verfraaien? Stuur je idee per mail naar jubileum@tcheiloounited.nl

Nabestelling jubileumshirts

Voor iedereen die de kans heeft gemist: je krijgt een 2e kans om het TCHU-jubileumshirt te bestellen (of om shirts bij te bestellen).

Voor de jubileumprijs van € 10,- (ronde hals) of € 15,- (kraagje) kun je een shirt bestellen. Er zijn kindermaten en seniorenmaten beschikbaar. De intekenlijst ligt in de kantine. Nabestellen kan tot 26 april. De shirts kunnen afgehaald worden op dinsdag 9 mei, van 19:00-21:00 uur. Contant betalen bij afhalen.

Maandagavond - racketavond 

Maandagavond is racketavond. Beginnende en gevorderde tennissers kunnen zich op maandag aansluiten bij de racketavond. De racketavond is een perfecte manier om kennis te maken met andere leden.

Leon Opdam heeft afgelopen jaar de racketavond op maandag weer nieuw leven ingeblazen. Iedere maandag staat er weer enthousiaste groep dames en heren op de baan. Je kunt je aanmelden om 19:00 uur, maar het is ook mogelijk om later aan te sluiten. Gewoon eens langskomen!

Sjoemelavonden voor de jeugd

Op 12 mei en 9 juni kunnen jongere en oudere jeugd weer tennissen en chillen bij TCHU. Want dat is wat sjoemelavond is bij TCHU: tennissen en chillen op de tennisbaan met vrienden en vriendinnen. 

Iedereen is welkom, je mag dus ook vrienden en vriendinnen meenemen. Het is geen probleem als ze lid zijn van een andere tennisvereniging, of als ze helemaal niet tennissen. Wij zorgen dat iedereen fun heeft op en rond de tennisbaan. Opgeven is niet nodig, zet het in je agenda en kom gezellig meedoen.

We starten de avond om 18:45 uur voor de jongere jeugd met een aantal spelletjes en 'drills'. Daarna spelen we wat wedstrijdjes, iedereen op zijn eigen niveau. De oudere jeugd kan aansuiten bij de drills, maar mag ook zelf wedstrijden, rondje om de baan, storen etc. gaan doen.

Hulp bij de spelletjes voor de jongere jeugd is altijd welkom. Wil je/wilt u helpen de jeugd een fantastische tennisavond te geven, laat het dan aan Esther weten.

Esther (06-51587126), Franky, Aaik, Jesper en Ward

Vergeet-me-nietjes

  • de inschrijving voor het Kuyper&Blom Heiloo Open is geopend! Het toernooi wordt gespeeld van 01-07 t/m 09-07
  • altijd op de hoogte van het laatste TCHU-nieuws? Volg de club op facebook: https://www.facebook.com/tcheiloounited/ 
  • nog geen (nieuwe) spelerspas? De spelerspassen 2017 zijn af te halen in de kantine
  • op Hemelvaartsdag en op Koningsdag is de kantine gesloten. Er kan overdag wel getennist worden.

« Terug