Nieuws

Duurzaam sporten bij TPC Heiloo met steun van provincie NH

TPC Heiloo is een zeer gezonde vereniging met 1250 leden en een alsmaar groeiende wachtlijst.
Toch zit de vereniging niet stil en wordt gewerkt aan een gezonde toekomst.
Op sportief gebied werkt de club aan de uitbreiding van het aantal padelbanen. TPC Heiloo beschikt straks over 11 tennisbanen en 6 padelbanen.
De vereniging investeert ook in de verduurzaming van de accommodatie. Zo is In het clubgebouw energiezuinige apparatuur geplaatst en zijn bijvoorbeeld alle koelkasten vervangen. Op het dak liggen inmiddels 60 zonnepanelen. De verlichting van de tennis- en padelbanen is de grootste energieslurper. De vereniging is dan ook erg blij dat begin dit jaar alle banen zijn voorzien van LED-verlichting. Naast extra comfort wordt met de LED-verlichting bijna 60% energie bespaard t.o.v. de oorspronkelijk lichtinstallatie.
De installatie van de LED-verlichting is mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland. De provincie Noord-Holland stelt subsidie beschikbaar aan sportverenigingen die hun accommodatie verduurzamen. Naast de verduurzaming draagt de subsidie van de provincie ook bij aan een kostenbesparing voor de sportclubs. In meerdere opzichten dus een bijdrage aan een gezonde toekomst van TPC Heiloo!

« Terug

» Nieuws archief